Razgovor za službo? Ni panike! Z Vzajemno na poti v odraslost.

9.11.2018

Povej naprej

Razgovor za službo je lahko precej stresen opravek, zato naj bodo v pomoč nasveti, ki jih pripravlja Vzajemna s pomočjo Lepe Afne in Gašperja Berganta v projektu »spedenaj si gud šiht«.

Lepa Afna, modna blogerka, ti bo v pomoč pri izbiri pravilnega stajlinga, svetovala pa ti bo tudi kakšen je ustrezen make-up za službo. Gašper Bergant bo v svojem značilnem humornem slogu predstavil vsebine, ki jih nikakor ne zamudi: 7 stvari, ki jih ne smeš izreči na razgovoru, Skrita kamera na razgovoru in Kako preživeti v službi. Poglej si njune prispevke na https://odrasel.si/ in/ali https://www.facebook.com/ni.statusa.ni.panike/.


V videu je Vzajemna skupaj v sodelovanju z modno blogerko Lepo Afno pripravila nagradno igro. Lepa Afna je na svojem obrazu naredila dva make-upa. Z enim bi naredila dober vtis na intervjuju, z drugim pa ne. Glasuj, kateri je pravi in si spedenaj lepo nagrado!
Glasuj!


V drugem videu z Gašperjem Bergantom si poglej, Kako se NE obnašati na delovnem mestu in kako NE graditi dobre odnose s sodelavci?


SPEDENAJ SE IN POIŠČI SI SVOJO PRILOŽNOST NA VZAJEMNI!


Prosta delovna mesta


Sedaj, ko si odrasel, ko veš, kako se spedenat in kako se ne obnašat na razgovorih pri morebitnem delodajalcu, te vabimo, da si vzameš nekaj svojega dragocenega časa in prebereš, zakaj Vzajemna ponuja »gud« šiht:

  • smo največja zdravstvena zavarovalnica, ki je prisotna po vseh regijah v Sloveniji,
  • smo ekipa 360 mladih in nadpovprečno zavzetih zaposlenih, ki tvorimo gud klimo in prispevamo k odličnim odnosom, 
  • zaposlenim omogočamo najboljše pogoje za delo, redno plačilo in dobre medosebne odnose, 
  • izvajamo številne programe in aktivnosti, s katerimi si želimo ustvariti še boljše pogoje za delo in vzdušje,
  • sodelujemo pri različnih kadrovskih in trženjskih projektih in smo prejemniki številnih nagrad: Ugledni delodajalec 2017 v panogi zavarovalništvo, Diggit 2017, SEMPL 2017, Netko 2018, SOF 2018 …,
  • prepoznavamo talente in odlike vsakega posameznika, 
  • vsem zaposlenim omogočamo izobraževanja, usposabljanja ter s pomočjo ciljnega vodenja usmerjamo in pomagamo, da vsak razvije svoje kompetence, 
  • vsem novim sodelavcem določimo mentorja, ki je s tabo, te vodi skozi osvajanje delovnih procesov in ti pomaga pri vsakdanjih izzivih. Itak se razume, da za »gud« opravljeno delo tudi dobiš »dober dnar«. J

Obenem se na Vzajemni radi družimo in poveselimo. Vsako leto se s sodelavci srečamo na Strateški konferenci, kjer se seznanimo z uspešnostjo poslovanja in izzivi za prihodnost. Ob prvih sončnih žarkih se radi družimo na našem pomladnem srečanju. Uspešno leto pa zaključimo na novoletnem srečanju, kjer se srečamo sodelavci iz vse Slovenije.

Na Vzajemni se zavedamo pomena poklicnega in družinskega življenja. Vemo, da je usklajevanje obojega pogosto težava, zato v okviru certifikata Družini prijazno podjetje izvajamo kar 19 ukrepov, ki zaposlenim omogočajo lažje usklajevanje obeh sfer posameznikovega življenja.  

Vedno smo odprti za nove priložnosti z dobrimi kandidati. Pogosto iščemo posameznike, ki so prodajno naravnani in ciljno usmerjeni. Posameznike, ki jim veliko pomeni fleksibilen delovni čas. Posameznike, ki radi delajo z ljudmi in nimajo težav s komunikacijo ter tiste, ki jih novosti in spremembe motivirajo in jim predstavljajo priložnost za uspeh. Mogoče iščemo prav tebe, ki imaš vse to in še več … znaš sodelovat med sodelavci in oddelki. Imaš željo po nenehnem strokovnem in osebne razvoju. Si komunikativen in je tvoja odlika strateško razmišljanje. Tebe, ki se vsakega dela lotiš takoj in delaš »gud«. Tebe, ki si pri svojem delu natančen in strokoven!


Zato, spedenaj se in si najdi "gud" šiht 😊  Morda pa ravno na Vzajemni?


Več o podjetju


Povej naprej

Izberi področje dela