Za napredovanje v podjetju JYSK niso ključne izkušnje ampak trud in delo, ki sta vedno prepoznana
Image

Poslovni uspehi in neuspehi so neizogibne teme vsakodnevnih pogovorov. Prijetno delovno vzdušje, dobra ekipa in priložnosti za razvoj. Delo, kjer izkušnje niso pomembne, ampak želja in volja po napredku. Sliši se dobro, kajne?

Ko zaposleni v 4 letih postane vodja trgovine, potem veste, da dela v podjetju, ki nagrajuje predanost, delo in talent ter omogoča vse zgoraj našteto. Eden izmed njih je Andraž Polovšek, vodja trgovine JYSK v Slovenski Bistrici.

Andraž je mlada in ambiciozna oseba, ki svojo kariero izpopolnjuje v tem dinamičnem in uspešnem podjetju. Svojo kariero je začel kot namestnik vodje trgovine, kmalu pa je bil sprejet v SMT (Store Manager Trainee), interni program usposabljanja za vodje trgovin. V tem programu, ki je trajal 9 mesecev in je sestavljen iz 5 modulov, ki jih je opravil z ostalimi kolegi in mentorjem, je imel priložnost razširiti svoje znanje o vodenju ekipe, orodjih za upravljanje in poslovanju trgovine.

»Konec leta 2018 sem se prijavil za program SMT, ki me je v celoti pripravil na vse izzive, s katerimi sem se pozneje soočil kot vodja trgovine. Naučil sem se, kako mora trgovina poslovati, kako pristopiti k svoji ekipi in kako jih motivirati za doseganje čim boljših rezultatov,« pravi Andraž.68 % vodij trgovin v JYSK-u je napredovalo znotraj podjetja. To je najboljši dokaz, kako to podjetje ceni svoje zaposlene in nagrajuje njihovo zvestobo in trud. Od trenutka, ko oseba vstopi v JYSK (ne glede na položaj), se ponujajo priložnosti in pogoji za razvoj, kot predpogoj za prehod na višjo "stopničko".

Andraž je zaradi svojega truda in spretnosti leta 2020 postal vodja trgovine v Slovenski Bistrici. Nagrada za dosežene rezultate je bila enoletna uporaba službenega avtomobila, z vsemi pokritimi stroški vred. Prizna, da je vesel, ker ga je JYSK prepoznal kot vodjo, a ostaja skromen in trdi, da brez dobre ekipe, ki stoji za skupno doseženimi rezultati, to ne bi bilo mogoče.

Da bi bil pripravljen na vse izzive, ki jih ima kot vodja trgovine, Andraž veliko prostega časa namenja zdravemu življenju in ohranjanju kondicije. »Sem športni tip in veliko časa preživim zunaj, na prostem, kjer tečem, hodim v hribe in uživam v naravi s soprogo in psom. Rekreativno igram tudi odbojko, od koder deloma izvira tudi moj tekmovalni duh,« poudarja Andraž.

Delo v podjetju JYSK omogoča vsem zaposlenim dovolj časa tudi za osebne interese in hobije in vsi lahko pričakujejo dobro življenjsko ravnovesje. »Z ženo pričakujeva julija otroka, zato preživiva veliko časa v pripravah nanj. Imam veliko podporo svoje ekipe in ne glede na to, kako zahtevna je naloga vodje trgovine vem, da bom imel po službi dovolj prostega časa za svojo družino,« zaključi Andraž.

Postani eden/ena od naših 3000 vodij trgovin

JYSK je februarja proslavil velik uspeh s 3000 odprtih trgovin po vsem svetu in si zastavil nov cilj - 5000 trgovin. Za nadaljnjo širitev in vrhunske rezultate potrebujejo vrhunsko ekipo. »Ali se želiš razvijati in rasti v podjetju JYSK?« To je vprašanje, ki ga JYSK postavlja vsem, željnim novih izzivov.

JYSK je  primer podjetja, ki ceni svoje zaposlene in jim omogoča rast in razvoj. Njihov duh definira zmagovalna kultura, ki je vidna v vsakdanjem delu. Andraževe izkušnje kažejo, da je res mogoče napredovati.

»V JYSK sem prišel brez velikih pričakovanj, delo in volja pa sta se obrestovala. Pomanjkanje izkušenj ne bi smela biti ovira. Vedno iščemo ambiciozne člane ekipe, ki želijo dosegati rezultate in napredovati,« zaključuje Andraž.

Ali se želiš razvijati in rasti v podjetju JYSK? Izpolni vprašalnik in se pridruži veliki JYSK družini!

Povej naprej