Knjigovodja/administrator

14.3.2024
FEYDOM HOME d.o.o.
Ljubljana
m/ž
Povej naprej
Kompatibilnost
Kompatibilnost
Aktiviraj svoj karierni profil in si oglej kako se ujemaš z delovnim mestom

 SPLOŠNO O PODJETJU

ABC-ji podjetja
Podjetje FEYDOM HOME d.o.o., smo del svetovne znamke FEYDOM. Glavna dejavnost je prodaja modularnih sedežnih garnitur in drugih sorodnih izdelkov, kjer je poudarek na trajnosti, ustvarjanje izdelkov z ničelnim odpadom, domovi, ki se spreminjajo in živijo z nami. 

V podjetju smo mladi odštekanci. Celotna ekipa je sproščena, domača in neprestano išče načine, kako lahko izboljša počutje in kvaliteto dela.

 VIZIJA IN CILJI

Kam gremo (oz. kam si želimo iti?)
V boljšo prihodnost.

Pri delu nas vodi par načel:
 • Modularnost in praltičnost. Želimo si ustvariti izdelke, ki imajo življenjsko dobo daljšo od našega prodajnega cikla. Tako ustvarjamo garniture, ki so modularne - po načelu - v manj kot minuti lahko iz sedežne garniture naredite ležišče ali pa jo spremenite v dvosed in počivalnik. 
 • Pustiti ničelni vtis na okolje, kar predvsem želimo doseči s FEYDOM gozdom na 50ih hektarih s skupaj 30.000 drevesi. Poleg tega našo celotno proizvodnjo poganja elektrika pridobljena iz sončnih celic. Imamo program, kjer vse ostanke nastale pri proizvodnji spremenimo v produkt in smo tako zero-waste. Ves čas raziskujemo, kako bolj trajnostno pakirati sedežne in raziskujemo, kaj še lahko raziščemo, da bomo boljši.
 • Ponuditi kvaliteto za super ceno. Kvaliteta je v izbranih materialih, hand-made izdelavi, v znanju in viziji. Hkrati pa da sam produkt naredi vaše dinamično življenje lažje in zabavnejše. 

Vsekakor pa ste vabljeni, da nas obiščete v salonu na Avstrijski 3 (BTC City), 1000 Ljubljana, da tudi sami začutite, kaj je FEYDOM in za kaj se zavzemamo. Verjamemo, da produkt pove vse. 

 ORGANIZACIJSKA KULTURA IN KLIMA

Work hard, party hard.
Iskreno, težko boste našli kolektiv, kjer se boste počutili bolj sproščeno. Vsaj enkrat na dan se celotna pisarna utopi v smehu. Kave imamo na pretek, zraven pa tudi polno opremljeno kuhinjo (s pomivalcem in pečico), kjer se vsake toliko kuha, peče in žge. 

Odprti smo na vse tipe idej, o organizaciji dela, načinov in programov, s katerimi delamo, idej za teambuildinge, boljše odnose, jasnejšo komunikacijo in tako dalje. Vemo, da kot podjetje nikoli ne moreš imeti vsega 100% poštimanega, si pa to res želimo. Skladno s tem imamo tudi vedno odprta vsa vrata v pisarni (razen wc-ja, iz jasnih razlogov).

Nujno pa moramo povedati, da se tudi dela. Dokler se držimo rokov in je delo opravljeno, je v pisarni sproščeno. Ko imamo akcije delamo, optimiziramo in ugotavljamo, zakaj je šla kakšna stvar narobe. Ko se kaj zalomi, se napakiramo v avte in po hitrem postopku rešimo še tako zateglo situacijo, da problem čim hitreje poštimamo.

Ponašamo se tudi s svojo iskrenostjo in odprtostjo do vsega in vseh.
FEYDOM HOME d.o.o.
Avstrijska ulica 3
1000 Ljubljana
http://www.feydom.si/

Dejavnost:
Pohištvo in oprema
Število zaposlenih:
5 do 9 zaposlenih

Prihodki (zadnji razpoložljivi podatek):

 KAJ PRIČAKUJEMO OD NOVIH SODELAVCEV?

