Tudi na plaži lahko opravite prijavo za svojo naslednjo službo

18.10.2019


Živijo, poletje! Sonce pripeka, plaže čakajo na nas, seznam novih destinacij za potovanja se podaljšuje, vi pa imate občutek, da vam nekaj stoji na poti uživanja v naravi – skrb za upravljanje in razvoj vaše kariere.

Vsi si želimo poleti čim več časa preživeti na oddihu. Da pa se to ne izključuje z razvojem in rastjo vaše kariere smo poskrbeli mi, ki smo za vas pripravili mobilno aplikacijo MojeDelo.com, ki vam omogoča, da za kariero poskrbite tudi med dopustom. 

Po novem se lahko na delovna mesta, ki se vam zdijo zanimiva, prijavite kar z ležalnika na plaži. Prav tako, lahko na vaši mobilni napravi pregledujete in iščete nove izzive zase po največji bazi prostih delovnih mest v Sloveniji. Shranite si tista še posebej zanimiva delovna mesta, ki jih lahko tudi delite s prijatelji in znanci.

Naložite si mobilno aplikacijo MojeDelo.com:


                  


Izkoristite oddih

Vse, kar vam prinaša oddih, pa lahko izkoristite tudi za aktivnosti, ki bodo prišle prav, ko bo poletja enkrat konec.

Mrežite se. to že dolgo ni več samo obiskovanje seminarjev in predavanj, kjer obstaja verjetnost, da boste srečali nove ljudi z vašega področja. Mreženje je vsakodnevno sklepanje poznanstev kjerkoli že ste. Tudi na morju. Pogovarjate se o svoji službi in stvareh, ki vas veselijo, z ljudmi, ki jih spoznavate. Nikoli ne veste, koga vse lahko naključno spoznate medtem, ko čakate v vrsti za sladoled.

Razmislite o svojih kariernih možnostih. Ste srečni pri tem, kar počnete? Ste že nekaj časa žrtev rutine, nimate občutka, da napredujete? Ste nezadovoljni z odnosi v službi? Si želite iskati novih kariernih poti? Posodobite svoj življenjepis, dopolnite svoj portfolio, začnite s pisanjem spremnih pisem. Predvsem pa, vzemite si čas za razmislek. Najboljši premisleki se zgodijo takrat, ko vam ne teče voda v grlo.
 
Pojdite stran od okolja, v katerem ste vsak dan. Ne pozabite, da je dopust obvezen, če se želite izogniti izgorelosti in naveličanosti. Ni pomembno, kje ste, pomembno je, da nekaj časa uživate izven primarnega okolja. Tako boste ustvarili okoliščine, kjer vam bodo določene stvari, ki so bile pred tem predmet velikih dilem, kar naenkrat veliko bolj jasne. Med uživanjem na soncu, pa si lahko naložite našo aplikacijo, in vzamete kariero v svoje roke!
 


Izberi področje dela