Strinjam se Želim izvedeti več Zavrnem
 
1005 delovnih mest  
Želiš prejemati aktualna dela na svoj e-naslov?  Klikni sem!

Varilec m/ž Shrani Varilec m/ž

Brežice

Za našega naročnika iz Brežic, ki proizvaja in trži kakovostne, človeku in okolju prijazne ulitke iz modularne in sive litine (delov zavornega sistema za železniška in cestna vozila), iščemo vestnega, delovnega in na nove izzive pripravljenega Varilca m/ž.

Kariera d.o.o.

Področje: Tehnične storitve   Strojništvo, metalurgija, rudarstvo  

Skladiščna dela v Lek d.d., Pe Lendava - Študentsko delo m/ž Shrani Skladiščna dela v Lek d.d., Pe Lendava - Študentsko delo m/ž

Lendava

Naš naročnik, uspešno farmacevtsko podjetje Lek d.d., PE Lendava, vabi v svoj kolektiv študente, za delovno mesto v skladišču m/ž.

ADECCO H.R. d.o.o.

Področje: Transport, nabava in logistika  

Backend Java Developer m/f / Backend Java razvijalec m/ž Shrani Backend Java Developer m/f / Backend Java razvijalec m/ž

Malta

Kot Backend Java razvijalec (m/ž) boste imeli vrsto razvojnih projektov. Neposredno boste poročali CTO s poudarkom na aplikacije baz podatkov in razvoj arhitekture. Kot del naše ekipe boste odgovorni tudi za mobilne aplikacijske podpore in pregled tehnologije obstoječega portfelja.

PlatinGaming Ltd

Področje: Kreativa, design  

Backend PHP Developer m/f / Backend PHP razvijalec m/ž Shrani Backend PHP Developer m/f / Backend PHP razvijalec m/ž

Malta

Ta položaj zahteva ambicioznega, nadarjenega in izkušenega strokovnjaka (m/ž) , ki je strasten v igrah in vse stvari kar so povezane z igro!

PlatinGaming Ltd

Področje: Računalništvo, programiranje  

Front End Developer m/f / Front End razvijalec m/ž Shrani Front End Developer m/f / Front End razvijalec m/ž

Malta

Kot Front End razvijalec m/ž, je vaša glavna odgovornost izdelava, spreminjanje in vzdrževanje uporabniških vmesnikov v različnih platformah. To vključuje ne samo spletnih strani in spletnih aplikacij, temveč tudi vmesnike spletne igre. Tesno boste morali sodelovati z našimi oblikovalci za pretvorbo Photoshop modelov v brskalnik združljive spletne strani, tako za mobilno in spletno verzijo.

PlatinGaming Ltd

Področje: Računalništvo, programiranje  

Quality Assurance Specialist m/f / Quality Assurance specialist m/ž Shrani Quality Assurance Specialist m/f / Quality Assurance specialist m/ž

Malta

Kot Assurance Specialist kakovosti m/ž, bo vaše poročanje neposredno CTO. Vaša glavna naloga bo vključevala, da boste opravili teste na računalniških aplikacijah in najdli rešitve.

PlatinGaming Ltd

Področje: Računalništvo, programiranje  

Viličarist na zamrznjenem programu m/ž Shrani Viličarist na zamrznjenem programu m/ž

Ljubljana

Za našega naročnika, iščemo viličarista za delo v skladišču na - 20.-ih stopinjah. Obvezne so izkušnje z uporabo viličarja in državni izpit za viličarja. Kandidati, ki že ima izkušnje na hladilnem programu bodo imeli prednost. Kandidata iščemo trenutno za dobo 3 mesecev, z možnostjo podaljšanja.

MANPOWER d.o.o., PE Ljubljana II

Področje: Transport, nabava in logistika  

Finančni analitik / kontrolor m/ž Shrani Finančni analitik / kontrolor m/ž

Novo mesto

Naš naročnik je mednarodno zelo priznano in med vodilnim prevozniškimi podjetji v Evropi, ki v svoj kolektiv vabi novega sodelavca/-ko za delovno mesto »Finančni analitik/kontrolor m/ž«.

ADECCO H.R.d.o.o.

Področje: Bančništvo, finance   Kadrovanje, HR   Računovodstvo in revizija  

Graphic Designer (m/f) / Grafični oblikovalec m/ž Shrani Graphic Designer (m/f) / Grafični oblikovalec m/ž

Malta

Iščemo kandidata za oblikovanje spletnih strani in aplikacij, vzdrževanje in razvoj digitalnih medijev, oblikovanje različnih oglaševalskih medijev in projektov, nadzor nad različnimi spletnimi stranmi in njihovimi rednimi posodobitvami, oblikovanje online benerjev,... Od kandidata pričakujemo 3 leta strokovnih delovnih izkušenj, kreativnost in odlično znanje angleškega jezika (ustno in pisno).

PlatinGaming Ltd

Področje: Kreativa, design  

Računovodja m/ž Shrani Računovodja m/ž

Ljubljana

Od vas pričakujemo: tekoče znanje ruskega jezika (govorno in pisno) in vsaj osnovno znanje angleškega jezika, visokošolsko izobrazbo ekonomske smeri, željo po delu v računovodstvu, veliko mero natančnosti in prilagodljivosti, ambiciozno osebo, željno znanja.

