Izmenovodja/skupinovodja (v proizvodnji konzervne linije in v pakirnici)

27.5.2024
Skupina Pivka (Pivka perutninarstvo d.d., Delamaris d.o.o.)
Pivka
m/ž
Povej naprej
Kompatibilnost
Kompatibilnost
Aktiviraj svoj karierni profil in si oglej kako se ujemaš z delovnim mestom
Skupina Pivka (Pivka perutninarstvo d.d., Delamaris d.o.o.)
PIVKA d.d.
Kal 1
6257 Pivka


Skupina Pivka - Delamaris je vrhunski ponudnik piščančjega mesa ter že pripravljenih piščančjih in ribjih jedi. Pri proizvodnji daje prednost zagotavljanju zdrave, varne in okusne hrane ter skrbi za okolje in naravne vire. Združuje več kot 500 sodelavcev in sodelavk iz Slovenije, Hrvaške in Srbije, ki skrbijo za zagotavljanje najvišjih standardov priprave in distribucije izdelkov v več kot 25 držav po vsem svetu. Pivka perutninarstvo izstopa z visoko kakovostjo inovativnih piščančjih izdelkov za žar in peko ter številnih barjenih izdelkov. S skrbnim nadzorom krme iz lastne mešalnice ter reje piščancev na lokalnih družinskih farmah ter s sledljivostjo in nadzorom vseh postopkov predelave mesa, je Pivka prva v Sloveniji pridobila dva certifikata Višja kakovost in sicer za izdelke z omega 3 maščobnimi kislinami in selenom ter jih potrdila tudi s certifikatom Izbrana kakovost. Podjetje ima več kot 60 letno tradicijo. Več na www.pivkap.si. Delamaris je ponudnik visoko kakovostnih ribjih izdelkov iz povsem naravnih sestavin. Najbolj poznani izdelki so tradicionalna Turistična pašteta, skuše z zelenjavo Izola Brand, Weekend in Picnic ter Fileti skuše v Mediteran olju. Bogastvo zgodb odličnih ribjih dobrot ima že več kot 140-letno tradicijo, ki se prenaša na mlajše generacije, ki iščejo nove okuse že pripravljenih prigrizkov brez glutena, bogatih z omega 3 maščobnimi kislinami in vitaminom D. Praktični izdelki so, enako kot nekoč, brez vsakršnih aditivov; brez konzervansov, ojačevalcev okusa in barvil. Družba razvija tudi novo blagovno znamko mesnih konzerviranih jedi Delatera. Podjetje ostaja pojem vrhunske kakovosti, ki je poznana v več kot 25-ih državah širom sveta. Več na www.delamaris.si.
Dejavnost:
Meso in mesni izdelki

Število zaposlenih:
250 do 499 zaposlenih

Prihodki (zadnji razpoložljivi podatek):


Spletna stran:
www.delamaris.eu, www.pivkap.si

Vzdrževalec - inženir

IZMENOVODJA/SKUPINOVODJA (v proizvodnji konzervne linije in v pakirnici)
(m/ž)

Si želite dinamičnega dela v podjetju, ki ceni inovativnost, natančnost in zanesljivost? Imate izostren smisel za delo z ljudmi in ste naravno nadarjeni za organizacijo? Naše podjetje, ki se uvršča med vodilne na svojem področju, išče motivirano in zagnano osebo za mesto Izmenovodje/Skupinovodje. Pridružite se naši ekipi in prispevajte k nadaljnji rasti ter uspehu našega podjetja.

Vaša vloga in odgovornost:

 • Natančno, zanesljivo in dobro organizirano izvajanje dodeljenih delovnih nalog.
 • Delo v skladu z navodili delovodje in tehnologov ter samostojno opravljanje dela, ko je to potrebno.
 • Sodelovanje pri organizaciji delovnih procesov in razporejanju zaposlenih na posamezne faze dela.
 • Upravljanje in urejanje evidenc delovnega čas zaposlenih z uporabo računalnika.
 • Sodelovanje pri testiranjih opreme in pri razvoju novih izdelkov.
 • Sposobnost učinkovitega dela pod pritiskom in prilagajanja hitro spreminjajočim se delovnim razmeram.

