Izkušeni Backend razvijalec

8.4.2021
Mikrocop d.o.o.
Ljubljana
m/ž
Povej naprej
Kompatibilnost
Kompatibilnost
Aktiviraj svoj karierni profil in si oglej kako se ujemaš z delovnim mestom

SPLOŠNO O PODJETJU

Mikrocop je vodilni ponudnik celovitih IT rešitev in storitev za digitalno poslovanje. S povečevanjem učinkovitosti in zagotavljanjem zakonske skladnosti podpiramo podjetja na poti digitalne preobrazbe. Zagotavljamo sodobne in uporabnikom prijazne rešitve za upravljanje z dokumenti in informacijami v oblaku. Uredimo in digitaliziramo procese zajema dokumentov in podatkov, informacijsko podpremo upravljanje dokumentov in poslovnih procesov ter zagotovimo dolgoročno zakonsko skladno arhiviranje dokumentov v elektronski in papirni obliki.

Mikrocop se lahko pohvali s storitvami in lastno programsko opremo, certificirano pri Arhivu RS, s potrjenimi notranjimi pravili pri Arhivu RS, z visoko razpoložljivostjo lastnega podatkovnega centra, visoko varnostjo in izjemno tehnološko opremljenostjo. 

Mikrocop Slovenija ima več kot 44 letno tradicijo in je del Skupine Mikrocop, kamor spadata tudi podjetji Mikrocop na Hrvaškem in v BiH. Skupaj skupina zaposluje več kot 250 ljudi.  


NAŠE VREDNOTE


Varnost - Vzdržujemo visoko raven informacijske in fizične varnosti ter ravnamo v skladu s sistemom vodenja varovanja informacij ISO/IEC 27001.Kakovost - Odlikuje nas strokovno znanje in izkušnje iz različnih dejavnosti. Našo zavezo kakovosti potrjuje standard vodenja kakovosti ISO 9001.Skladnost - Uvajamo certificirane rešitve, ohranjamo pravno veljavnost vaših informacij in omogočamo potrebno zakonsko skladnost poslovanja.Zanesljivost - Že več kot 44 let uspešno izpolnjujemo vaše zahteve in pričakovanja na področjih zajema, upravljanja in hrambe poslovnih informacij.Inovativnost - Kontinuirano vlagamo v znanje in kompetence ter spodbujamo razvoj novih odgovorov na izzive digitalizacije sedanjosti in digitalne prihodnosti.Trajnostnost - S preudarno uporabo tehnologije si v kontekstu trajnostne digitalizacije prizadevamo za okolju in družbi čim bolj prijazno poslovanje.
SPREMLJAJTE NAS PREK DRUŽBENIH OMREŽIJ

KAJ PONUJAMO SVOJIM SODELAVCEM?

V Mikrocopu nudimo priložnost za karierni razvoj posameznikom, ki jih odlikuje zagnanost, vztrajnost, iznajdljivost in želja po skupnem uspehu.

Kandidatom nudimo mentorstvo z individualno prilagojenim programom, preko katerega jim omogočimo spoznavanje dela in delovnega okolja in jih pripeljemo do samostojnega dela. Z mentorskimi programi poskrbimo za uspešno učenje, razvoj in doseganje zastavljenih rezultatov.
Razvoj kariere - Zaposlenim nudimo različne vrste zaposlitve. Strokovnjake gojimo od študentskih let naprej, zato zaposlujemo preko študentskega servisa ali pa redno za nedoločen čas. Pri uvajanju v delo za ves čas uvajanja poskrbimo za predanega mentorja, ki kandidatom pomaga do samostojnosti. Nudimo sodelovanje pri razvoju naprednih in inovativnih informacijskih rešitev v mladem in dinamičnem razvojnem timu in zagotavljamo prenos znanj iz drugih povezanih področij. Najboljšim omogočamo možnost strokovnega usposabljanja in pridobivanja certifikatov (izobraževanja, konference, seminarji…).
Spodbudno delovno okolje - Naši delovni prostori so smiselno urejeni in dizajnirani tako, da kar najbolje ustrezajo različnim delovnim profilom glede na zahtevnost in kreativnost dela. Tako našim oddelkom in ekipam nudimo od manjših in večjih pisarn do prostorov odprtega tipa. Naši zaposleni so navajeni najboljše pisarniške in delovne opreme. Lepo je poskrbljeno tudi za čas odmora s prijetnimi kuhinjami z jedilnico, kjer se velikokrat krešejo različna mnenja in ustvarjajo nove ideje. Zaposlenim nudimo fleksibilen delovni čas in konkurenčno in redno plačilo. 
Zdrav življenjski slog - Vsi zaposleni imajo možnost vključitve v Športno kulturno društvo Mikrocop, v sklopu katerega so sofinancirane različne športne in kulturne aktivnosti, ki jih redno izvajamo vsak mesec. Dvakrat tedensko zagotavljamo jutranjo košarico zdravja, občasno pa organiziramo tudi dan smutijev.  
Načela dobrega počutja - Nadvse pomembno za skupen napredek je dobro počutje zaposlenih. Zato veliko energije in truda vlagamo v zadovoljstvo, pripadnost, raznolikost zaposlenih z dobro organizacijo dela, s pravimi delovnimi pristopi in tistimi malenkostmi, ki poskrbijo, da negujemo pripadnost ekipi in podjetju. Želimo, da zaposleni zadovoljni prihajajo in odhajajo z dela. Spodbujamo spoštovanje, iskren odnos a hkrati občutek sproščenosti.
Druženje - Na nivoju celotnega podjetja organiziramo letne piknike, novoletno zabavo, decembrsko obdarovanje otrok in različne izlete. Na nivoju posameznih oddelkov pa se izvajajo dodatne aktivnosti, ki spodbujajo celotne oddelke ali posamezne ekipe k druženju ob dobri hrani, različnih družabnih aktivnostih, kjer se lahko sodelavci tudi zasebno bolje spoznajo. 

