Kariera 1 na 1 z  Irena Yebuah Tiran in Tomislav Jovanović – Tokac

24.6.2019


Na naših Kariernih sejmih že tradicionalno vedno izvedemo predavanja z naslovom Kariera 1 na 1, kjer so naši sogovorniki ljudje, ki imajo kariero, ki ni povprečna. Z nami govorijo o svoji karieri, o tem, kaj so se naučili skozi svojo karierno pot, kaj svetujejo drugim, ki si želijo uspeti na enakem področju.

Tokrat smo za vas pripravili videa Irene Yebuah Tiran, mezzosopranistka afriških korenin, ki je morda prav zaradi svoje prisrčnosti in iskrenega nasmeha obveljala za najbolj simpatičen žirantski obraz v priljubljeni oddaji Znan obraz ima svoj glas. Irena nam je zaupala svoje izkušnje, kako ji uspeva usklajevati delovne, družinske in karierne aktivnosti in hkrati dosegati odlične rezultate na prav vseh področjih. V videu pove več o tem, kaj njej osebno pomeni kariera.


 


In pa video Tomislava Jovanovića – Tokaca, frontmena skupine Dan D, ki prihaja iz Karlovca in se je v Novo mesto preselil prek Reke na začetku devetdesetih prejšnjega tisočletja. Ko sta Tomislav Jovanović – Tokac in Dušan Obradinovič – Obra na pogorišču novomeškega Mercedes benda sestavila skupino Dan D, verjetno nista vedela, da bo to skupina, ki bo temeljno in temeljito zaznamovala slovensko rokovsko sceno v novem tisočletju. V videu nam zaupa, kaj njemu osebno pomeni karierni razvoj, kako on skrbi za svoj kariereni razvoj in kaj svetuje mladim.


Pridružite se nam na Kariernem sejmu v Mariboru (23.5.2019, v Hotelu City), kjer bo naša gostja v rubriki Kariera 1 na 1, Polona Požgan.


Izberi področje dela