Oblikujte UX/UI Petrolove aplikacije za prevoze

18.10.2019

Povej naprej

MojeDelo.com vas skupaj z družbo Petrol d.d. vabi k sodelovanju v virtualnem hekatonu, v katerem vam lahko prav vaša rešitev za izgled Petrolove mobilne aplikacije prinese denarno nagrado v neto vrednosti 1.000 evrov! Poleg tega bo Petrol med vsemi udeleženci na preži tudi za potencialnimi kandidati za zaposlitev.

Sodelujte v virtualnih hekatonih MojeDelo.com


Kaj je virtualni hekaton?

Verjetno ste že slišali ali celo sodelovali v hekatonih, kjer so udeleženci dan ali dva v kreativno nabitem okolju reševali zastavljene izzive. Virtualni hekaton zasleduje enak princip, le da poteka na spletu. Prijavljeni sodelujejo pri reševanju zastavljenega izziva v določenem časovnem okviru na drugačen in kreativen način ter se potegujejo za privlačne nagrade. 

Virtualni hekaton MojeDelo.com poteka prek spleta, na preizkušeni platformi Ideascale, razviti za izvedbo tovrstnih dogodkov.


Zakaj so hekatoni odlično orodje za zaposlovanje?

Zaposleni in delodajalci so najbolj zadovoljni, ko se njihove potrebe in pričakovanja ujemajo. Hekatoni so odlična priložnost, da podjetja spoznajo zanimive kandidate, ki jih privlačijo tako vsebina dela kot vrednote v podjetju, kandidati pa se preizkusijo na dejanskih izzivih delodajalca. V virtualnih hekatonih MojeDelo.com poleg nagrade, ki jo podjetje ponudi najboljšim rešitvam izziva, delodajalec prejme tudi življenjepise sodelujočih, si tako zgradi bazo zanimivih kandidatov in komu izmed njih morda ponudi celo zaposlitev. 

Trenutno na MojeDelo.com v sodelovanju z družbo Petrol d.d. v virtualnem hekatonu iščemo rešitve za izziv:


 »Petrolova aplikacija za prevoze«


Transport ustvari kar četrtino vseh toplogrednih plinov v Evropi, zato je od načrtovanja mobilnosti močno odvisna kakovost našega življenja. V Petrolu razumejo, da prometni sistem potrebuje občutne spremembe, zato v okviru podpore e-mobilnosti razpisuje virtualni hekaton za najboljšo vizualno zasnovo mobilne aplikacije za prevoze.


Kakšen je izziv?

Osnujte izgled uporabniškega vmesnika Petrolove mobilne aplikacije, ki omogoča uporabnikom iskanje različnih oblik transporta ali kombinacij transporta na poti od točke A do B. Prijavite svojo idejo in se potegujte za lepe nagrade ter morda celo možnost zaposlitve v Petrolu. 


Za kaj se potegujete?

  1. Nagrada: denarna nagrada v neto izplačilu 1.000 € + uporaba e-vozila za cel vikend.
  2. Nagrada: denarna nagrada v neto izplačilu 500 € + uporaba e-vozila za cel vikend.
  3. Nagrada: uporaba e-vozila za cel vikend.

Nagrade podeljuje družba Petrol d.d., ki bo med udeleženci hekatona oprezala tudi za potencialnimi kandidati za zaposlitev. 


 Kako lahko sodelujete?

  1. Prijavite se v hekaton na spodnji povezavi. Pri prijavi morate uporabiti obstoječe uporabniško ime in geslo MojeDelo.com. Za sodelovanje v hekatonu morate imeti izpolnjen tudi življenjepis v svojem kariernem profilu.
  2. Pozorno preberite opis izziva. Rešitev izdelajte v orodju Adobe XD in jo oddajte do 14. oktobra 2019 na platformi IdeaScale. Žirija, ki jo sestavljajo predstavniki družb Petrol in Styria digital marketplaces, bo najprej izbrala 20 finalistov, nato pa med njimi še 3 glavne dobitnike nagrad. 


Povej naprej

Izberi področje dela