Junior back-end developer

9.8.2022
Eurosender d.o.o.
Ljubljana
m/ž
 Prijavi se na to delovno mesto
Povej naprej
Kompatibilnost
Kompatibilnost
Aktiviraj svoj karierni profil in si oglej kako se ujemaš z delovnim mestom

SPLOŠNO O PODJETJU

Smo ekipa, ki stoji za digitalno logistiko. Pridruži se nam!

Eurosender je moderna digitalna platforma, ki združuje napredne avtomatizirane storitve, in tako omogoča podjetjem, da si ustvarijo svoj logistični oddelek in izboljšajo uspešnost svojega poslovanja. Podjetja lahko sedaj preko naše platforme sama vodijo svoje logistične storitve z že preverjenimi rešitvami.

Smo dovolj veliki, da zagotavljamo široko paleto logističnih storitev in dovolj intuitivni, da razumemo pomembnost vsakega zračnega, morskega ali cestnega prevoza.

Smo med prvimi podjetji, ki vpeljujejo digitalno preobrazbo na področju logistike. V izziv nam je svetu ponuditi e-logistični model poslovanja in s tem nadomesti staro papirologijo. Z digitalizacijo ponavljajočih se procesov le-te opravimo hitreje in bolje. Človeški faktor obdržimo le, kjer naše poznavanje logističnih procesov ni mogoče prevesti v tehnološke rešitve. Ker se zavedamo, da je občasno programska oprema preveč toga za razumevanje vseh potreb naših strank, jim s pomočjo agentov pomagamo pri reševanju težav, s katerimi se srečujejo, in tako zagotavljamo boljše rešitve.


VIZIJA IN CILJI

Naša misija je postati globalna digitalna logistična platforma številka 1.

Postati želimo celovita logistična platforma z napredno mrežo dobavne verige, ki ustreza tako standardnim logističnim zahtevam kot tudi posebnim transportnim zahtevam vseh podjetij, tudi tistih, ki delujejo v strogo reguliranih industrijah.

ORGANIZACIJSKA KULTURA IN KLIMA

Smo na čelu digitalne preobrazbe na področju logistike. S svojo e-logistično platformo izzivamo svet “papirne” analogne logistike. Sami sebi pravimo tudi “logtech” pionirji.

Ekipo sestavljamo povezani, drzni in napredni posamezniki z raznolikimi ozadji in zgodbami, a s skupno vizijo digitalizirati logistiko. Znajdemo se v hitro spreminjajočem se okolju in smo suvereni pri delu z globalnimi logističnimi velikani. Držimo skupaj kot ekipa, pomagamo si ne glede na senioriteto in se trudimo, da smo drug drugemu vzor. Zavedamo se, da še zdaleč nismo dosegli potenciala, ki ga kot ekipa imamo, zato z odprtimi rokami zgrabimo vsako priložnost za optimizacijo in napredek.


KAJ PRIČAKUJEMO OD NOVIH SODELAVCEV?

Vsem članom Eurosender družine je skupna visoka motivacija za delo, ambicioznost in vztrajnost. Cenimo proaktivnost, željo po novem znanju in iznajdljivost. Mnenje vsakega člana ekipe šteje. 

Vsak dan znova se trudimo prepoznavati nove priložnosti v svetu logistike, kar od nas zahteva precejšnjo mero fleksibilnosti in seveda prevzemanja odgovornost. To pričakujemo tudi od novih članov naše Eurosender družine. 

KAJ PONUJAMO SVOJIM SODELAVCEM?

Če se nam pridružiš, bomo seveda poskrbeli za običajen (ne)finančni del, a to naj ne bo glavna motivacija za tvojo prijavo. Prijavi se, če ti res veliko pomeni, da s svojim delom pomagaš posameznikom in podjetjem reševati njihove logistične izzive. Prijavi se, če si pripravljen preseči okvire že preizkušenega in iskati nove načine za bolj učinkovite digitalne logistične poti.

Zakaj se zjutraj veselimo novega delovnega dne?

