[BREZPLAČNI WEBINARJI] Mali in veliki triki za delo v Excelu

22.5.2020


Izkoristite edinstveno možnost brezplačnih webinarjev MojeDelo.com! Tokrat boste z nami lahko osvežili in nadgradili svoje znanje programa Microsoft Office Excela. Optimizirajte svoje delo, prihranite čas, si poenostavite vsakodnevne naloge in povečajte svojo vrednost na trgu dela.

Znanje programa Microsoft Office Excel boste osvojili v štirih serijah:

Osnovni Excel (6 polnih ur)

 

Termin in lokacija:
1. srečanje: ponedeljek, 25. maj, online, 14:00–16:00
2. srečanje: sreda, 27. maj, online, 14:00–16:00
3. srečanje: četrtek, 28. maj, online, 14:00–16:00

Cena: brezplačno, obvezna prijava (za vsako srečanje posebej)


Nadaljevalni Excel (4 polne ure)


Termin in lokacija:
1. srečanje: ponedeljek, 1. junij, online, 14:00–16:00
2. srečanje: torek, 2. junij, online, 14:00–16:00

Cena: brezplačno, obvezna prijava (za vsako srečanje posebej)


Napredni Excel (5 polnih ur)Termin in lokacija:
1. srečanje: ponedeljek, 8. junij, online, 14:00–16:00
2. srečanje: sreda, 10. junij, online, 14:00–15:30
3. srečanje: četrtek, 11. junij, online, 14:00–15:30

Cena: brezplačno, obvezna prijava (za vsako srečanje posebej)


Vrtilne tabele v Excelu (4 polne ure)Termin in lokacija:
1. srečanje: ponedeljek, 15. junij, online, 14:00–16:00
2. srečanje: sreda, 17. junij, online, 14:00–16:00

Cena: brezplačno, obvezna prijava (za vsako srečanje posebej)

Webinar je tretji iz serije webinarjev uporabniških znanj MojeDelo.com, v katerih se posvečamo uporabniškemu znanju programov Excel, Word in PowerPoint. Napovedujemo naslednje webinarje v seriji:

PowerPoint:  
22.6. od 14:00 – 16:00 
23.6. od 14:00 – 16:00

O predavatelju

Marko Kužner, lastnik podjetja LearnIT, ima več kot 15 let izkušenj z izvajanjem računalniških tečajev za uporabo programskega paketa Microsoft Office. Tečaje izvaja tako na osnovni ravni kakor tudi na najzahtevnejšem ekspertnem nivoju. Sodeloval je s podjetji iz različnih gospodarskih panog. Poslovni partnerji ga opisujejo kot nadpovprečno zanesljivega in vestnega. Dobro se zna prilagoditi željam uporabnikov in jih uskladiti z zahtevami naročnikov, hkrati pa je izjemen poznavalec strokovnega področja. Izvajal je tečaje za zaposlene, študente na fakultetah (gradbena, medicinska), izkušnje pa ima tudi s poučevanjem brezposelnih. Predaval je tečaje, ki jih sofinancira Evropska unija preko evropskega socialnega sklada za ranljive ciljne skupine in manj izobražene. Raznolikost zahtev in potreb odraslih in mladine, ki jih je poučeval, mu je omogočila potrebno širino, na podlagi katere skrbno izbere način podajanja vsebin in didaktični pristop, kar vodi do odličnih rezultatov.

Svoje strokovno znanje je v letu 2017 nadgradil s pridobitvijo certifikatov Microsoft Office Specialist Expert za programa Excel 2016 in Word 2016.

Svoj prosti čas posveča različnim aktivnostim, v prvi vrsti je to šport: kolesarjenje in hribolazenje. Velik del njegovega življenja pa zaznamuje tudi dobrodelnost, saj je dolgoletni član mednarodne Lions organizacije, natančneje Leo kluba Celjski vitezi. Za piko na i pa osnovnošolce in srednješolce poučuje matematiko, fiziko in kemijo.


Vtisi udeležencev preteklih webinarjev

"Ravnokar sem se udeležila webinarja in moram reči, da je g.Marko na zelo poljuden način predstavil vsebino, kar mi je všeč!" Tanja L.


"Včeraj sem prisostvovala vašemu webinarju in je bilo top!" Andreja A.

"Odlični so!!! Jaz sem se že prijavila in posredovala vašo objavo sodelavcem. Res ste našli odličnega predavatelja!"  Rosvita N.

"Smiselno in zelo jedrnato, simpatično podano." Majda K.


Če se dogodka iz kakršnegakoli razloga ne boste mogli udeležiti, vas vljudno prosimo, da to sporočite na elektronski naslov webinarji@mojedelo.com in s tem odstopite vaše mesto drugemu udeležencu.
Vljudno vas vabimo, da se nam pridružite na live webinarjih, možnosti kasnejšega ogleda posnetkov ni. 


Izberi področje dela