Za svojo kariero poskrbite kar z ležalnika na plaži

16.7.2020


Poskrbite, da se vaš oddih ne izključuje z razvojem in rastjo vaše kariere, z mobilno aplikacijo MojeDelo.com. Ta vam bo omogočila, da vašo kariero upravljate kar med dopustom in to iz udobja plažnega ležalnika.

Naložite si mobilno aplikacijo MojeDelo.com in spremljajte ponudbo na trgu dela:

  • Brskajte po največji bazi prostih delovnih mest: Vsak dan vas bo čakalo več kot 2.000 prostih delovnih mest, objavljenih s strani najuglednejših slovenskih in tujih delodajalcev. 
  • Zagotovite si ponudbe in oglase po meri: Mobilna aplikacija vam bo ponudila samo delovna mesta, ki najboljše ustrezajo vašim izkušnjam in kriterijem. Vse kar morate narediti je nam zaupati svoje karierne želje in pričakovanja.  
  • Oblikujte svoj karierni profil in personaliziran e-opomnik: S pomočjo urejenega kariernega profila si boste zagotovili, da  vas bodo kadroviki kar sami opazili in vas kontaktirali. Poleg tega se lahko odločite koliko pogosto naj vas aplikacija obvešča o prostih delovnih mestih. 
  • Enostavno in hitro se prijavite na zaposlitveni oglas: Samo kliknite na želen oglas,  svoji prijavi priložite spremno pismo in pripnite svoj življenjepis. Sedaj res ni več opravičila, da ne bi oddali prijave na svojo sanjsko zaposlitev.
  • Vodite evidenco opravljenih prijav: Ste bili kdaj v dilemi ali ste se na prosto delovno mesto že prijavili ali ne? Sedaj to ni več problem, saj lahko v mobilni aplikaciji pregledujete vse svoje prijave, ki ste jih kadarkoli oddali preko spletnega portala MojeDelo.com.

Naj oddih pripomore k vašemu kariernemu razvoju:

  • Razmislite o prihodnosti svoje kariere. Vzemite si čas za razmislek ali ste srečni pri tem kar počnete in ali imate občutek, da napredujete. Premislite o vaših prioritetah in željah. Kje želite biti čez 5 let in kje boste bili, če ničesar ne spremenite? 
  • Naredite prostor za nove ideje in podvige. Oddih je res pomemben, saj se pogosto zanj odločamo tik preden bi izgoreli. S pomočjo dopusta boste osvežili um, se izgonili naveličanosti in tako naredili prostor za sveže ideje in podvige. 
  • Sklepajte nova poznanstva. Pogovarjate se o svoji službi in stvareh, ki vas veselijo, z ljudmi, ki jih spoznate. Bodite prijazni. Nikoli ne veste, koga vse lahko spoznate v vrsti za sladoled. Shranite si vse kontakte v primeru, če jih boste še kdaj potrebovali. V poslu ali življenju.


Izberi področje dela