Komercialist za pridobivanje novih poslov

6.11.2021
PIRNAR d.o.o.
Ljubljana, občasno Nemčija
m/ž
Povej naprej
Kompatibilnost
Kompatibilnost
Aktiviraj svoj karierni profil in si oglej kako se ujemaš z delovnim mestom


SPLOŠNO O PODJETJU

Pirnar je vodilni svetovni inovator na področju snovanja in proizvodnje aluminijastih in lesenih vhodnih vrat. Smo globalno uveljavljeno podjetje z več kot 250 zaposlenimi, ugledno 50-letno tradicijo in razvito mrežo partnerjev na 30 trgih po celem svetu. Naš cilj je izdelati najboljša vhodna vrata na svetu, zato lasten razvojni oddelek, v katerem ni nič nemogoče, vsako leto navdušuje z vrhunskimi inovacijami. Prvi smo razvili brez-dotična in popolnoma samodejna vhodna vrata Theatrica. Prvi smo zasnovali inovativno rešitev za pametne hiše OneTouch. Prvi smo zasnovali vhodna vrata s popolnoma poravnanimi linijami različnih površin. In edini se lahko pohvalimo z najvišjo vrednostjo vodotesnosti na vhodnih vratih 600 Pa. Pirnar je tudi edina znamka v panogi, ki je prejela tako veliko število mednarodnih prestižnih nagrad za oblikovanje in inovacije. Reddot Design Award,  dvakrat German Design Award Winner, dvakrat German Design Awards Special,  German Innovation Award Winner in Architizer finalist.

Ustvarjajte vznemirljivo prihodnost skupaj z nami!


GLAVNE DEJAVNOSTI

V podjetju združujemo vse potrebne dejavnosti za zagotavljanje brezkompromisnega razvoja in vrhunske proizvodnje edinstvenih vhodov. To nam omogoča, da nadgrajujemo prestižno znamko z visoko prepoznavnostjo in beležimo nenehno rast podjetja. Odlikujejo nas:

 • Lastna proizvodnja v dveh državah
 • Vrhunski tehnični razvoj 
 • Nagrajeno industrijsko oblikovanje
 • Mojstrska strojna in ročna obdelava materialov 
 • Uspešno trženje s prodajo 
 • Zanesljiv transport
 • Učinkovita poprodajna podpora in servis


VIZIJA IN CILJI

Cilji so preprosti:

 • Vzbuditi občudovanje z vsem, kar počnemo. 
 • Izdelati najboljša vhodna vrata na svetu. 
 • Postavljati mejnike v panogi. 

Vizija:

 • Postati najbolj cenjen proizvajalec aluminijastega in lesnega stavbnega pohištva na svetu.

Inovativnost, vrhunski design, ambicioznost in edinstvenost so nam zapisani v DNK. In ne verjamemo v nemogoče.


ORGANIZACIJSKA KULTURA IN KLIMA

Smo družina. Vsak, ki pride k nam, postane član družine. Nikoli ne pozabljamo, da smo družina. Držimo skupaj, ustvarjamo skupaj, zmagujemo skupaj.

Smo brezkompromisni. Česar se lotimo pri Pirnarju, izvedemo brezhibno. Podrobnostim posvečamo veliko pozornost in noben detajl ni nepomemben na poti do popolne celote.

Smo drzni. Vedno iščemo nove poti. Česar še nimamo, izumimo. Kar nam manjka, izdelamo.

Smo ponosni. Nobeno podjetje v panogi nima inovativnejših in lepših izdelkov, nobeno bolje izdelanih in bolj občudovanja vrednih. Vemo, da smo najboljši in za to ne potrebujemo potrditve od drugih.

Ne verjamemo v nemogoče. Če verjameš, da ni mogoče, imaš prav. Če verjameš, da je mogoče, imaš tudi prav. Samo slednji najdejo rešitev.

KAJ PRIČAKUJEMO OD NOVIH SODELAVCEV?

Da si delimo enake vrednote: želimo si, da skupaj z nami ustvarjate zgodbe občudovanja vrednih vhodov, ste pri tem inovativni in brezkompromisno natančni. Cenimo vaše veščine, iznajdljivost in ambicioznost. 

Da skupaj zasledujemo odličnost. Odličnosti ne sestavlja le zunanji videz, ampak vsak vijak, vsak vzvod, vsako steklo, vsak var, vsak gib in vsaka beseda. Ni velikega ali malega opravila, vsa so enakovredna in pomembna za popolno celoto. Delo je končano, ko ga bolje ni več mogoče narediti. 

Da skupaj navdušujemo. Najprej sebe, potem sodelavce, na koncu stranko. Da bi lahko navduševali druge, moramo biti prej sami navdušeni. Zato vse, kar počnemo, naredimo tako, da najprej navduši nas, nato pa še sodelavce in stranke.


KAJ PONUJAMO SVOJIM SODELAVCEM?

Pri Pirnarju ne ponujamo le prijetnega delovnega okolja in ustrežljive ekipe sodelavcev, ki vam bodo pomagali do uspeha. Smo družinam prijazno podjetje in sledimo najnovejšim smernicam za zdravo delovno okolje. Zagovarjamo ravnotežje med delom in družinskim življenjem, vas spodbujamo, da razvijate svoje hobije, obenem pa skrbimo za nenehno izobraževanje in uvajanje novosti, ki vam bodo omogočili hitro strokovno in osebnostno rast.

