Zaposlitveni portal MojeDelo.com za optimalno delovanje uporablja piškotke. Ali se strinjate z njihovo uporabo? Strinjam se Želim izvedeti več

Junior Projektni Vodja

10.4.2018
CHR Partners d.o.o.
Ljubljana
m/ž
Povej naprej
Kompatibilnost
Kompatibilnost
Aktiviraj svoj karierni profil in si oglej kako se ujemaš z delovnim mestom
Ne odlašaj s prijavo!
Bodi med prvimi.

Opis delovnega mesta

Naš naročnik je v svetovnem merilu eno izmed vodilnih farmacevtskih podjetij. Njegov portfelj vključuje najobsežnejše in najbolj kakovostne inovativne izdelke. Z uspešnim poslovanjem, kvalitetnimi produkti in širokim naborom storitev kontinuirano povečuje svoj obseg poslovanja in v svoje vrste vabi odgovorno osebo za podporo produktnemu vodenju.

Junior Projektni Vodja / (m/ž)

Podpora produktnemu vodenju in partnerstvo z medicinskimi eksperti

Za okrepitev ekipe v Sloveniji iščemo junior projektnega vodja, ki bo sodeloval pri zasnovi in implementaciji projektov na področju marketinških programov, za vzpostavitev najboljših promocijskih rešitev na osnovi poglobljenega strokovnega znanja, strokovnih informacij ter partnerstva z medicinskimi eksperti. Pri svojem delu boste pridobili veliko izkušenj na področju priprave tržne strategije in njene implementacije. Delo je izredno dinamično, zanimivo in se v visoki meri odvija na terenu med strokovno javnostjo ter zahteva proaktivno, ustvarjalno in odgovorno osebo.

Kaj pričakujemo

Prednost imajo osebe z delovnimi izkušnjami na podobnem delovnem mestu (poznavanje področja onkologije je prednost) prav tako pa so zaželeni tudi začetniki, ki so ravnokar diplomirali in jim omenjeno delovno mesto predstavlja priložnost za začetek kariere. Zaposlitev je za določen čas enega leta. Kandidati morajo imeti univerzitetno izobrazbo farmacevtske ali katere druge naravoslovne smeri, aktivno znanje angleškega jezika ter vozniški izpit B kategorije. Zaželena je izrazita samoiniciativnost, sistematičnost, dobre organizacijske sposobnosti, samostojnost ter sposobnost uveljavitve, usmerjenost k ciljem ter odlične komunikacijske sposobnosti.

Kaj nudimo

Če ustrezate navedenim zahtevam in v tej priložnosti vidite izziv, vas prosimo da nam pošljete Vaš življenjepis s sliko ter vsemi priloženimi dokazili na naslov CHR Partners d.o.o., Beethovnova 6, 1000 Ljubljana ali e-mail: register@chr-partners.com

Izberi področje dela