5 razlogov zakaj naložiti mobilno aplikacijo MojeDelo.com

11.9.2019


Že dobro smo zakorakali v mesec september, ki za večino pomeni tudi zaključek poletnih počitnic. Šolarji so vstopili v novo šolsko leto, zaposleni pa smo se vrnili na svoja delovna mesta. Ob začetku septembra pa so se s počitnic vrnili tudi delodajalci in na MojeDelo.com vas čaka vsak dan več svežih zaposlitvenih oglasov.

Ste med poletnim dopustom morda razmišljali o menjavi zaposlitve? Potem je september ravno pravi čas, da začnete z iskanjem svojega novega kariernega izziva. V pomoč vam bo mobilna aplikacija MojeDelo.com, ki vam omogoča aktivno upravljanje z vašo kariero kar preko vašega pametnega telefona in poskrbi, da lahko sveže zaposlitvene oglase pregledujete kjerkoli ste – na plaži, v gorah, na avtobusu ali v letalu.
Uporaba mobilne aplikacije MojeDelo.com je popolnoma preprosta, vseeno pa vam ponujamo še nekaj dodatnih razlogov, zakaj aplikacijo vsekakor morate preizkustiti.

1. Z mobilno aplikacijo MojeDelo.com lahko brskate po največji bazi prostih delovnih mest v Sloveniji
Na zaposlitvenem portalu MojeDelo.com vas vsak dan čaka več kot 2.000 prostih delovnih mest. Prosta delovna mesta pri nas objavljajo najuglednejši slovenski in tuji delodajalci, študenti pa lahko brskate po največji bazi prostih študentskih delovnih mest.

2. Izognite se nezanimivim oglasom 
Zaupajte nam svoje karierne želje in pričakovanja, dodajte področje dela in regijo v kateri želite delati.  Mobilna aplikacija vam bo ponudila delovna mesta, ki ustrezajo vašim izkušnjam in kriterijem, v regijah, kjer si želite delati.

3. V aplikaciji lahko urejate svoj karierni profil in nastavite e-opomnik
V mobilni aplikaciji lahko urejate svoj karierni prosil, ter nastavite e-opomnik, povsem enako kot preko računalnika. Ta funkcionalnost vam omogoča aktivno upravljanje z vašo kariero tudi kadar računalnika ni v bližini.

4. Hitra in preprosta prijava na zaposlitveni oglas
Prijava na zaposlitveni oglas še nikoli ni bila tako preprosta in hitra – le s tremi kliki! V mobilni aplikaciji izberete oglas,  svoji prijavi priložite spremno pismo, ter pripnete še svoj življenjepis. Priložite lahko tudi druge datoteke in urejate svoje podatke. Sedaj res ni več opravičila, da ne bi oddali prijave na svojo sanjsko zaposlitev!

5. Pregledujete lahko seznam svojih prijav
Ste v dilemi ali ste se na prosto delovno mesto že prijavili ali ne? Sedaj to ni več problem, saj lahko v mobilni aplikaciji pregledujete vse svoje prijave, ki ste jih kadarkoli oddali preko spletnega portala MojeDelo.com.

Mobilno aplikacijo bomo redno osveževali z novimi funkcionalnostmi, prve novosti bomo predstavili že pred Kariernim sejmom v Ljubljani, 7. Novembra 2019.

Naložite mobilno aplikacijo MojeDelo.com in ne zamudite nobene karierne priložnosti več!Izberi področje dela