Kadrovsko računovodski referent (m/ž)

21.6.2022
ZAVAS d.o.o.
Trzin
m/ž
VROČ OGLAS DANES
Povej naprej
Kompatibilnost
Kompatibilnost
Aktiviraj svoj karierni profil in si oglej kako se ujemaš z delovnim mestom

SPLOŠNO O PODJETJU

Podjetje ZAVAS je vodilno slovensko specializirano podjetje za oskrbo podjetij in uporabnikov z osebno varovalno opremo in celovitimi sistemskimi rešitvami za varno delo na višini. V Sloveniji in na Hrvaškem zaposlujemo prek 60 sodelavcev, upravljamo 8 svetovalno prodajnih centrov  in zaupa nam čez 14.000 poslovnih kupcev.

POSLANSTVO IN VREDNOTE

Naše poslanstvo

Z vsakim produktom, storitvijo in rešitvijo dvigujemo standarde varnosti, zdravja in udobja pri delu.
Želimo, da ste varni v urejenem delovnem okolju.

Naše vrednote

 • Svoje delo opravljamo odgovorno in s strastjo.  

Zaposleni se zavedamo potreb in izzivov naših kupcev. Svojo energijo vlagamo v to, da je naša celostna storitev zanesljiva, strokovna, natančna in hitra.
Pri delu nas povezuje in motivira želja po uspehu našega podjetja, naših ekip in posameznikov, naših kupcev, dobaviteljev in drugih partnerjev.

 • Delujemo skrbno.

Zavedamo se, da delujemo in se razvijamo v širšem družbenem in socialnem okolju. Naša skrb je usmerjena v zaposlene, partnerje in okolje. Mar nam je za našo skupno prihodnost.
S svojimi dejanji prispevamo k varni, urejeni in trajnostno usmerjeni družbi.

 • Ustvarjamo spremembe.

Spremembe so stalnica, sprejemamo jih z odprtimi rokami. Ustvarjamo nove trende, ki so priložnost za napredek in razvoj.
Vztrajno izboljšujemo svoje storitve in ustvarjamo vedno višje standarde varnega in urejenega delovnega okolja.

 • Sami sebe vedno znova presegamo.

Stremimo k stalni rasti in napredku, učenje je del našega vsakdanjika.
Znanje nam daje priložnost, energijo in motivacijo za uresničevanje naših skupnih ambicij, zato se posamezniki in celotna ekipa nenehno izboljšujemo na vseh področjih delovanj.
Danes smo boljši kot včeraj. Jutri bomo boljši kot danes.

GLAVNE DEJAVNOSTI

Osnovna dejavnost podjetja je zastopstvo in prodaja osebne varovalne opreme uglednih globalnih blagovnih znamk neposredno končnim uporabnikom v podjetjih prek lastne industrijske prodaje,  maloprodaje in spletne prodaje.


VIZIJA IN CILJI

Poslanstvo podjetja je zagotavljati podjetjem učinkovit nakup osebne varovalne opreme na enem mestu, uporabnikom pa omogočiti uporabo kakovostne in funkcionalne osebne varovalne opreme priznanih blagovnih znamk. Podjetje je srednje veliko in ima vodilni tržni delež ter je prepoznano kot najinovativnejše na svojem področju v Sloveniji in na Hrvaškem.

Vizija podjetja je na tem področju svoj položaj še krepiti, vlagati v inovativne izdelke in poslovne modele ter kontinuirano rasti. Želimo biti prva izbira kupcev za celovito partnerstvo za oskrbo z osebno varovalno opremo in rešitvami za varno delo.


ORGANIZACIJSKA KULTURA IN KLIMA

Organizacijska struktura podjetja je zelo ploščata, komunikacija znotraj njega pa odprta. Smo zrel in dinamičen kolektiv s povprečno starostjo 36 let.

S hitro rastjo obsega poslovanja se v podjetju stalno spreminjamo in učimo. Zahtevnejše poslovne izzive sprejemamo kot običajen del vsakdanjika in jih rešujemo z dialogom, v okviru manjših in fleksibilnih delovnih timov ter s skupno željo in interesom po napredku, rasti in uspehu.

Verjamemo, da je dobra organizacijska klima posledica jasne vizije in zadovoljnih kupcev, opredeljenih vrednot podjetja, jasnih pristojnosti in odgovornosti posameznikov, dobro opredeljenih delovnih procesov ter kontinuirane skrbi za razvoj zaposlenih. Zato na teh področjih kontinuirano delujemo.

KAJ PRIČAKUJEMO OD NOVIH SODELAVCEV?