Kaj pričakujemo od vas:

 • Smisel za delo z ljudmi in  razvite komunikacijske sposobnosti.
 • Sposobnost natančnega, zanesljivega in dobro organiziranega dela.
 • Izkušnje z delom v vodenju skupine so zaželene.
 • Poznavanje dela z računalnikom in sposobnost učenja novih orodij in programov.
 • Proaktivnost, samoiniciativnost in zmožnost samostojnega odločanja.
 • IV. stopnjo izobrazbe (srednje poklicno in podobno izobraževanje).
 • 24 mesecev delovnih izkušenj v živilsko predelovalni industriji. 

Kaj vam nudimo:

 • Zaposlitev v stabilnem in razvijajočem se podjetju.
 • Možnost osebnega in kariernega razvoja.
 • Konkurenčno plačilo in stimulativne nagrade za uspešno delo.
 • Delo v prijetnem in spodbudnem delovnem okolju.
 • Možnost dodatnega izobraževanja in usposabljanja.
 • Zaposlitev za določen čas s poskusno dobo 2 meseca

Če verjamete, da ste prava oseba za to delovno mesto, vas vabimo, da nam pošljete pisno ponudbo preko portala Moje delo.  Rok za prijavo je 26.06.2024.

Pridružite se nam in skupaj bomo zrasli dosegli nove uspehe.

Skupina Pivka - Delamaris je vrhunski ponudnik piščančjega mesa ter že pripravljenih piščančjih in ribjih jedi. Pri  proizvodnji daje prednost zagotavljanju zdrave, varne in okusne hrane ter skrbi za okolje in naravne vire. Združuje več kot 500 sodelavcev in sodelavk iz Slovenije, Hrvaške in Srbije, ki skrbijo za zagotavljanje najvišjih standardov priprave in distribucije izdelkov v več kot 25 držav po vsem svetu.

Pivka perutninarstvo izstopa z visoko kakovostjo inovativnih piščančjih izdelkov za žar in peko ter številnih barjenih izdelkov. S skrbnim nadzorom krme iz lastne mešalnice ter reje piščancev na lokalnih družinskih farmah ter s sledljivostjo in nadzorom vseh postopkov predelave mesa, je Pivka prva v Sloveniji pridobila dva certifikata Višja kakovost in sicer za izdelke z omega 3 maščobnimi kislinami in selenom ter jih potrdila tudi s certifikatom Izbrana kakovost. Podjetje ima več kot 60 letno tradicijo. Več na www.pivkap.si.  Video proizvodnja Pivka
Delamaris je ponudnik visoko kakovostnih ribjih izdelkov iz povsem naravnih sestavin. Najbolj poznani izdelki so tradicionalna Turistična pašteta, skuše z zelenjavo Izola Brand, Weekend in Picnic ter Fileti skuše v Mediteran olju. Bogastvo zgodb odličnih ribjih dobrot ima že več kot 140-letno tradicijo, ki se prenaša na mlajše generacije, ki iščejo nove okuse že pripravljenih prigrizkov brez glutena, bogatih z omega 3 maščobnimi kislinami in vitaminom D. Praktični izdelki so, enako kot nekoč, brez vsakršnih aditivov; brez konzervansov, ojačevalcev okusa in barvil. Družba razvija tudi novo blagovno znamko mesnih konzerviranih jedi Delatera. Podjetje ostaja pojem vrhunske kakovosti, ki je poznana v več kot 25-ih državah širom sveta. Več na www.delamaris.si. Video proizvodnja Delamaris

Ne odlašaj s prijavo!
Bodi med prvimi.

Opis delovnega mesta

IZMENOVODJA/SKUPINOVODJA (v proizvodnji konzervne linije in v pakirnici)

Si želite dinamičnega dela v podjetju, ki ceni inovativnost, natančnost in zanesljivost? Imate izostren smisel za delo z ljudmi in ste naravno nadarjeni za organizacijo? Naše podjetje, ki se uvršča med vodilne na svojem področju, išče motivirano in zagnano osebo za mesto Izmenovodje/Skupinovodje. Pridružite se naši ekipi in prispevajte k nadaljnji rasti ter uspehu našega podjetja.