Jo! Živ’! Kje si, kje si? 

V FEYDOM ekipi iščemo predvsem takšne, ki bodo imeli pravi ~vibe~. Nekako veš, da si tapravi, če se na razgovoru za delo prerežiš dovolj, da zmotiš vse v sosednji sobi. Ampak okej, poglejmo še druge, bolj objektivne, kriterije poleg vibe check-a?

Iščemo posameznike, ki že nekaj znajo, imajo željo po učenju in so se pripravljeni tudi nekaj novega naučiti (itak). Vemo, da količina izkušenj ni enaka ustreznosti na delovnem mestu. Vemo, da bolj resen še ne pomeni bolj profesionalen. Vemo, da nihče ni delal identično tega, kar bi potrebovali (vseeno pa je fajn, da je vsaj podobno delo).

Long story short - če se počutite, kot da vam je oglas za delo vsaj približno pisan na kožo, nas obiščite kdaj. Vrata našega salona so vam vedno odprta (no, od ponedeljka do sobote med 12 in 19h).

 KAJ PONUJAMO SVOJIM SODELAVCEM?

Za začetek ponujamo kolektiv, v katerem ni časa za dolgčas. Pomembno nam je, da gre dobro podjetju in da gre dobro našim zaposlenim. Zastavljene imamo tako skupinske kot individualne KPI-je, s katerimi merimo odnos do dela in uspeh (in oba tudi nagrajujemo!). 

Radi se poslušamo (ampak ne v samovšečnem stilu) - na skupnih sestankih kar poka od fantastičnih idej - nobena pa ni preslaba. Projektov in izzivov iz dneva v dan ne zmanjka. Naklonjeni smo testiranju novih idej in predlogov za kakršnekoli izboljšave.

Se prilagajamo in (se res trudimo da) ne kompliciramo. Razumemo, da ima vsak svoj življenjski slog, kateremu se potrudimo maksimalno prilagoditi. Bolj pomembno od tega, da smo v službi od 9h do 17h je to, da se s sodelavci počutimo dobro.

 NAŠI PRODUKTI IN STORITVE

Modularne sedežne!
So najboljše stvari, ki bodo doletele dnevne sobe. Ker v 30 sekundah sedežno spremenite v ležišče. Ker ko se umaže, slečete prevleke, jih vržete v pralni stroj, posušite in nazaj oblečete, kot da ni bilo nič.

So pa naše sedežne true modularne (tako kot smo dobili wireless slušalke, ki so bile še vedno povezane s kablom, tako še vedno pogosto lahko kupite modularno sedežno, ki vam jo zbijejo skupaj po tem ko jo prvič sestavite. Grozno. No, kakorkol, potem so naredili true wireless slušalke (AirPods) ki so pa končno bile poštene do pomena besede.). Vse naše sedežne se lahko razstavi, nazaj sestavi in spremeni v ležišča, kotne garniture, počivalnike, dvosede in tako dalje. Za vse podvige potrebujete le vaše roke (torej brez raznih vrtanj, vijakov ali sorodnih nevšečnosti.

Anyway, here’s our wall.

Vsem zaposlenim nudimo bonitete za boljše delo in bonitete, vezane na osebni razvoj.

Delo se opravlja v naših prostorih, v katerih zaposlenim priskrbimo vso opremo, ki jo potrebujejo. Če ste navajeni delati s post-it’s-i, jih kupimo. Če ste navajeni delat s piši-briši tablo, tudi zrihtamo. Seveda pridejo zraven tudi računalniki in vsa klasična oprema, ki pride k delovnemu mestu.

Nudimo dinamične delavnike - ko se malo bolj spoznamo, vam prepustimo več prostora pri samodoločanju delavnika. Dokler se znamo vsi igrati v istem peskovniku, se lahko igramo marsikaj. 

