[BREZPLAČNI KARIERNI WEBINAR] Kako pripraviti prepričljiv življenjepis in spremno pismo?
Image
Serijo kariernih webinarjev začenjamo v torek, 12. maja, z veščinami priprave učinkovitega življenjepisa in spremnega pisma (prijave na delovno mesto).

Kaj lahko pričakujete?

Predstavili vam bomo tehniko pisanja prijave, ki kandidata pripelje do želenega rezultata. Pogledali bomo, kaj vključiti v posamezni del življenjepisa, da se bo ta popolnoma približal sliki idealnega kandidata, ki ga išče delodajalec, in bo obenem usklajen z vašim želenim delovnim mestom. Ob upoštevanju navodil bo vaš življenjepis deloval odločno, prepričljivo in z jasnimi cilji.

Udeležba na webinarju je brezplačna (obvezna je prijava), potrebujete le računalnik z dostopom do interneta in zvočnik.

Informacije o dogodku

Termin in lokacija: torek, 12. maj 2020, online, 14:00–15:00
Cena: brezplačno, obvezna prijava

O predavatelju

Aleš Kavčič, HR Specialist MojeDelo.com
Aleš Kavčič se že več kot 10 let ukvarja z raziskovanjem vedenjskih vzorcev človeka in kako se ti odražajo v realnem svetu. Ukvarja se s spremembo starih miselnih vzorcev in uporabo novih v praksi, s čimer vplivamo na pozitiven rezultat v vsakdanjem življenju. Področje, ki ga zanima, je postavljanje kariernih ciljev in gradnja osebnostne vizije. Za seboj ima številna, predvsem individualna, svetovanja za pripravo prijave na delovno mesto, kjer je poudarek na usklajevanju svojih ciljev z lastnimi zahtevami.

V prostem času se udejstvuje športnih aktivnosti, spremlja pa tudi vodilne znanstvenike s področij epigenetike, kvantne fizike, psihoanalitike in podobnega.


Webinar je prvi iz serije kariernih webinarjev MojeDelo.com. Naslednji bo potekal v torek, 19. maja 2020, posvetili pa se bomo zaposlitvenemu razgovoru. Več informacij sporočimo kmalu.

Povej naprej