Vaša vloga in odgovornost:

Natančno, zanesljivo in dobro organizirano izvajanje dodeljenih delovnih nalog.
Delo v skladu z navodili delovodje in tehnologov ter samostojno opravljanje dela, ko je to potrebno.
Sodelovanje pri organizaciji delovnih procesov in razporejanju zaposlenih na posamezne faze dela.
Upravljanje in urejanje evidenc delovnega čas zaposlenih z uporabo računalnika.
Sodelovanje pri testiranjih opreme in pri razvoju novih izdelkov.
Sposobnost učinkovitega dela pod pritiskom in prilagajanja hitro spreminjajočim se delovnim razmeram.

Kaj pričakujemo

Smisel za delo z ljudmi in razvite komunikacijske sposobnosti.
Sposobnost natančnega, zanesljivega in dobro organiziranega dela.
Izkušnje z delom v vodenju skupine so zaželene.
Poznavanje dela z računalnikom in sposobnost učenja novih orodij in programov.
Proaktivnost, samoiniciativnost in zmožnost samostojnega odločanja.
IV. stopnjo izobrazbe (srednje poklicno in podobno izobraževanje).
24 mesecev delovnih izkušenj v živilsko predelovalni industriji.

Kaj nudimo

Zaposlitev v stabilnem in razvijajočem se podjetju.
Možnost osebnega in kariernega razvoja.
Konkurenčno plačilo in stimulativne nagrade za uspešno delo.
Delo v prijetnem in spodbudnem delovnem okolju.
Možnost dodatnega izobraževanja in usposabljanja.
Zaposlitev za določen čas s poskusno dobo 2 meseca

Če verjamete, da ste prava oseba za to delovno mesto, vas vabimo, da nam pošljete pisno ponudbo preko portala Moje delo. Rok za prijavo je 26.06.2024.

Pridružite se nam in skupaj bomo zrasli dosegli nove uspehe.

PIVKA d.d.
Kal 1
6257 Pivka
www.delamaris.eu, www.pivkap.si

Dejavnost:
Meso in mesni izdelki


Skupina Pivka - Delamaris je vrhunski ponudnik piščančjega mesa ter že pripravljenih piščančjih in ribjih jedi. Pri proizvodnji daje prednost zagotavljanju zdrave, varne in okusne hrane ter skrbi za okolje in naravne vire. Združuje več kot 500 sodelavcev in sodelavk iz Slovenije, Hrvaške in Srbije, ki skrbijo za zagotavljanje najvišjih standardov priprave in distribucije izdelkov v več kot 25 držav po vsem svetu. Pivka perutninarstvo izstopa z visoko kakovostjo inovativnih piščančjih izdelkov za žar in peko ter številnih barjenih izdelkov. S skrbnim nadzorom krme iz lastne mešalnice ter reje piščancev na lokalnih družinskih farmah ter s sledljivostjo in nadzorom vseh postopkov predelave mesa, je Pivka prva v Sloveniji pridobila dva certifikata Višja kakovost in sicer za izdelke z omega 3 maščobnimi kislinami in selenom ter jih potrdila tudi s certifikatom Izbrana kakovost. Podjetje ima več kot 60 letno tradicijo. Več na www.pivkap.si. Delamaris je ponudnik visoko kakovostnih ribjih izdelkov iz povsem naravnih sestavin. Najbolj poznani izdelki so tradicionalna Turistična pašteta, skuše z zelenjavo Izola Brand, Weekend in Picnic ter Fileti skuše v Mediteran olju. Bogastvo zgodb odličnih ribjih dobrot ima že več kot 140-letno tradicijo, ki se prenaša na mlajše generacije, ki iščejo nove okuse že pripravljenih prigrizkov brez glutena, bogatih z omega 3 maščobnimi kislinami in vitaminom D. Praktični izdelki so, enako kot nekoč, brez vsakršnih aditivov; brez konzervansov, ojačevalcev okusa in barvil. Družba razvija tudi novo blagovno znamko mesnih konzerviranih jedi Delatera. Podjetje ostaja pojem vrhunske kakovosti, ki je poznana v več kot 25-ih državah širom sveta. Več na www.delamaris.si.
Število zaposlenih:
250 do 499 zaposlenih

Prihodki (zadnji razpoložljivi podatek):

Izberi področje dela