Nagrajevanja in napredovanja - vse imamo poštimano! Mesečne nagrade glede na individualno delo, na koncu leta pa preverimo tudi skupen uspeh glede na predviden uspeh. Opredeljeno imamo tudi periodiko za povišanje plače in predvideno rast po plačilnih razredih.

Seveda pa imamo urejene vse stvari, ki jih je fajn imet - dopusti, bolniške, tehnična oprema, mentorstvo, usposabljanja in licence, komunikacijo v timu, itn.

Zdrava ekipa v zdravih poslovnih prostorih, ali kako že gre. 


komercialist / vodja salona

FEYDOM ZAPOSLUJE 

KNJIGOVODJA/ADMINISTRATOR

Pridružite se naši ekipi, kjer inovacije srečajo ustvarjalnost in kjer je vsak posameznik ključnega pomena za naš kolektivni uspeh. V FEYDOM-u cenimo predanost, inovativnost in profesionalnost in te vrednote tudi živimo. Pridružite se nam v vlogi knjigovodje/administratorja, kjer boste igrali ključno vlogo pri podpori naših dnevnih operativnih in finančnih procesov. Iščemo posameznika, ki ni le vešč v računovodskih praksah, ampak je tudi sposoben učinkovito upravljati z administrativnimi nalogami, zagotavljajoč nemoten potek delovnih procesov v našem podjetju.

Lokacija: Ljubljana

Kot knjigovodja/administrator boste odgovorni za točno vodenje finančnih evidenc in učinkovito izvajanje administrativnih nalog. Vaše delo bo nepogrešljivo pri zagotavljanju natančnosti finančnih podatkov, podpori odločitvenim procesom operative na vseh ravneh podjetja.

Naloge in odgovornosti vključujejo:

 • Knjiženje in vnašanje vhodnih in izhodnih računov ter skrb za pravočasna plačila.
 • Upravljanje s plačili strank in dobaviteljev ter zagotavljanje točnosti denarnih tokov.
 • Vodenje finančnih evidenc in sodelovanje pri pripravi finančnih poročil.
 • Opravljanje osnovnih administrativnih nalog, kot so urejanje dokumentacije, koordinacija sestankov in upravljanje pisarniških potrebščin.
 • Sodelovanje pri revizijah in zagotavljanje skladnosti z veljavnimi računovodskimi standardi in zakonodajo.
 • Komunikacija z zunanjimi partnerji in podpora pri razvoju in izvajanju internih procesov.
 • Podpora ekipi in organizacijskemu procesu.

Kaj pričakujemo:

 • Izobrazba s področja računovodstva, finance ali druge relevantne smeri.
 • Najmanj 2 leti delovnih izkušenj v knjigovodstvu ali administraciji.
 • Sposobnost natančnega in organiziranega dela z odličnim očesom za detajle.
 • Zanesljivost, samostojnost in sposobnost učinkovitega reševanja problemov.
 • Dobro znanje slovenskega in angleškega jezika.
 • Dobro poznavanje MS Office paketa, še posebej Excela, in drugih računovodskih programov.
 • Visoko razvite organizacijske sposobnosti in sposobnost dela pod pritiskom.

Kaj ponujamo:

 • Delo v dinamičnem, inovativnem in kreativnem okolju.
 • Možnost za profesionalni razvoj in osebno napredovanje.
 • Stabilno zaposlitev v spodbudnem in podpornem delovnem okolju.
 • Konkurenčno plačilo z možnostjo dodatnih stimulacij glede na uspešnost.

Zaposlitev za nedoločen čas s 6-mesečnim poskusnim obdobjem. 

Za prijavo pošljite svoj življenjepis na anita@feydom.si v roku 30 dni. Za več informacij nas lahko kontaktirate na tel. št. 041 681 088.


FEYDOM se ukvarja s prodajo dizajneskih, multifunkcionalnih in izredno praktičnih sedežnih garnitur. Smo izredno inovativni, unikatni in imamo skoraj vse modele nagrajene z Nemškimi nagradami za design. V zadnjih letih smo tudi zasadili 30.000 dreves, saj namreč za vsako sedežno garnituro posadimo eno drevo. Vsako leto produkte izboljšujemo, dodajamo nove in generalno stremimo k napredku na vseh področjih.

