Zaposlitveni portal MojeDelo.com za optimalno delovanje uporablja piškotke. Ali se strinjate z njihovo uporabo? Strinjam se Želim izvedeti več

Komisionar

10.4.2018
Inpos d.o.o.
Celje
m/ž
Povej naprej
Kompatibilnost
Kompatibilnost
Aktiviraj svoj karierni profil in si oglej kako se ujemaš z delovnim mestom
Inpos d.o.o.

Sodelavec za področje marketinga

K sodelovanju vabimo:

Komisionarja


Delovne naloge: izvajanje komisioniranja skladno s  prioritetami in delovnim nalogom, izvajanje pravilne sestave pošiljk, pripravljanje komisionov osebnih prevzemov, posredovanje podatkov o odkritih napakah na blagu, opravljanje dela z viličarjem, druga dela in opravila po nalogu nadrejenega.

Od vas pričakujemo:

  • najmanj IV. stopnjo izobrazbe 
  • najmanj  1  leto delovnih izkušenj iz razpisanega področja dela
  • dobro poznavanje trgovskega (tehničnega ) blaga
  • odgovornost  za pravilno količinsko in kakovostno pripravo pošiljk
  • izpit za viličarja
  • poznavanje dela z računalnikom.

Če vas odlikujejo: visoka motiviranost, samoiniciativnost ter usmerjenost k cilju, z veseljem pričakujemo vašo prijavo, v roku 30-ih dni od dneva objave tega oglasa, na naslov:  INPOS, d.o.o., Celje, Opekarniška cesta 2, 3000 Celje oz. na e-naslov: nevenka.breznik@inpos.eu. Nudimo vam dinamično delovno okolje in zaposlitev s polnim delovnim časom, za nedoločen čas.  


Ne odlašaj s prijavo!
Bodi med prvimi.

Opis delovnega mesta

Delovne naloge bodo: izvajanje komisioniranja skladno s prioritetami in delovnim nalogom, izvajanje pravilne sestave pošiljk, pripravljanje komisionov osebnih prevzemov, posredovanje podatkov o odkritih napakah na blagu, opravljanje dela z viličarjem, druga dela in opravila po nalogu nadrejenega

Kaj pričakujemo

- najmanj IV. stopnjo izobrazbe
- najmanj 1 leto delovnih izkušenj iz razpisanega področja dela
- dobro poznavanje trgovskega (tehničnega ) blaga
- odgovornost za pravilno količinsko in kakovostno pripravo pošiljk
- izpit za viličarja
- poznavanje dela z računalnikom.

Kaj nudimo

Če vas odlikujejo: visoka motiviranost, samoiniciativnost ter usmerjenost k cilju, z veseljem pričakujemo vašo prijavo, v roku 30-ih dni od dneva objave tega oglasa, na naslov: INPOS, d.o.o., Celje, Opekarniška cesta 2, 3000 Celje oz. na e-naslov: nevenka.breznik@inpos.eu. Nudimo vam dinamično delovno okolje in zaposlitev s polnim delovnim časom, za nedoločen čas.

Izberi področje dela