Pogosta vprašanja - obdelava vaših osebnih podatkov

24.6.2019


V nadaljevanju si preberite odgovore na najpogosteje postavljena vprašanja vezana na obdelavo osebnih podatkov na zaposlitvenem portalu MojeDelo.com.Stran bomo občasno posodabljali.

Katere storitve ponuja MojeDelo.com, v okviru katerih se obdelujejo tudi osebni podatki posameznikov?
MojeDelo.com ponuja dva sklopa storitev, in sicer prvi sklop namenjen delodajalcem (na MojeDelo.com spletnih straneh so predstavljeni tudi kot partnerji ali soupravljavci) in drugi sklop namenjen iskalcem zaposlitve.

Delodajalci podajo svoje podatke v okviru naročila storitev, ki ga lahko izvedejo neposredno na spletnih straneh MojeDelo.com ali pa preko osebnega stika s svojim svetovalcem MojeDelo.com.

Iskalci zaposlitve vnesejo svoje podatke neposredno na spletnih straneh MojeDelo.com preko za to predvidenih obrazcev. Večina obrazcev vsebuje minimalen obseg zahtevanih podatkov, nekatere storitve (kot na primer vnos življenjepisa, reševanje psihometričnih testov in nove storitve, ki jih lahko občasno vzpostavimo) pa zaradi svoje narave dopuščajo vnos večjega obsega podatkov (odločitev, koliko podatkov nam boste podali, je vedno na vaši strani. 

Ali se moji osebni podatki izvažajo v tretje države?
Vaše osebne podatke hranimo in obdelujemo v EU. Prenos podatkov v tretje države je možen le v izrednih primerih. Takšen prenos zagotavljamo v okviru zasebnostnega ščita EU-ZDA, ki omogoča varen prenos vaših osebnih podatkov. Podjetja, ki delujejo v okviru zasebnostnega ščita EU-ZDA, morajo izvajati letne preglede mehanizmov, s katerimi zagotavljajo skladnost s Splošno uredbo EU o varstvu podatkov.


Izberi področje dela