Zaposlitveni portal MojeDelo.com za optimalno delovanje uporablja piškotke. Ali se strinjate z njihovo uporabo? Strinjam se Želim izvedeti več

Psihometrično testiranje

Povej naprej

Na podlagi rezultatov psihometričnih testiranj sodelavcev se veliko delodajalcev odloči, ali bodo kandidata zaposlili ali ne. Vas zanima, kaj piše v vašem psihometričnem poročilu?

Ste na kakšnem zaposlitvenem intervjuju že doživeli, da ste morali na željo delodajalca rešiti psihometrični test? Verjetno rezultatov tega testa niste nikoli videli, delodajalec pa se je zelo verjetno tudi na podlagi teh rezultatov odločil, ali vas bodo zaposlili ali ne. Kaj delodajalec vidi iz rezultatov vašega testa?

V sodelovanju s podjetjem Selby & Mills smo za vas omogočili možnost reševanja psihometričnih testov preko spleta, rezultate pa prejmete kar na vaš elektronski naslov.


Vprašalnik, katerega smo pripravili za vas meri osnovo za vedenje na delovnem mestu in v življenju nasploh. Z odgovori na vprašanja boste podali informacijo o vas na naslednje načine:


  • Kakšno sprejemanje odločitev preferirate in kakšen način dela, vas zadovoljuje.
  • Kakšen je vaš najljubši način interakcije s kolegi na delovnem mestu.
  • vaše glavne kompetence na delovnem mestu; stvari, ki jih naredite najbolje tako na delovnem mestu kot izven njega.


Vprašalnik ima 92 vprašanj (vsak ima več možnih odgovorov). Ni pravih ali napačnih odgovorov. Ni časovne omejitve vendar vas prosimo, da odgovarjate čim hitreje in čimbolj iskreno.

ZAČNI S TESTOM

Povej naprej

Izberi področje dela