 NAŠI PRODUKTI IN STORITVE

V Mikrocopu s celovitim naborom rešitev in storitev za digitalizacijo poslovanja zagotavljamo pogoje, potrebne za digitalno preobrazbo podjetja. Na lastni certificirani platformi InDoc EDGE v oblaku ali na lokaciji podjetja združujemo zmogljivosti dokumentnega sistema, sistema za upravljanje procesov in sistem elektronske hrambe. Z bogatim naborom API vmesnikov zagotavljamo nemoteno integracijo z različnimi informacijskimi sistemi. S poslovnimi rešitvami na platformi InDoc EDGE odgovarjamo na ključne izzive digitalizacije, saj nudijo optimizacijo vsakodnevnih opravil učinkovito, skladno in zanesljivo.  

Podjetja pri digitalizaciji poslovanja podpiramo tudi s svetovanjem na področju varstva osebnih podatkov, pripravi notranjih pravil in ureditvi fizičnega arhiva. Nudimo storitve zajema dokumentov in podatkov, upravljanje dokumentov in poslovnih procesov ter arhiviranjem papirnih in e-dokumentov. Pohvalimo se lahko tudi z lastnim modernim podatkovnim centrom.

 BONITETE PODJETJA

V Mikrocopu cenimo strast in zavzetost, radi imamo radovednost in pozitivnost. Zaposlenim nudimo dodatne bonitete:
 • dodatno pokojninsko zavarovanje po 12. mesecih redne neprekinjene zaposlitve,
 • dodatno zdravstveno zavarovanje Specialisti + kolektivno,
 • možnost vključitve v Športno kulturno društvo Mikrocop, kjer izvedbo športno kulturnih aktivnosti sofinancira podjetje,
 • dogodki kot so piknik, novoletna zabava in team building, 
 • obdarovanje otrok do vključno 10. leta starosti.

Ekspert – Vodja prodajnega programa

IZKUŠENI BACKEND RAZVIJALEC


Razvijajte (se) z nami!

IZKUŠENI BACKEND RAZVIJALEC

Mikrocop je vodilni ponudnik celovitih rešitev za brezpapirno poslovanje. 

Ukvarjamo se z razvojem programske opreme, ki združuje zmogljivosti sistemov upravljanja dokumentov (DMS), poslovnih procesov (BPM) in elektronske hrambe (RMS). Z vrhunsko tehnološko opremo in doslednim izvajanjem politike varnosti in kakovosti na lastni programski opremi zagotavljamo storitve varne elektronske hrambe dokumentov in podatkov v lastnih podatkovnih centrih.

Naša ekipa je mlada in dinamična. Ker širimo poslovanje, iščemo izkušenega backend razvijalca, ki se ji bo pridružil. K sodelovanju vabimo zanesljivega, strokovnega in proaktivnega sodelavca, ki bo sodeloval pri razvoju in vzdrževanju lastne programske opreme.

OPIS DELOVNEGA MESTA

Kot izkušeni backend razvijalec boš:

 • sodeloval pri načrtovanju SQL in NoSQL (MS SQL, ElasticSearch, Redis) podatkovnih modelov,
 • načrtoval in razvijal spletne (REST, gRPC) storitve v .NET okolju,
 • reševal druge tehnične izzive pri hrambi in procesiranju velikih količin podatkov,
 • zagotavljal kvaliteto programske kode z unit in integracijskimi testi,
 • sodeloval pri pregledovanju kode in pri izboljševanju obstoječe programske kode.

VABIMO TE, ČE

 • imaš vsaj 7-letne izkušnje kot C# razvijalec v .NET Framework ali .NET Core,
 • imaš izkušnje z razvojem spletnih storitev in delovanjem spletnih aplikacij,
 • si že uporabljal podatkovne baze (MS SQL, Oracle, PostgreSQL…),
 • si navdušen nad razvojnimi izzivi,
 • imaš analitični pristop in sposobnost reševanja težav.