Ne odlašaj!
Še 2 dni za prijavo.

Opis delovnega mesta

Pridružite se naši ekipi, kjer inovacije srečajo ustvarjalnost in kjer je vsak posameznik ključnega pomena za naš kolektivni uspeh. V FEYDOM-u cenimo predanost, inovativnost in profesionalnost in te vrednote tudi živimo. Pridružite se nam v vlogi knjigovodje/administratorja, kjer boste igrali ključno vlogo pri podpori naših dnevnih operativnih in finančnih procesov. Iščemo posameznika, ki ni le vešč v računovodskih praksah, ampak je tudi sposoben učinkovito upravljati z administrativnimi nalogami, zagotavljajoč nemoten potek delovnih procesov v našem podjetju.

Delovno mesto: Knjigovodja/Administrator
Lokacija: Ljubljana

Kot knjigovodja/administrator boste odgovorni za točno vodenje finančnih evidenc in učinkovito izvajanje administrativnih nalog. Vaše delo bo nepogrešljivo pri zagotavljanju natančnosti finančnih podatkov, podpori odločitvenim procesom operative na vseh ravneh podjetja.

Naloge in odgovornosti vključujejo:
• Knjiženje in vnašanje vhodnih in izhodnih računov ter skrb za pravočasna plačila.
• Upravljanje s plačili strank in dobaviteljev ter zagotavljanje točnosti denarnih tokov.
• Vodenje finančnih evidenc in sodelovanje pri pripravi finančnih poročil.
• Opravljanje osnovnih administrativnih nalog, kot so urejanje dokumentacije, koordinacija sestankov in upravljanje pisarniških potrebščin.
• Sodelovanje pri revizijah in zagotavljanje skladnosti z veljavnimi računovodskimi standardi in zakonodajo.
• Komunikacija z zunanjimi partnerji in podpora pri razvoju in izvajanju internih procesov.
• Podpora ekipi in organizacijskemu procesu.


Kaj pričakujemo

• Izobrazba s področja računovodstva, finance ali druge relevantne smeri.
• Najmanj 2 leti delovnih izkušenj v knjigovodstvu ali administraciji.
• Sposobnost natančnega in organiziranega dela z odličnim očesom za detajle.
• Zanesljivost, samostojnost in sposobnost učinkovitega reševanja problemov.
• Dobro znanje slovenskega in angleškega jezika.
• Dobro poznavanje MS Office paketa, še posebej Excela, in drugih računovodskih programov.
• Visoko razvite organizacijske sposobnosti in sposobnost dela pod pritiskom.

Kaj nudimo

• Delo v dinamičnem, inovativnem in kreativnem okolju.
• Možnost za profesionalni razvoj in osebno napredovanje.
• Stabilno zaposlitev v spodbudnem in podpornem delovnem okolju.
• Konkurenčno plačilo z možnostjo dodatnih stimulacij glede na uspešnost.

Zaposlitev za nedoločen čas s 6-mesečnim poskusnim obdobjem.

Za prijavo pošljite svoj življenjepis na anita@feydom.si v roku 30 dni. Za več informacij nas lahko kontaktirate na tel. št. 041 681 088.

FEYDOM se ukvarja s prodajo dizajneskih, multifunkcionalnih in izredno praktičnih sedežnih garnitur. Smo izredno inovativni, unikatni in imamo skoraj vse modele nagrajene z Nemškimi nagradami za design. V zadnjih letih smo tudi zasadili 30.000 dreves, saj namreč za vsako sedežno garnituro posadimo eno drevo. Vsako leto produkte izboljšujemo, dodajamo nove in generalno stremimo k napredku na vseh področjih.

FEYDOM HOME d.o.o.
Avstrijska ulica 3
1000 Ljubljana
http://www.feydom.si/

Dejavnost:
Pohištvo in oprema
Število zaposlenih:
5 do 9 zaposlenih

Prihodki (zadnji razpoložljivi podatek):

Izberi področje dela