 • Ker vemo, da bomo delali z izjemo ekipo, od katere se lahko učimo in ki stopi skupaj v težkih časih.
 • Ker se nam zasvetijo oči ob misli, da stojimo ob boku največjim logističnim gigantom in posameznikom ter podjetjem zapleten logistični proces skrajšamo na nekaj klikov.
 • Ker z veseljem prihajamo v čisto nove pisarne v Ljubljani, kjer imamo poleg sodobnega delovnega okolja tudi prostor za druženje in sprostitev.
 • Ker se družimo na rednih team-buildingih in vsak petek na skupnem zajtrku poskrbimo za kroženje pomembnih mejnikov in seveda za dnevno dozo smeha.
 • Ker se ob pogovoru s sodelavci iz različnih držav in celin vsak dan počutimo, kot da bi prepotovali del sveta.
 • Ker se zavedamo, da s tem, ko hitro rastemo kot podjetje, hitro rastejo tudi priložnosti za osebni karierni razvoj vsakega od nas. 

QA Inženir

Junior full-stack developer

Ko se pridružiš naši Eurosender ekipi, to ni le nova služba. Postati del Eurosender-ja pomeni postati del ekipe, ki stoji za najsodobnejšimi poslovnimi priložnostmi v digitalni logistiki. Smo sodobna digitalna platforma, ki povezuje pošiljatelje in logistična podjetja po vsem svetu. Naše celovite rešitve nudijo širok nabor cenovno ugodnih storitev za vsako povpraševanje ter dostop do široke mreže ponudnikov logističnih storitev.

Eurosender ekipa raste hitro in premišljeno. Zgraditi želimo stabilno organizacijo, kjer bodo temeljne vrednote podjetja vedno na vidiku. Vaše delo bo potekalo v kolaborativni, drzni in progresivni ekipi posameznikov iz celotnega sveta, ki stremi k skupnemu poslanstvu opolnomočiti podjetja, da razširijo svoj obseg poslovanja in prevzamejo nadzor nad svojimi logističnimi procesi.

O NAŠI IT EKIPI

Naša IT ekipa trenutno šteje 20 članov in je sestavljena iz back end, front end razvijalcev, oblikovelcev UX/UI, AQ inžinirjev in koordinatorjev projektov. Delujejo v treh podskupinah iz različnih koncev sveta.

V ekipi skrbijo za raziskovaje, oblikovanje in izvajanje novih funkcij, integracijo s kurirskimi službami, vzdrževanje infrastrukture sistema in integracije z drugimi digitalnimi orodji. Tesno sodelujejo z vsemi oddelki, njihove delovne naloge pa večinoma obsegajo izvajanje projektov z tehnično podporo in izvajanje nujnih nalog.

ZAUPALI TI BOMO NASLEDNJE ODGOVOROSTI:

 • pisanje učinkovite kode v skladu s podanimi specifikacijami,
 • Sodelovanje z ekipo razvijalcev, oblikovalcev in poslovnih in sistemskih analitikov,
 • vzdrževanje in izboljševanje obstoječe programske opreme,
 • komunikacija z notranjimi in zunanjimi strankami.

VEŠČINE, KI JIH PRIČAKUJEMO:

 • aktivno znanje angleščine (znanje nemščine predstavlja prednost),
 • vsaj eno leto delovnih izkušenj na podobnem delovnem mestu,
 • znanje PHP 7+, MySQL, Symfony (znanje Sulu predstavlja prednost),
 • dobre programerske sposobnosti (OOP, vzorci načrtovanja, testi, izboljšanje/optimizacija kode, varnosti itd.),
 • osnovno znanje operacijskih sistemov MacOS, Linux,
 • osnovno znanje lupine/bash,
 • osnovno znanje programske opreme Atlassian (Jira, Confluence), znanje o Heroku predstavlja prednost.

PONUJAMO VEČ KOT LE NOV NAZIV:

 • zaposlitev za nedoločen čas s 6-mesečnim poskusnim obdobjem,
 • priložnost za profesionalni razvoj v mladem, hitro rastočem mednarodnem podjetju,
 • dinamično okolje, kjer so ideje dobrodošle in mnenja štejejo,
 • delo v povezani ekipi, ki jo sestavljajo sodelavci iz vseh koncev sveta,
 • sproščeno delovno atmosfero v naših novih pisarnah v Ljubljani,
 • redna petkova druženja s sodelavci ob jutranji kavi in rogljičkih,
 • potovanje dvakrat letno na službene dogodke,
 • fleksibilen delovnik v hibridnem delovnem okolju.

