Če ste pripravljeni dati vse od sebe, je uspeh pred vami
Image
Hvaležen sem za priložnost razvoja in možnost vodenja kvalitetnega tima 9-tih oseb, katerim lahko predaš vse naučene veščine in jih motiviraš za doseganje odličnih rezultatov.

Ko je Lars Larsen leta 1979 odprl vrata prve trgovine v Aarhusu, zagotovo ni slutil, kaj bo sledilo. Z otvoritvijo prve trgovine se je odprla sijajna podjetniška zgodba o uspehu. Ena trgovina v danskem mestu se je spremenila v trgovsko verigo z več kot 3000 trgovinami v 51-tih državah sveta. Brez zaposlenih JYSK danes ne bi bil tu, kjer je. In to preko 26.500 zaradi katerih se vsak dan razvijajo in rastejo.

Od prodajalca do vodje trgovine

JYSK je poln navdihujočih zgodb zaposlenih, ki poleg svojih osebnih obveznosti vedno dajo 100 % od sebe. Eden izmed njih je Janez Frelih, vodja trgovine JYSK v Ljubljani. Janez je v JYSK-u zaposlen že dvanajst let in je pravi primer odločne in predane osebe.  Svojo zgodbo v JYSK-u je začel kot prodajalec v trgovini. Predano delo ga je pripeljalo do vodje logistike v trgovini, kjer je s trudom zagotovil izvrstno delovanje skladišča.


Ste vedeli, da je 68 % vodij trgovin v JYSK-u napredovalo interno?

V JYSK-u vedno obstaja višja stopnička v karieri, predanost, delo in talent pa so vedno nagrajeni. JYSK verjame v razvoj vsake osebe in cilj, ki so si ga zadali je, da 90 % vodij napreduje interno. Če želite tudi Vi rasti in se razvijati, izpolnite vprašalnik ter se jim pridružite. Pričakujete lahko leto, polno izzivov, tekmovanj in osvajanj nagrad, ki jih boste proslavili tudi izven službe. Pridružite se JYSK-u.

Razvoj se nikoli ne ustavi

Ker se razvoj v JYSK-u nikoli ne ustavi, se je Janez odločil za program SMT. Pripravnik vodje trgovine (SMT) je interni program, ki pripravlja zaposlene za delovno mesto vodje trgovine. Traja devet mesecev in je sestavljen iz štirih modulov. Cilj programa SMT je zagotoviti kakovostne kandidate, ki bodo na razpolago, ko bo neka trgovina potrebovala novo vodjo.  Ambicije in želja po najboljših rezultatih so Janeza privedle do pozicije vodje trgovine v Ljubljani, kjer uspešno vodi tim 9-tih oseb.


"Ko sem v službi, dam od sebe vedno 100 %. Hvaležen sem za priložnost razvoja in osebnega napredovanja ter možnost vodenja zares kvalitetnega tima 9-tih oseb, katerim lahko predam vse naučene veščine in jih motiviram za doseganje odličnih rezultatov.“ pove Janez.Čas v naravi in ustvarjanje ravnovesja

Glede na raziskavo, izvedeno med 3000 vodji trgovin po Evropi, se jih preko 90 % ukvarja s športom in preživlja čas v naravi. Bivanje v naravi vpliva na duševno zdravje, pomirja, lajša stres ter izboljšuje zdravje in razpoloženje. Janez je prepoznal dobre plati časa, preživetega v naravi, ki ga najraje preživi skupaj z družino.


"Prosti čas posvečam družini, najraje pa ga preživim v družbi 16-mesečnega sina. Lepo vreme vedno izkoristimo za aktivno preživljanje časa v naravi. Zelo radi hodimo na izlete in odkrivamo nova mesta. Kratek čas rad preživim v gozdu na bližnjem griču, kjer si napolnim baterije in razmislim o tem, kaj bi še lahko izboljšal v trgovini.“ pove Janez.

Prinesi predanost, spoznaj možnosti

JYSK-ov duh opredeljuje zmagovalna kultura, ki je vidna v vsakodnevnem delu. V kolikor ste pripravljeni dati vse od sebe, potem boste uspeli. Vsaka naložba vase prinese določene prednosti.
Dan v JYSK-u je poln izzivov, energije, pa tudi zabave. V dinamičnem delovnem okolju je cilj zaposlenih izpolniti obljube strankam, in to so dobre ponudbe, zanesljiva kakovost, enostavno nakupovanje in profesionalna storitev. Glede na lansko letno poročilo je JYSK zabeležil več kot 7 % rast prometa in kot pravijo v JYSK -u, "ko rasteš ti, rastemo tudi mi".

Povej naprej