RAČUNOVODSKI SERVIS ZEUS, D.O.O.

Področje: Bančništvo, finance   Računovodstvo in revizija  

Razvojni tehnolog m/ž Shrani Razvojni tehnolog m/ž

Dolenjska

Naš naročnik je uspešno slovensko proizvodno podjetje z dolgoletno tradicijo, ki svojo ekipo želi okrepiti z novim sodelavcem na delovnem mestu Razvojnega tehnologa m/ž.

MANPOWER d.o.o., PE Kranj

Področje: Tehnične storitve   Strojništvo, metalurgija, rudarstvo  

Vodja logistike m/ž Shrani Vodja logistike m/ž

Ljubljana

Naš naročnik je uspešno slovensko podjetje, ki v svoje vrste vabi dinamičnega in pozitivno naravnanega kandidata, ki bi zasedel prosto delovno mesto Vodja logistike m/ž.

MANPOWER d.o.o., PE Kranj

Področje: Upravljanje, svetovanje, vodenje   Transport, nabava in logistika   Trgovina  

Vodja finančne službe m/ž Shrani Vodja finančne službe m/ž

Ljubljana

Stabilno in hitro rastoče podjetje s področja trgovinske dejavnosti v svojo ekipo vabi natančno, proaktivno in dobro organizirano Vodjo računovodstva m/ž.

MANPOWER d.o.o., PE Kranj

Področje: Bančništvo, finance   Računovodstvo in revizija  

Strokovni sodelavec na liniji m/ž v Nemčiji Shrani Strokovni sodelavec na liniji m/ž v Nemčiji

Nemčija

Vam delo v mednarodnem okolju in selitev v tujino predstavlja izziv? Si želite pridobiti izkušnje v avtomobilski proizvodnji ene najprestižnejših blagovnih znamk v svetu? Za vas imamo odlično priložnost, zato vas vabimo k prijavi na delovno mesto: Strokovni sodelavec na liniji m/ž v Nemčiji.

Trenkwalder kadrovske storitve, d.o.o.

Področje: Proizvodnja   Strojništvo, metalurgija, rudarstvo  

Vpenjalec m/ž Shrani Vpenjalec m/ž

Kamnik

Za našega naročnika, vodilno slovensko podjetje na področju proizvodnje izdelkov za mehansko varovanje vrat in ključavnic za pohištveno industrijo, iščemo Vpenjalca m/ž.

MANPOWER d.o.o., PE Ljubljana II

Področje: Proizvodnja   Strojništvo, metalurgija, rudarstvo  

Ličar m/ž Shrani Ličar m/ž

Trebnje

Za našega naročnika iščemo Ličarja m/ž. Primeren kandidat ima vsaj 6 mesecev izkušenj na področju ročnega lakiranja, je vesten, odgovoren in ima lasten prevoz.

Kariera d.o.o.

Področje: Proizvodnja   Tehnične storitve   Strojništvo, metalurgija, rudarstvo  

CNC operater m/ž Shrani CNC operater m/ž

Kamnik

Za našega naročnika, uspešno mednarodno podjetje, iščemo CNC operaterja m/ž. Iščemo kandidata, ki ima izkušnje v kovinski industriji, zaželene so izkušnje z delom na CNC stroju Mori Seiki, poznavanje osnov krmiljenja in delo na stiskalnici.

MANPOWER d.o.o., PE Ljubljana II

Področje: Strojništvo, metalurgija, rudarstvo  

Komercialist m/ž Shrani Komercialist m/ž

Maribor, Ljubljana

IV ZALOŽBA d.o.o. - partner Policijskega sindikata Slovenije išče na področju cele Slovenije sodelavce za telefonsko dejavnost. v Mariboru in Ljubljani.

IV založba d.o.o.

Področje: Komerciala, prodaja  

Strojnik izsekovalec m/ž Shrani Strojnik izsekovalec m/ž

Medvode

Od kandidatov pričakujemo: srednjo ali višjo izobrazbo ustrezne tehnične smeri, 3 leta delovnih izkušenj na enakih ali podobnih delih, poznavanje tehnologije predelave kartona, vestnost, zanesljivost, fleksibilnost .

Jamnik d.o.o.

Področje: Proizvodnja   Tehnične storitve   Strojništvo, metalurgija, rudarstvo  

Monter kovinskih konstrukcij - varilec/ključavničar m/ž Shrani Monter kovinskih konstrukcij - varilec/ključavničar m/ž

tujina-teren

Podjetje BMR SKUPINA, d.o.o. išče: zaneslivega TIG/MIG MAG varilca za delo na terenu, ki ima vsaj 1 leto izkušenj z varjenjem. Nudimo redno plačano delo v urejenem okolju in v strokovno usposobljenem kolektivu. Delo zajema varjenje v procesu strojne montaže - varjenje cevi in posode pod pritiskom

BMR SKUPINA, družba za industrijsko montažo, d.o.o.

Področje: Proizvodnja   Tehnične storitve   Strojništvo, metalurgija, rudarstvo