NA POTI DO NAŠE VIZIJE DIGITALIZIRATI LOGISTIKO UŽIVAMO, KER:? 

 • vemo, da bomo delali z izjemno ekipo, od katere se lahko učimo in ki stopi skupaj v težkih časih,
 • se nam zasvetijo oči ob misli, da stojimo ob boku največjim logističnim gigantom in posameznikom ter podjetjem zapleten logistični proces skrajšamo na nekaj klikov,
 • z veseljem prihajamo v čisto nove pisarne v Ljubljani in Luksemburgu, kjer imamo poleg sodobnega delovnega okolja tudi prostor za druženje in sprostitev,
 • se družimo na rednih team-buildingih in vsak petek na skupnem zajtrku poskrbimo za predstavitev pomembnih uspehov in seveda za dnevno dozo smeha,
 • se ob pogovoru s sodelavci iz različnih držav in kontinentov vsak dan počutimo, kot da bi prepotovali del sveta,
 • se zavedamo, da s tem, ko hitro rastemo kot podjetje, hitro rastejo tudi priložnosti za osebni karierni razvoj vsakega od nas.

               -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


With Eurosender, you don’t simply start a new job. When you join us, you become a member of the team behind digital logistics .We are a modern digital platform that connects shippers and logistics companies worldwide. Our centralised solutions cater to every logistics requirement, providing access to the best transporters at discounted rates.

We are growing our organization at a fast pace while building it solidly with our core values always in sight.  That means you will work with a collaborative, bold, and progressive team of individuals from all over the world on a mission to empower businesses to expand their reach and take full control of their logistics processes. 

ABOUT OUR IT TEAM

Our IT team is a strongly connected bunch of almost 20 backend and frontend developers, UX/UI designers, QA engineers and project coordinators with a strong affinity towards teamwork. We operate in 3 sub-teams with colleagues currently tuning in from our Ljubljana and Luxembourg offices.

We are responsible for researching, designing and implementing new product features, implementation of courier integrations, maintaining the system infrastructure, its performance and scalability and all the integrations to the digital tools other departments use. We cooperate closely with all departments, but mostly with Operations, SEO and Finance. Our work is mostly project implementation, accompanied by quite some tech support and ad hoc urgent tasks in parallel.

RESPONSIBILITIES WE WILL TRUST YOU WITH

 • Producing clean, efficient, and secure code according to specifications,
 • Working closely with a team of developers, UI designers, business and systems analysts,
 • Maintain and improve the performance and security of existing software,
 • Communicate effectively and professionally in all forms of communication with internal and external customers.

SKILLS WE WOULD LIKE YOU TO BRING TO THE TEAM

 • Fluent English (German is a plus),
 • 1+ years of work experience,
 • PHP 7+,
 • MySQL,
 • Symfony (Sulu is a plus),
 • Good programming skills (OOP, design patterns, unit tests, code refactoring/optimization, security, etc),
 • Basic knowledge of MacOS/Linux based OS,
 • Basic knowledge of shell/bash,
 • Basic knowledge of version control: Git, GitFlow, etc.,
 • Familiarity with Atlassian software (Jira, Confluence),
 • Basic Heroku knowledge is a plus.

WE OFFER YOU MORE THAN JUST A NEW JOB TITLE

 • Flexible working time,
 • flexible work location (opportunity to work from home 2 days in a week),
 • budget for learning and development,
 • an opportunity to grow together with a young and expanding international company,
 • a dynamic and fast-paced environment where your ideas and opinions count,
 • an opportunity to work in a very connected international team that sticks together in challenging times,
 • fun and informal vibe in our spacious offices with weekly Friday croissants gatherings, 
 • occasional business trips as part of various events connecting our international team multiple times per year,
 • other perks, depending on office location.

