Povečajte si možnosti za zaposlitev s kariernim profilom MojeDelo.com

24.3.2021


Kot največji slovenski karierno-zaposlitveni portal, smo številka ena za informacije o prostih delovnih mestih pri nas. Poleg ažurnega nabora za vas primernih prostih delovnih mest, pri MojeDelo.com poskrbimo tudi za vzpostavljanje vaše konkurenčne prednosti na trgu dela – tako z bogatimi viri kariernih nasvetov in izobraževanji kot s kariernimi dogodki, usmerjenimi predvsem v uspešno povezovanje iskalcev zaposlitve z delodajalci.


Kaj pridobite z registracijo na karierno-zaposlitvenem portalu MojeDelo.com?

  • Brskali boste po največji bazi prostih delovnih mest
Vsak dan vas bo čakalo več kot 4.000 prostih delovnih mest, objavljenih s strani najuglednejših slovenskih in tujih delodajalcev.
  • Prejemajte posebej za vas prilagojeno ponudbo delovnih mest
Ponudili vam bomo samo delovna mesta, ki najboljše ustrezajo vašim izkušnjam in kriterijem. Poleg tega se lahko odločite, kako pogosto naj vas obveščamo o prostih delovnih mestih.
  • Zagotovite si večje možnosti za zaposlitev s kariernim profilom MojeDelo.com
S pomočjo urejenega kariernega profila si boste zagotovili, da vas bodo kadroviki kar sami opazili in vas kontaktirali.
  • Poskrbimo za vašo enostavno in hitro prijavo na zaposlitvene oglase
Samo kliknite na želen oglas, svoji prijavi priložite spremno pismo in pripnite svoj življenjepis. Sedaj res ni več opravičila, da ne bi oddali prijave na svojo sanjsko zaposlitev.
  • Za vas vodimo evidenco opravljenih prijav na delovna mesta
Ste bili kdaj v dilemi, ali ste se na prosto delovno mesto že prijavili ali ne? Sedaj to ni več problem, saj imate na enem mestu zbrane vse svoje prijave, ki ste jih kadarkoli oddali preko spletnega portala MojeDelo.com.
  • Obveščeni boste o aktualnem dogajanju na trgu dela
Bodite na tekočem o dogajanju na trgu dela in pridobite občutek, kakšen kader se išče in katera podjetja zaposlujejo. Pomembno je, da ste v stiku z aktualnim dogajanjem, saj lahko tako nekatere spremembe pričakujete že vnaprej.
  • Pomoč pri razvoju vaše kariere z brezplačnimi kariernimi nasveti
Brezplačni nasveti HR specialistov MojeDelo.com lahko pomagajo pri razvoju vaše kariere. Prejemajte jih v vaš e-nabiralnik, tedensko ali dnevno!


Eden izmed načinov, da se s potrebami potencialnih delodajalcev čim bolje ujamete, je poznavanje svojih osebnostnih lastnosti. Izpostavite jih, ko se predstavljate delodajalcem in tako hitreje pridobite pozornost kadrovikov ter še uspešneje najdite najbolj primerno delovno okolje zase. Pri tem so vam lahko v pomoč rezultati opravljenega psihometričnega testiranja. Gre za poglobljen in obširen vprašalnik, ki zajema 190 vprašanj, s katerim dobite objektiven vpogled v svoje kompetence in osebnostne lastnosti.

Tudi v časih polnih gospodarskih izzivov, lahko aktivno pristopite k aktivnostim, ki bodo poskrbele za dolgoročni vzpon naše kariere. Izkoristite ta čas za osvežitev in izboljšanje življenjepisa ter nadgradite svojo karierno predstavitev z opravljenim psihometričnim testiranjem. Tako boste odlično pripravljeni in korak pred drugimi konkurenti na trgu dela, ko se pojavi nova karierna priložnost. V kolikor ste glede svojih želja, preferenc ali kompetenc v dvomih, ne odlašajte in se naročite na posvet pri MojeDelo.com HR specialistih.


Izberi področje dela