NAŠI PRODUKTI IN STORITVE

V Pirnarju razvijamo in proizvajamo inovativne hišne vhode iz aluminija, lesa, karbona, stekla in nerjavečega jekla, pri čemer so končni izdelki rezultat vrhunskega znanja o materialih, njihovi medsebojni sinergiji ter pozornosti na detajle. Strankam omogočamo, da svoja sanjska vhodna vrata skrbno načrtujejo skupaj z nami skozi celoten proces izbora in nakupa, ne glede na to, ali si ustvarjajo dom z najsodobnejšimi arhitekturnimi smernicami ali pa želijo imeti očarljivo tradicionalnega. Z osebnim svetovanjem v živo v naših razstavnih salonih in brezkompromisno izvedbo se bodo njihova vhodna vrata po meri popolno zlila z izbranim slogom in čudovito dopolnila njihovo domovanje.


Predstavitev blagovne znamke, zgodovine in vrednot podjetja:


Pirnar OneTouch:Pirnar Securo čitalec prstnih odtisov:

Prodajni svetovalec v salonu m/ž

Pirnar je vodilni svetovni inovator na področju snovanja in proizvodnje aluminijastih in lesenih vhodnih vrat. Smo globalno uveljavljeno podjetje z več kot 300 zaposlenimi, ugledno 50-letno tradicijo in razvito mrežo partnerjev na 30 trgih po celem svetu. Naš cilj je izdelati najboljša vhodna vrata na svetu, zato lasten razvojni oddelek, v katerem ni nič nemogoče, vsako leto navdušuje z vrhunskimi inovacijami. Ustvarjajte vznemirljivo prihodnost skupaj z nami!


Obseg poslovanja hitro raste, zato povečujemo ekipe sodelavcev v vseh oddelkih in področjih. Iščemo vestno in motivirano osebo z odličnim znanjem nemškega jezika za delovno mesto

KOMERCIALIST ZA PRIDOBIVANJE NOVIH POSLOV 

Opis delovnega mesta: Komercialist za pridobivanje novih poslov je specializiran za prepoznavanje potencialnih kupcev v B2B segmentu, kontaktiranje in pridobivanje prvega naročila. Operativni del posla nato prevzamejo komercialisti za pripravo ponudb. Možnosti napredovanja so na delovno mesto Skrbnik ključnih strank.

Vaše glavne naloge bodo:

 • iskanje poslovnih priložnosti za pridobivanje novih strank v B2B segmentu
 • kontaktiranje stranke in pridobitev prvega naročila
 • koordiniranje naročila s komercialisti za pripravo ponudb
 • komunikacija s strankami po telefonu, elektronski pošti ali osebno na terenu
 • vnos podatkov o strankah v različne evidence in orodja
 • reševanje reklamacij po potrebi
 • ter druga dela v okviru področja prodaje za nemško govoreče stranke

Pričakovana znanja in kompetence:

 • vsaj V. stopnja izobrazbe ekonomske, tehnične ali splošne smeri
 • 3 leta delovnih izkušenj
 • natančnost, organiziranost, komunikativnost, samoinicitaivnost
 • znanje slovenskega jezika in odlično znanje nemškega jezika pisno in govorno
 • odlična uporaba MS orodij
 • vozniško dovoljenje B kategorije
 • pripravljenost na terensko delo v povprečju 1 teden na mesec (Nemčija)

Ponujamo:

 • sistematično uvajanje v delo, seznanitev s produkti, tehničnimi specifikami
 • redno zaposlitev
 • stimulativno plačilo

Če ste se prepoznali v opisu delovnega mesta in vas zanima, nam pošljite svoj življenjepis na mail zaposlitev@pirnar.si s pripisom "KOMERCIALIST ZA PRIDOBIVANJE NOVIH POSLOV".

Rok za prijave je do 30.11.2021


Osebne podatke obdelujemo v skladu s Politiko zasebnosti in varstva osebnih podatkov, dostopna na https://www.pirnar.si/politika-zasebnosti.html

Ne odlašaj!
Še 4 dni za prijavo.

Opis delovnega mesta

Komercialist za pridobivanje novih poslov je specializiran za prepoznavanje potencialnih kupcev v B2B segmentu, kontaktiranje in pridobivanje prvega naročila. Operativni del posla nato prevzamejo komercialisti za pripravo ponudb. Možnosti napredovanja so na delovno mesto Skrbnik ključnih strank.

Vaše glavne naloge bodo:
- iskanje poslovnih priložnosti za pridobivanje novih strank v B2B segmentu
- kontaktiranje stranke in pridobitev prvega naročila
- koordiniranje naročila s komercialisti za pripravo ponudb
- komunikacija s strankami po telefonu, elektronski pošti ali osebno na terenu
- vnos podatkov o strankah v različne evidence in orodja
- reševanje reklamacij po potrebi
- ter druga dela v okviru področja prodaje za nemško govoreče stranke

Kaj pričakujemo

- vsaj V. stopnja izobrazbe ekonomske, tehnične ali splošne smeri
- 3 leta delovnih izkušenj
- natančnost, organiziranost, komunikativnost, samoinicitaivnost
- znanje slovenskega jezika in odlično znanje nemškega jezika pisno in govorno
- odlična uporaba MS orodij
- vozniško dovoljenje B kategorije
- pripravljenost na terensko delo v povprečju 1 teden na mesec (Nemčija)

Kaj nudimo

- istematično uvajanje v delo, seznanitev s produkti, tehničnimi specifikami
- redno zaposlitev
- stimulativno plačilo

Če ste se prepoznali v opisu delovnega mesta in vas zanima, nam pošljite svoj življenjepis na mail zaposlitev@pirnar.si s pripisom “KOMERCIALIST ZA PRIDOBIVANJE NOVIH POSLOV”.

Rok za prijave je do 30.11.2021

Osebne podatke obdelujemo v skladu s Politiko zasebnosti in varstva osebnih podatkov, dostopna na https://www.pirnar.si/politika-zasebnosti.html

Izberi področje dela