THIS IS WHY ARE WE EXCITED ABOUT DIGITALISING LOGISTICS TOGETHER

 • We are excited about the thought of standing side by side with global logistics giants and making sure we reduce the complex logistics process to a few clicks,
 • We really enjoy working together and we know we can count on each other in challenging times.
 • We feel good in our brand-new offices in Ljubljana and Luxembourg,
 • We enjoy learning about each other at regular team buildings and every Friday at Friday Croissants.
 • Talking to colleagues from different countries and continents makes us feel like we are traveling every day,
 • We are aware that as we grow rapidly as a company, the opportunities for the personal career development of each of us also grow exponentially.

Prijave so odprte in pričakujemo važe življenjepise in spremna pisma tukaj.

If you are interested, send your CV in English. All candidates will be interviewed in English.

Ne odlašaj s prijavo!
Bodi med prvimi.
 Prijavi se zdaj

Opis delovnega mesta

Junior back-end developer

Ko se pridružiš naši Eurosender ekipi, to ni le nova služba. Postati del Eurosender-ja pomeni postati del ekipe, ki stoji za najsodobnejšimi poslovnimi priložnostmi v digitalni logistiki. Smo sodobna digitalna platforma, ki povezuje pošiljatelje in logistična podjetja po vsem svetu. Naše celovite rešitve nudijo širok nabor cenovno ugodnih storitev za vsako povpraševanje ter dostop do široke mreže ponudnikov logističnih storitev.

Eurosender ekipa raste hitro in premišljeno. Zgraditi želimo stabilno organizacijo, kjer bodo temeljne vrednote podjetja vedno na vidiku. Vaše delo bo potekalo v kolaborativni, drzni in progresivni ekipi posameznikov iz celotnega sveta, ki stremi k skupnemu poslanstvu opolnomočiti podjetja, da razširijo svoj obseg poslovanja in prevzamejo nadzor nad svojimi logističnimi procesi.

O NAŠI IT EKIPI

Naša IT ekipa trenutno šteje 20 članov in je sestavljena iz back end, front end razvijalcev, oblikovelcev UX/UI, QA inžinirjev in koordinatorjev projektov. Delujejo v treh podskupinah iz različnih koncev sveta.

V ekipi skrbijo za raziskovaje, oblikovanje in izvajanje novih funkcij, integracijo s kurirskimi službami, vzdrževanje infrastrukture sistema in integracije z drugimi digitalnimi orodji. Tesno sodelujejo z vsemi oddelki, njihove delovne naloge pa večinoma obsegajo izvajanje projektov z tehnično podporo in izvajanje nujnih nalog.

ZAUPALI TI BOMO NASLEDNJE ODGOVOROSTI:

pisanje učinkovite kode v skladu s podanimi specifikacijami,
Sodelovanje z ekipo razvijalcev, oblikovalcev in poslovnih in sistemskih analitikov,
vzdrževanje in izboljševanje obstoječe programske opreme,
komunikacija z notranjimi in zunanjimi strankami.

With Eurosender, you don’t simply start a new job. When you join us, you become a member of the team behind digital logistics .We are a modern digital platform that connects shippers and logistics companies worldwide. Our centralised solutions cater to every logistics requirement, providing access to the best transporters at discounted rates.

We are growing our organization at a fast pace while building it solidly with our core values always in sight. That means you will work with a collaborative, bold, and progressive team of individuals from all over the world on a mission to empower businesses to expand their reach and take full control of their logistics processes.

ABOUT OUR IT TEAM

Our IT team is a strongly connected bunch of almost 20 backend and frontend developers, UX/UI designers, QA engineers and project coordinators with a strong affinity towards teamwork. We operate in 3 sub-teams with colleagues currently tuning in from our Ljubljana and Luxembourg offices.

We are responsible for researching, designing and implementing new product features, implementation of courier integrations, maintaining the system infrastructure, its performance and scalability and all the integrations to the digital tools other departments use. We cooperate closely with all departments, but mostly with Operations, SEO and Finance. Our work is mostly project implementation, accompanied by quite some tech support and ad hoc urgent tasks in parallel.

RESPONSIBILITIES WE WILL TRUST YOU WITH

Producing clean, efficient, and secure code according to specifications,
Working closely with a team of developers, UI designers, business and systems analysts,
Maintain and improve the performance and security of existing software,
Communicate effectively and professionally in all forms of communication with internal and external customers.