DODATNO ZANIMIV SI ZA NAS, ČE

 • pišeš strukturirano programsko kodo, ki jo je mogoče testirati,
 • poznaš dobre programerske prakse in arhitekturne vzorce (design patterns),
 • imaš izkušnje z razvojem kompleksnih (cloud-native) rešitev,
 • imaš izkušnje z izdelavo in orkestracijo Docker kontejnerjev,
 • poznaš principe agilnega razvoja, prijatelji pa za tebe pravijo, da si proaktiven in je s tabo super sodelovati.

ZAHTEVANA IZOBRAZBA

 • V., VI/1., VI/2., VII. stopnja.

PONUJAMO TI

 • sodelovanje pri razvoju programske opreme v mladem in dinamičnem razvojnem timu, 
 • mentorja pri uvajanju v delo, 
 • prenos znanj z drugih povezanih področij in možnost strokovnega usposabljanja, 
 • delo v ekipi, ki je zasnovala prvi sistem za elektronsko hrambo dokumentov v oblaku, certificiran pri Arhivu RS, ki ga uporablja večina slovenskih bank,
 • zaposlitev za nedoločen čas s poskusno dobo 6 mesecev.

Naše delovno okolje je sproščeno, urejeno in družini prijazno.

Informacije in prijava

Če se nam želiš pridružiti, nam pošlji prijavo z življenjepisom na naslov zaposlitev@mikrocop.com do 09.05.2021.

Ne odlašaj s prijavo!
Bodi med prvimi.

Opis delovnega mesta

IZKUŠENI BACKEND RAZVIJALEC

Mikrocop je vodilni ponudnik celovitih rešitev za brezpapirno poslovanje.

Ukvarjamo se z razvojem programske opreme, ki združuje zmogljivosti sistemov upravljanja dokumentov (DMS), poslovnih procesov (BPM) in elektronske hrambe (RMS). Z vrhunsko tehnološko opremo in doslednim izvajanjem politike varnosti in kakovosti na lastni programski opremi zagotavljamo storitve varne elektronske hrambe dokumentov in podatkov v lastnih podatkovnih centrih.

Naša ekipa je mlada in dinamična. Ker širimo poslovanje, iščemo izkušenega backend razvijalca, ki se ji bo pridružil. K sodelovanju vabimo zanesljivega, strokovnega in proaktivnega sodelavca, ki bo sodeloval pri razvoju in vzdrževanju lastne programske opreme.

OPIS DELOVNEGA MESTA

Kot izkušeni backend razvijalec boš:
- sodeloval pri načrtovanju SQL in NoSQL (MS SQL, ElasticSearch, Redis) podatkovnih modelov,
- načrtoval in razvijal spletne (REST, gRPC) storitve v .NET okolju,
- reševal druge tehnične izzive pri hrambi in procesiranju velikih količin podatkov,
- zagotavljal kvaliteto programske kode z unit in integracijskimi testi,
- sodeloval pri pregledovanju kode in pri izboljševanju obstoječe programske kode.

Kaj pričakujemo

VABIMO TE, ČE

- imaš vsaj 7-letne izkušnje kot C# razvijalec v .NET Framework ali .NET Core,
- imaš izkušnje z razvojem spletnih storitev in delovanjem spletnih aplikacij,
- si že uporabljal podatkovne baze (MS SQL, Oracle, PostgreSQL…),
- si navdušen nad razvojnimi izzivi,
- imaš analitični pristop in sposobnost reševanja težav.

DODATNO ZANIMIV SI ZA NAS, ČE

- pišeš strukturirano programsko kodo, ki jo je mogoče testirati,
- poznaš dobre programerske prakse in arhitekturne vzorce (design patterns),
- imaš izkušnje z razvojem kompleksnih (cloud-native) rešitev,
- imaš izkušnje z izdelavo in orkestracijo Docker kontejnerjev,
- poznaš principe agilnega razvoja, prijatelji pa za tebe pravijo, da si proaktiven in je s tabo super sodelovati.

ZAHTEVANA IZOBRAZBA

- V., VI/1., VI/2., VII. stopnja.

Kaj nudimo

PONUJAMO TI

- sodelovanje pri razvoju programske opreme v mladem in dinamičnem razvojnem timu,
- mentorja pri uvajanju v delo,
- prenos znanj z drugih povezanih področij in možnost strokovnega usposabljanja,
- delo v ekipi, ki je zasnovala prvi sistem za elektronsko hrambo dokumentov v oblaku, certificiran pri Arhivu RS, ki ga uporablja večina slovenskih bank,
- zaposlitev za nedoločen čas s poskusno dobo 6 mesecev.

Naše delovno okolje je sproščeno, urejeno in družini prijazno.

INFORMACIJE IN PRIJAVA

Če se nam želiš pridružiti, nam pošlji prijavo z življenjepisom na naslov zaposlitev@mikrocop.com do 09.05.2021.

Izberi področje dela