Pričakovanja v zvezi z novimi sodelavci so različna glede na delovna mesta, na katera jih zaposlujemo. Na primer za zaposlene na delovnih mestih sta izjemno pomembna hitro razumevanje potreb kupcev in odzivanje nanje na prijazen in empatičen način. Za delovno mesto v računovodstvu pa je seveda na prvem mestu natančnost pri delu s podatki. Verjamemo, da se lahko zaposleni, ki jih odlikujejo lastnosti, ki ustrezajo zahtevam delovnih mest, na tak način najbolje dolgoročno razvijajo.

Od vseh pričakujemo sposobnost dela v timu, spoštovanje drugih sodelavcev, odgovornost za pravočasno, pravilno in kakovostno izvedbo zaupanih jim nalog ter odprtost za spremembe.


KAJ PONUJAMO SVOJIM SODELAVCEM?

V podjetju stalno krepimo in nadgrajujemo izdelan sistem delovnih mest in plačnih razredov po teh delovnih mestih ter sistem nagrajevanj. Naš cilj je zaposlenim nuditi transparentne plače in nagrade na podlagi jasnih kriterijev. Plače v podjetju so nad slovenskim povprečjem.

Poleg plačila in nagrad za delo nudimo zaposlenim maksimalna povračila za stroške prevoza na delo in prehrane ter regrese in božičnice.

Starši imajo za vsakega otroka do 15. leta starosti dodaten dan dopusta.

Na nekaterih delovnih mestih imajo zaposleni pravico do uporabe službenih vozil v zasebne namene.

Večina delovnih mest je opremljena s prenosniki in mobilnimi telefoni. 


NAŠI PRODUKTI IN STORITVE

 • Delovna zaščitna oblačila (HELLY HANSEN WORKWEAR, BP, PLANAM, TYVEK, ASATEX, SIOEN, COFRA, GILDAN, STEDMAN, SIP)
 • Delovna zaščitna obutev (HELLY HANSEN WORKWEAR, ELTEN, JOLLY, LOWA, ABEBA, SUECOS, JORi, WOLF STARK, COFRA, BEKINA, STEEL BLUE)
 • Delovne zaščitne rokavice (SHOWA, ORKA, W+R, MAPA, SOFT TOUCH, WLDAS, BOXER, REGELTEX, GC, HONEYWELL, VIREA)
 • Delovna zaščitna očala in vizirji (BOLLE SAFETY)
 • Zaščitne maske in respiratorji (MOLDEX)
 • Zaščitne čelade (KASK, SCHUBERTH, SKYLOTEC, JSP)
 • Storitve oskrbe preko vending aparatov za osebno varovalno opreme
 • Storitve B2B oskrbe
 • Višinska osebna varovalna oprema (SKYLOTEC)
 • Varovalne lestve, platforme in odri (ZARGES)
 • Višinski varovalni sistemi
 • Storitve ocene tveganja za varno delo na višini
 • Storitve projektiranja in montaže višinskih varovalnih sistemov
 • Storitve usposabljana delavcev za varno delo na višini
 • Storitve periodičnih pregledov višinske varovalne opremeNov katalog


 BONITETE PODJETJA

Družba ima platinasto bonitetno odličnost AAA 2019 bonitetne hiše BISNODE.

Prodajni svetovalec v trgovini Zavas BTC Ljubljana

Smo srednje veliko, uspešno ter rastoče slovensko podjetje ter vodilni regionalni ponudnik delovnih oblačil, obutve in ostale zaščitne opreme ter rešitev za varno delo. Smo motivirana ekipa, ki deluje odgovorno in strastno ter vključuje preko 60 sodelavk in sodelavcev v Sloveniji in na Hrvaškem. Zaupa nam preko 14.000 poslovnih kupcev v Sloveniji in na Hrvaškem, od katerih so mnogi največja regionalna podjetja in ustanove.

S prijaznim in strokovnim svetovalnim pristopom že 28 let skrbimo za naše kupce. Zanima nas skrb za naše zaposlene in okolje, v katerem delujemo. Dinamičnost in ustvarjanje sprememb sta nam nekaj domačega. Stalno nadgrajujemo naše procese in skrbimo za poslovno odličnost. Pri svojem delu se veliko učimo in danes se trudimo biti boljši kot včeraj. Naša vizija je #svetbreznezgod.

Več o našem podjetju si lahko pogledaš na naši spletni strani www.zavas.si.