Kaj pričakujemo

VEŠČINE, KI JIH PRIČAKUJEMO:

aktivno znanje angleščine (znanje nemščine predstavlja prednost),
vsaj eno leto delovnih izkušenj na podobnem delovnem mestu,
znanje PHP 7+, MySQL, Symfony (znanje Sulu predstavlja prednost),
dobre programerske sposobnosti,
osnovno znanje operacijskih sistemov MacOS, Linux,
osnovno znanje lupine/bash,
osnovno znanje programske opreme Atlassian (Jira, Confluence), znanje o Heroku predstavlja prednost.

SKILLS WE WOULD LIKE YOU TO BRING TO THE TEAM

Fluent English (German is a plus),
1+ years of work experience,
PHP 7+,
MySQL,
Symfony (Sulu is a plus),
Good programming skills (OOP, design patterns, unit tests, code refactoring/optimization, security, etc),
Basic knowledge of MacOS/Linux based OS,
Basic knowledge of shell/bash,
Basic knowledge of version control: Git, GitFlow, etc.,
Familiarity with Atlassian software (Jira, Confluence),
Basic Heroku knowledge is a plus.

Kaj nudimo

PONUJAMO VEČ KOT LE NOV NAZIV:

zaposlitev za nedoločen čas s 6-mesečnim poskusnim obdobjem,
priložnost za profesionalni razvoj v mladem, hitro rastočem mednarodnem podjetju,
dinamično okolje, kjer so ideje dobrodošle in mnenja štejejo,
delo v povezani ekipi, ki jo sestavljajo sodelavci iz vseh koncev sveta,
sproščeno delovno atmosfero v naših novih pisarnah v Ljubljani,
redna petkova druženja s sodelavci ob jutranji kavi in rogljičkih,
potovanje dvakrat letno na službene dogodke,
fleksibilen delovnik v hibridnem delovnem okolju.

NA POTI DO NAŠE VIZIJE DIGITALIZIRATI LOGISTIKO UŽIVAMO, KER: 

vemo, da bomo delali z izjemno ekipo, od katere se lahko učimo in ki stopi skupaj v težkih časih,
se nam zasvetijo oči ob misli, da stojimo ob boku največjim logističnim gigantom in posameznikom ter podjetjem zapleten logistični proces skrajšamo na nekaj klikov,
z veseljem prihajamo v čisto nove pisarne v Ljubljani in Luksemburgu, kjer imamo poleg sodobnega delovnega okolja tudi prostor za druženje in sprostitev,
se družimo na rednih team-buildingih in vsak petek na skupnem zajtrku poskrbimo za predstavitev pomembnih uspehov in seveda za dnevno dozo smeha,
se ob pogovoru s sodelavci iz različnih držav in kontinentov vsak dan počutimo, kot da bi prepotovali del sveta,
se zavedamo, da s tem, ko hitro rastemo kot podjetje, hitro rastejo tudi priložnosti za osebni karierni razvoj vsakega od nas.

WE OFFER YOU MORE THAN JUST A NEW JOB TITLE

Flexible working time,
flexible work location (opportunity to work from home 2 days in a week),
budget for learning and development,
an opportunity to grow together with a young and expanding international company,
a dynamic and fast-paced environment where your ideas and opinions count,
an opportunity to work in a very connected international team that sticks together in challenging times,
fun and informal vibe in our spacious offices with weekly Friday croissants gatherings,
occasional business trips as part of various events connecting our international team multiple times per year,
other perks, depending on office location.

THIS IS WHY ARE WE EXCITED ABOUT DIGITALISING LOGISTICS TOGETHER

We are excited about the thought of standing side by side with global logistics giants and making sure we reduce the complex logistics process to a few clicks,
We really enjoy working together and we know we can count on each other in challenging times.
We feel good in our brand-new offices in Ljubljana and Luxembourg,
We enjoy learning about each other at regular team buildings and every Friday at Friday Croissants.
Talking to colleagues from different countries and continents makes us feel like we are traveling every day,
We are aware that as we grow rapidly as a company, the opportunities for the personal career development of each of us also grow exponentially.

If you are interested, send your CV in English. All candidates will be interviewed in English.

Izberi področje dela