Zaposlitveni portal MojeDelo.com za optimalno delovanje uporablja piškotke. Ali se strinjate z njihovo uporabo? Strinjam se Želim izvedeti več

Zaposlitveni priročnik kako uspešno iskati zaposlitev?

Povej naprej

Sodelavci portala MojeDelo.com smo za vas pripravili zaposlitveni priročnik, s katerim vam želimo pomagati do učinkovitega iskanja vaše naslednje zaposlitve.

Odlično! Toda… ali poznate metode učinkovitega iskanja zaposlitve? So vas v šoli naučili veščin iskanja dela? Ne! Kaj pa knjige, ste prebrali kakšno, ki vam pove, kako hitro najdete delo na slovenskem trgu dela? Čakajte malo… saj jih ni! V Sloveniji ni priročnika za iskanje zaposlitve, ki bi bil uporaben in hkrati napisan za naš trg dela.

Sedaj ga imate – zaposlitveni priročnik Kako uspešno iskati zaposlitev? smo strokovnjaki Mojega Dela pripravili za vas. Z nasveti in orodji, ki vas bodo spremenili v usmerjenega iskalca dela, ki ve kakšno delo išče, kje ga bo našel in s katerimi argumenti bo prepričal delodajalca!

Trenutno iščete novo delo?

Sodelavci portala MojeDelo.com smo za vas pripravili zaposlitveni priročnik, s katerim vam želimo pomagati do učinkovitega iskanja vaše naslednje zaposlitve. Dobro poznamo slovenske delodajalce in vemo, kaj hočejo prebrati v vaših prošnjah in kaj hočejo od vas slišati na intervjujih. Vemo, kako kadrujejo in kakšen je za njih ustrezen kandidat. Na več kot 250 straneh smo zbrali navodila in uporabne nasvete, ki vas bodo vodili med čermi iskanja zaposlitve in vas pripeljali do vašega cilja, dobre zaposlitve.

95% kandidatov v svoje predstavitve ne vnese ničesar, kar bi delodajalcu dejansko koristilo! Zdi se mi, da obstaja jezik iskalcev zaposlitve in jezik ponudnikov dela… in nikjer prevajalca, ki bi povezal oba.


Aleš Zaletel, avtor zaposlitvenega priročnika Kako uspešno iskati zaposlitev?
Kdaj se vam nakup zaposlitvenega priročnika splača?

Recimo, da boste na novem delovnem mestu zaslužili 1000 evrov neto. 50 evrov za vsak delavnik torej. Če vam bo priročnik pomagal, da boste zaposlitev našli samo 1 dan prej, kot bi jo s standardnim iskanjem, boste pokrili strošek knjige, pa še zaslužili boste. Zagotavljamo vam, da boste, v kolikor se boste držali navodil in nasvetov iskanja v knjigi delo dobili ne samo en dan prej, tudi pol manj časa boste potrebovali in ne samo to, z navodili za pogajanja za plačo boste od podjetja potegnili več kot le osnovno plačo.


NAROČI SVOJ PRIROČNIK

Povej naprej

Izberi področje dela