Klicni center

28.1.2021
Wuerth d.o.o.
Trzin
m/ž
 Prijavi se na to delovno mesto
Povej naprej
Kompatibilnost
Kompatibilnost
Aktiviraj svoj karierni profil in si oglej kako se ujemaš z delovnim mestom
Wuerth d.o.o.
Ne odlašaj!
Še 3 dni za prijavo.
 Prijavi se zdaj

Opis delovnega mesta

Wuerth Slovenija zaposluje!
Pridruži se ekipi agentk v kontaktnem centru Wuerth Slovenija.
Postopek prijave je tokrat malo drugačen. Obstoječo ekipo krasi visok nivo samostojnosti, radovednosti, želje po znanju in razvoju, tako osebnem, kot tudi razvoju poslovnih odnosov z našimi kupci.
Prodaje ne izvajamo po vnaprej pripravljenih scenarijih, temveč si želimo in pričakujemo, da naši agenti spoznavajo želje in zahteve posameznih kupcev za katere skrbijo, znajo na podlagi tega pripraviti primerne ponudbe in predlagati rešitve v obliki naših produktov in storitev.
Biti radoveden, energičen, samozavesten je tako predpogoj in tokrat ti nudimo možnost, da že v prvem kontkatu z nami pokažeš prav to. Kako?

Kaj pričakujemo

Kaj nudimo

V objavi najdeš povezavo do enega naših najbolj prodajanih artiklov - sprej Multi. Preglej lastnosti, razmisli o njegovi uporabi, ter o tem kako bi stranko navdušil(a) nad njim. In nato v akcijo!

Tvojega klica in navdušujočega prodajnega razgovora - simuliraš namreč klic potencialnemu kupcu - se med 9. in 15. uro na telefonsko številko 030 487 081 veselimo v:
- četrtek, 28.01.2021
- torek, 02.02.2021
- torek, 09.02.2021
- torek, 16.02.2021
- torek, 23.02.2021

V primeru uspešnega nastopa in še več, uspešne prodaje, je tvoj prvi korak k zaposlitvi opravljen. Sledi seveda še spoznavni razgovor v živo in končni izbor, a že v prvem koraku nas lahko prepričaš, da si prava oseba za to delovno mesto!
https://www.youtube.com/watch?v=bsNwQqsT8-A&t=1s

Izberi področje dela