10 najbolj branih člankov v letu 2018

21.12.2018

Povej naprej

Minilo je še eno leto in obstaja verjetnost, da ste v letu 2018 prebrali veliko nasvetov, ki bi vam lahko pomagali pri iskanju nove in boljše službe. Je bilo iskanje uspešno? Ste že našli vašo sanjsko zaposlitev ali pa izboljšali stanje na trenutnem delovnem mestu ?

Zavedamo se, da je iskanje nove službe lahko zelo naporen proces in da si v decembrskem času raje vzamemo čas za prijatelje, družino ali pa priljubljeno TV-serijo, vendar leta še ni konec. Ne pustite se ujeti v praznično vzdušje. Vsaj ne ŠE. To velja posebaj za tiste, ki ste v letu 2018 imeli veliko težav s trenutno zaposlitvijo ali pa pri iskanju nove. 
Vzemite si čas in preberite zbirko najbolj vročih člankov v tem letu. Tako boste lahko v leto 2019 stopili pripravljeni na nove in boljše priložnosti.

Kaj vas je zaviralo pri iskanju službe v letu 2018?

Niste vedeli kaj napisati v življenjepis?Niste vedeli kako se pripraviti na razgovor?Ste iskali pravi način za pristop do novega delodajalca?
Niste vedeli kako se "dokazati" na razgovoru?Ste bili pred tem, da bi dali odpoved?
Ekipa MojeDelo.com vam želi vesele praznike in pogumen vstop v 2019. Naj bo polno vseh tistih stvari ter ljudi, ki štejejo največ.

Povej naprej

Izberi področje dela