Zaposlitveni portal MojeDelo.com za optimalno delovanje uporablja piškotke. Ali se strinjate z njihovo uporabo? Strinjam se Želim izvedeti več
Vam vaša ideja ne da miru? Dobite lahko brezplačno podporo!

Imate idejo, ki je bila do sedaj spregledana zaradi »majhnosti«, »lokalnosti« ali nizke finančne dostopnosti? Vas je strah, vam zmanjka motivacije in podjetniškega znanja? Iščete možnost za izboljšanje svoje dejavnosti, razmišljate, kako si sami ustvariti delo oz. delovno mesto?

 

Napovedujemo novo sezono projekta Ferfl!

Ferfl ni navaden feferonček! Gre za celovit program spodbujanja podjetniških idej z družbenim učinkom, ki različne generacije spodbuja, da začnejo razmišljati o boljši prihodnosti in pričnejo razvijati podjetniške ideje, ki imajo pozitivne učinke tudi za družbo in okolje, v katerem živimo.

Program je iniciativa Javnega zavoda Cene Štupar – Center za izobraževanje Ljubljana. Njegova izvedba je za udeležence v vseh fazah povsem brezplačna.

Program, ki smo ga prvič izvedli jeseni 2014, bomo tokrat izvajali že četrtič. V prvih treh sezonah programa so se kalile številne ekipe oz. posamezniki, ki so ustanovili podjetja, ki danes že delujejo na trgu: Mimice (www.mimicetoys.com), DŠkatla (www.dskatla.si), BisterUm (www.bisterum.si), Dežela zelišč, Rožma (www.rozma.si), Vitalizem (www.vitalizem.si) in še mnogi drugi.


Program je sestavljen iz štirih sklopov aktivnosti: Podjetniškega natečaja, Startup vikenda, Podjetniške šole in Socialno podjetniškega inkubatorja.

 

Več o projektu boste lahko izvedeli na osebni predstavitvi projekta, ki bo potekala v četrtek, 16.februarja 2017. Dobimo se ob 17. uri, v veliki dvorani na Linhartovi cesti 13 (pritličje). Za vse tiste, ki pa ste odločeni, da pridete na naš startup vikend, imate čas do 7. marca 2017, da svojo prijavo oddate na na www.ferfl.si/ljubljana (Prijava na startup vikend) .


Več informacij najdete na spletni strani projekta  in FB profilu.


Projekt Ferfl so podprla številna uveljavljena slovenska podjetja in podjetniki. Finančni pokrovitelji projekta so: Mestna občina Ljubljana, Javno podjetje Vodovod-Kanalizacija; Energetika Ljubljana, Žale, javno podjetje ter javni podjetji Ljubljanski potniški promet in Ljubljanska parkirišča in tržnice. Projekt podpira tudi Zavod RS za zaposlovanje.

Partnerji projekta, ki sodelujejo pri izvedbi programa pa so: Gostilna dela, zavod Nefiks, Sklad 05, Opti print d.o.o., Zadruga Buna in Tri Muhe, Šentprima, Inštitut Irdo, Zavod Viva, Simbioza Genesis, socialno podjetje, GEA College, Zavod za Medgeneracijsko sodelovanje, Ypsilon; GRUNT, združenje za razvoj odgovorne in sodelovalne potrošnje, socialno podjetje; MojeDelo.com; Tiko Pro d.o.o.; 30 Lean d.o.o.; NLB d.d.; Proevent, d.o.o.

Povej naprej