Vabimo te, da se pridružiš naši ekipi na sedežu družbe v IOC Trzin, na delovnem mestu

KADROVSKO RAČUNOVODSKI REFERENT (m/ž)


Nudimo ti:

 • delo v urejenem in rastočem podjetju,
 • dolgoročno zaposlitev,
 • priložnost za strokovni in osebni razvoj,
 • konkurenčno plačo in nagrajevanje.

Vprašaj se…

 • Imam nekajletne izkušnje z vodenjem kadrovske evidence zaposlenih in urejanje tekočih kadrovskih zadev, pripravo pogodb in zaposlitvene dokumentacije, ter drugih dokumentov s področja delovnih razmerij, prijave, odjave v obvezna zavarovanja in drugo kadrovsko administracijo?
 • Sem samostojen v pripravi podatkov za obračun plač?
 • Imam vsaj eno leto izkušenj s samostojnim knjiženjem raznovrstnih poslovnih dogodkov (prejeti računi za storitve, bančni izpiski, potni stroški)?
 • Sem natančen, zanesljiv, odgovoren in hiter pri opravljanju svojega dela?
 • Sem pozitivno naravnan za delo v timu?
 • Sem pripravljen na stalno učenje in izboljševanje procesov?

Če si odgovoril pozitivno na vprašanja, potem verjamemo, da si pravi-a za našo ekipo!

Veselimo se tvoje prijave z življenjepisom, ki jo do 10.07.2022 pošlješ na elektronski naslov: hrm@zavas.com, s pripisom: KADROVSKO RAČUNOVODSKI REFERENT.

Spremljajte nas na naši spletni strani http://www.zavas.si in Facebook ZAVAS Slovenija ter
Linkedin.Ne odlašaj s prijavo!
Bodi med prvimi.

Opis delovnega mesta

Smo srednje veliko, uspešno ter rastoče slovensko podjetje ter vodilni regionalni ponudnik delovnih oblačil, obutve in ostale zaščitne opreme ter rešitev za varno delo. Smo motivirana ekipa, ki deluje odgovorno in strastno ter vključuje preko 60 sodelavk in sodelavcev v Sloveniji in na Hrvaškem. Zaupa nam preko 14.000 poslovnih kupcev v Sloveniji in na Hrvaškem, od katerih so mnogi največja regionalna podjetja in ustanove.

S prijaznim in strokovnim svetovalnim pristopom že 28 let skrbimo za naše kupce. Zanima nas skrb za naše zaposlene in okolje, v katerem delujemo. Dinamičnost in ustvarjanje sprememb sta nam nekaj domačega. Stalno nadgrajujemo naše procese in skrbimo za poslovno odličnost. Pri svojem delu se veliko učimo in danes se trudimo biti boljši kot včeraj. Naša vizija je #svetbreznezgod.

Več o našem podjetju si lahko pogledaš na naši spletni strani //www.zavas.si.

Vabimo te, da se pridružiš naši ekipi na sedežu družbe v IOC Trzin, na delovnem mestu
KADROVSKO RAČUNOVODSKI REFERENT (M/Ž)

Kaj pričakujemo

Vprašaj se…
- Imam nekajletne izkušnje z vodenjem kadrovske evidence zaposlenih in urejanje tekočih kadrovskih zadev, pripravo pogodb in zaposlitvene dokumentacije, ter drugih dokumentov s področja delovnih razmerij, prijave, odjave v obvezna zavarovanja in drugo kadrovsko administracijo?
- Sem samostojen v pripravi podatkov za obračun plač?
- Imam vsaj eno leto izkušenj s samostojnim knjiženjem raznovrstnih poslovnih dogodkov (prejeti računi za storitve, bančni izpiski, potni stroški)?
- Sem natančen, zanesljiv, odgovoren in hiter pri opravljanju svojega dela?
- Sem pozitivno naravnan za delo v timu?
- Sem pripravljen na stalno učenje in izboljševanje procesov?

Kaj nudimo

- delo v urejenem in rastočem podjetju,
- dolgoročno zaposlitev,
- priložnost za strokovni in osebni razvoj,
- konkurenčno plačo in nagrajevanje.

Če si odgovoril pozitivno na vprašanja, potem verjamemo, da si pravi-a za našo ekipo!

Veselimo se tvoje prijave z življenjepisom, ki jo do 10.07.2022 pošlješ na elektronski naslov: hrm@zavas.com, s pripisom: KADROVSKO RAČUNOVODSKI REFERENT.

Spremljaj nas na naši spletni strani http://www.zavas.si in Facebook ZAVAS Slovenija ter
Linkedin.

Izberi področje dela