Za svojo kariero poskrbite kar z ležalnika na plaži
Image

Naložite si mobilno aplikacijo MojeDelo.com in spremljajte ponudbo na trgu dela:

  • Brskajte po največji bazi prostih delovnih mest: Vsak dan vas bo čakalo več kot 2.000 prostih delovnih mest, objavljenih s strani najuglednejših slovenskih in tujih delodajalcev. 
  • Zagotovite si ponudbe in oglase po meri: Mobilna aplikacija vam bo ponudila samo delovna mesta, ki najboljše ustrezajo vašim izkušnjam in kriterijem. Vse kar morate narediti je nam zaupati svoje karierne želje in pričakovanja.  
  • Oblikujte svoj karierni profil in personaliziran e-opomnik: S pomočjo urejenega kariernega profila si boste zagotovili, da  vas bodo kadroviki kar sami opazili in vas kontaktirali. Poleg tega se lahko odločite koliko pogosto naj vas aplikacija obvešča o prostih delovnih mestih. 
  • Enostavno in hitro se prijavite na zaposlitveni oglas: Samo kliknite na želen oglas,  svoji prijavi priložite spremno pismo in pripnite svoj življenjepis. Sedaj res ni več opravičila, da ne bi oddali prijave na svojo sanjsko zaposlitev.
  • Vodite evidenco opravljenih prijav: Ste bili kdaj v dilemi ali ste se na prosto delovno mesto že prijavili ali ne? Sedaj to ni več problem, saj lahko v mobilni aplikaciji pregledujete vse svoje prijave, ki ste jih kadarkoli oddali preko spletnega portala MojeDelo.com.

Naj oddih pripomore k vašemu kariernemu razvoju:

  • Razmislite o prihodnosti svoje kariere. Vzemite si čas za razmislek ali ste srečni pri tem kar počnete in ali imate občutek, da napredujete. Premislite o vaših prioritetah in željah. Kje želite biti čez 5 let in kje boste bili, če ničesar ne spremenite? 
  • Naredite prostor za nove ideje in podvige. Oddih je res pomemben, saj se pogosto zanj odločamo tik preden bi izgoreli. S pomočjo dopusta boste osvežili um, se izgonili naveličanosti in tako naredili prostor za sveže ideje in podvige. 
  • Sklepajte nova poznanstva. Pogovarjate se o svoji službi in stvareh, ki vas veselijo, z ljudmi, ki jih spoznate. Bodite prijazni. Nikoli ne veste, koga vse lahko spoznate v vrsti za sladoled. Shranite si vse kontakte v primeru, če jih boste še kdaj potrebovali. V poslu ali življenju.

Povej naprej