Kontrolor kakovosti na Nizozemskem

5.11.2021
Calcit d.o.o.
Nizozemska
m/ž
Povej naprej
Kompatibilnost
Kompatibilnost
Aktiviraj svoj karierni profil in si oglej kako se ujemaš z delovnim mestom

SPLOŠNO O PODJETJU

Calcit je specialist za proizvodnjo najkakovostnejših kalcijevo‐karbonatnih pigmentov, polnil in granulatov, ki so nepogrešljiva sestavina v številnih industrijah in gradbeništvu.

V preteklih treh desetletjih je podjetje pridobilo pomemben položaj na evropskem trgu. Smo eden vodilnih dobaviteljev suspenzij (slurryjev) za papirno industrijo, kjer ustvarimo skoraj 80 % prodaje. Cenijo nas tudi v industriji barv in umetnih mas, kamor dobavljamo naravno suhe in oplaščene pigmente. Kemične in fizikalne lastnosti surovine omogočajo široko uporabnost naših proizvodov tudi na številnih drugih področjih, vse od steklarstva, prehrambne industrije, farmacije, kmetijstva, ekologije gradbeništva in drugih. Calcit je v tujini priznan kot visokokakovosten, zanesljiv in fleksibilen dobavitelj karbonatnih proizvodov. Vsako leto v odstotkih dosegamo dvomestno rast poslovanja.

Sedež podjetja se nahaja v Stahovici pri Kamniku. Skupino Calcit sestavljajo trije proizvodni obrati, ki se nahajajo v Sloveniji, na Hrvaškem in Nizozemskem, ter lastna bogata nahajališča rude. Najsodobnejša tehnološka oprema, odlične logistične povezave in visoko kvalificirana delovna sila zagotavljajo enoten Calcitov standard na vseh lokacijah. Vsak obrat dosega najvišja merila kakovosti, učinkovitosti in okoljevarstva. Temelj razvoja in raziskav v podjetju je sodoben razvojni in analizni laboratorij, naše znanje pa dopolnjujejo tesni stiki z vodilnimi inštituti in univerzami doma in v tujini.

Podjetje Calcit je že vse od nastanka močno vpeto v lokalno okolje in sledi načelom dobrega soseda. Biti dober sosed pomeni prevzeti odgovornost ne le za naravno okolje, v katerem podjetje deluje, temveč tudi vračati lokalni skupnosti. V podjetju Calcit to počnemo s podporo lokalnemu športu, kulturi, umetnikom, gasilskim društvom in številnim projektom, ki pomagajo graditi našo lokalno življenje.

SLEDITE NAM

 • LinkedIn 
Calcit ni le eno najuspešnejših slovenskih podjetij, temveč tudi eden večjih zaposlovalcev v regiji. V svojih vrstah imamo mlad, izobražen, a hkrati zelo izkušen kader. Skupaj zaposlujemo več kot 300 ljudi, kar 30 % njih pa je vpletenih v razvoj novih kalcijevo-karbonatnih produktov in učinkovitih proizvodnih procesov.

V Calcitu smo zavezani nenehni rasti in širitvi, zato se v naši sredini vedno najde mesto za odločne, samoiniciativne in ambiciozne posameznike, ki si želijo odgovornega dela, hkrati pa so predani vsakodnevnemu učenju in širjenju znanja. Cenimo timsko delo, medsebojno sodelovanje in povezovalnost.

ZAKAJ CALCIT?

Ljudje na prvem mestu
Smo sodobno, visokotehnološko podjetje, ki prisega na usklajeno rast podjetja in zaposlenih. Zavedamo se, da so prav zaposleni glavni nosilci našega znanja, zato ljudi postavljamo na prvo mesto. Podpiramo in spodbujamo razvoj mladih potencialov. Verjamemo v cilje, odgovornost in timsko delo. 

Karierna rast in mednarodne priložnosti
Smo hitro rastoče podjetje, ki je s proizvodnjo prisotno že v treh državah, v Evropi pa je eden vodilnih ponudnikov kalcijevega karbonata na trgu. Zaposlenim ponujamo priložnosti za poslovni in osebni razvoj v stikih s kupci širom Evrope in dlje. Običajno je, da se med kariero zaposleni preizkusijo na različnih področjih in napredujejo znotraj podjetja. Verjamemo, da se najbolj zanimive karierne poti in priložnosti skrivajo prav znotraj Calcita.

Raznolikost talentov, odgovornost in odprta komunikacija
Naš cilj je izkoristiti potencial slehernega posameznika v podjetju in vsake delovne ekipe. Izkušnje so nas naučile, da samo različni ljudje v različne ekipe prinašajo bistvene novosti. Vsakodnevno vlagamo napor, da v podjetju ustvarjamo edinstveno kulturo, kjer imajo vsi priložnost biti koristni in prepoznani za svoja prizadevanja. Kultura našega podjetja temelji na odprti komunikaciji in vključenosti vseh zaposlenih. Odgovornost pride s prvim dnem zaposlitve.

Sprejemamo izzive
Z rastjo podjetja raste tudi naša strast po novostih. Spremljamo trende in spodbujamo uvajanje inovativnih dobrih praks. Nenehno si prizadevamo za sveže ideje, zato smo vselej v iskanju kandidatov, ki bodo brez strahu prevzeli pobudo pri delu.

#CalcitFamily
Spodbujamo razvoj drug drugega. Nenehno se učimo. Radi se družimo. Delimo si ljubezen do športa. Najraje pa to povežemo v več letnih druženj – od smučanja, kolesarjenja, jadranja in še in še. 

NAŠI PRODUKTI IN STORITVE

Calcitov proizvodni program obsega razgibano paleto granulatov, polnil in pigmentov, ki se uporabljajo v proizvodnji papirja, barv, zidnih premazov in fasad, stekla, plastičnih izdelkov, gume, talnih oblog, tesnil, umetnega usnja, prehrane, krmil, zdravil, pa tudi za nevtralizacijo kislin, dimnih plinov in zemljišč.

Gradbeni agregati se uporabljajo pri pripravi betona in asfalta ter kot nasipni in tamponski material za ustroje cest, nasipe, izravnave terena in utrjevanje tal na različnih gradbiščih.

Naše proizvodi so zbrani pod blagovnimi znamkami HydroPlex, CoverPlex, CalPlex, PolyPlex in Terazzo.

Želimo biti najboljši v tem, kar počnemo, kar je včasih lahko tudi stresno. Da bi lahko učinkovito delali, vam na Calcitu ni treba skrbeti za dolgoročnost vaše zaposlitve, redno in stimulativno plačilo ter redna izobraževanja. Za to poskrbimo mi. Zaposleni pa imate znotraj Calcita velike priložnosti za razvoj kariere in osebnostno rast.

Operater v proizvodnji

Podjetje Calcit je specialist za proizvodnjo najkakovostnejših kalcijevo-karbonatnih pigmentov, polnil in granulatov. Na evropskem trgu je pomemben proizvajalec oplaščenih pigmentov za pripravo umetnih mas. Širok proizvodni program ponuja tudi surovine za vse druge veje industrije in gradbeništva.

Vabimo sodelavca za delovno mesto

KONTROLOR KAKOVOSTI (m/ž)
v podjetju na Nizozemskem

Ste dosledni, natančni in zavzeti? Si želite, da bi lahko kot kontrolor kakovosti sodelovali tako s proizvodnim kot razvojnim procesom? Potem ne odlašajte s prijavo in postanite del našega mladega kolektiva. 

Uspešno podjetje, katerega primarna dejavnost je proizvodnja najkakovostnejših kalcijevo-karbonatnih pigmentov, polnil in granulatov, v svoje vrste vabi zanesljive in strokovno podkovane kandidate za kontrolo kakovosti naših produktov.

Naloge in odgovornosti:

 • izvajanje kontrole kakovosti vhodnih materialov, proizvodnega procesa in končnega proizvoda
 • skrb za celovito izvajanje kontrolnih aktivnosti in sodelovanje s proizvodnjo ter razvojnim laboratorijem
 • obvladovanje merilnih sistemov, sodelovanje z zunanjimi laboratoriji, izvajanje meritev, kalibracij
 • izvajanje potrebnih analiz in poročil
 • vodenje dokumentacije o kontroli kakovosti
 • ter ostala dela v skladu s potrebami delovnega mesta

Od kandidata pričakujemo:

 • zaključeno V. ali VI. stopnjo kemijske smeri, zaželeno tudi višja stopnja 
 • doslednost in samostojnost, odgovornost pri delu, iniciativnost
 • računalniška pismenost, poznavanje orodja MS Office
 • pripravljenost na več izmensko delo
 • znanje angleškega ali nemškega jezika
 • natančnost in doslednost v doseganju ciljev
 • zaželene so delovne izkušnje

Ponujamo

 • delo na področju kontrole kakovosti 
 • zaposlitev za nedoločen čas
 • dinamično delo v mladem kolektivu
 • možnost osebnega in strokovnega razvoja
 • redno in stimulativno plačilo
 • možnost pridobivanja novega znanja in izkušenj
Zainteresirane kandidate vabimo, da nam pošljejo prijavo po elektronski pošti info@calcit.si.
Ne odlašaj!
Še 4 dni za prijavo.

Opis delovnega mesta

Ste dosledni, natančni in zavzeti? Si želite, da bi lahko kot kontrolor kakovosti sodelovali tako s proizvodnim kot razvojnim procesom? Potem ne odlašajte s prijavo in postanite del našega mladega kolektiva.

Uspešno podjetje, katerega primarna dejavnost je proizvodnja najkakovostnejših kalcijevo-karbonatnih pigmentov, polnil in granulatov, v svoje vrste vabi zanesljive in strokovno podkovane kandidate za kontrolo kakovosti naših produktov.

Opis delovnega mesta
Naloge in odgovornosti:
* izvajanje kontrole kakovosti vhodnih materialov, proizvodnega procesa in končnega proizvoda
* skrb za celovito izvajanje kontrolnih aktivnosti in sodelovanje s proizvodnjo ter razvojnim laboratorijem
* obvladovanje merilnih sistemov, sodelovanje z zunanjimi laboratoriji, izvajanje meritev, kalibracij
* izvajanje potrebnih analiz in poročil
* vodenje dokumentacije o kontroli kakovosti
* ter ostala dela v skladu s potrebami delovnega mesta

Kaj pričakujemo

Od kandidata pričakujemo:
* zaključeno V. ali VI. stopnjo kemijske smeri, zaželeno tudi višja stopnja
* doslednost in samostojnost, odgovornost pri delu, iniciativnost
* računalniška pismenost, poznavanje orodja MS Office
* pripravljenost na več izmensko delo
* znanje angleškega ali nemškega jezika
* natančnost in doslednost v doseganju ciljev
* zaželene so delovne izkušnje

Kaj nudimo

* delo na področju kontrole kakovosti
* zaposlitev za nedoločen čas
* dinamično delo v mladem kolektivu
* možnost osebnega in strokovnega razvoja
* redno in stimulativno plačilo
* možnost pridobivanja novega znanja in izkušenj

Zainteresirane kandidate vabimo, da nam pošljejo prijavo po elektronski pošti info@calcit.si.

Izberi področje dela