Lakirec kovinskih izdelkov (m/ž)

6.9.2022
XAL SVETILA d.o.o.
Murska Sobota
m/ž
Povej naprej
Kompatibilnost
Kompatibilnost
Aktiviraj svoj karierni profil in si oglej kako se ujemaš z delovnim mestom

SPLOŠNO O PODJETJU

XAL svetila, proizvodnja d.o.o. je hčerinska družba skupine XAL in se uvrščamo med najbolj inovativna podjetja v svoji branži. Dejavnost družbe je proizvodnja naprav in opreme za razsvetljavo, najpomembnejše skupine izdelkov pa so reflektorji ter površinska in profilna svetila. Svetila in svetlobne sisteme razvijamo sami in jih prek lastne svetovne distribucijske mreže prodajamo v več kot 90 državah. Podjetje XAL Svetila d.o.o. kot najpomembnejše evropsko hčerinsko proizvodno podjetje proizvaja izključno za koncern XAL. Bistveni element za uspeh podjetja je močna internacionalizacija. Družba ima dobro razvito globalno distribucijsko mrežo in je zastopana na treh celinah oziroma v več kot 90 državah. Poslujemo v skladu s standardi ISO 9001, ISO 14001 in ISO 45001. Naše izdelke odlikujeta vrhunska kakovost in nadpovprečna stopnja inovativnosti. XAL ima več kot 50 registriranih patentov in modelov.

GLAVNE DEJAVNOSTI

Dejavnost družbe je proizvodnja naprav in opreme za razsvetljavo. Najpomembnejše skupine proizvodov so reflektorji, površinske ter profilne svetilke. 

VIZIJA IN CILJI

Postati vodilno podjetje na trgu z vidika inovacij, in sicer s hitrim in še posebej kakovostnim uvajanjem nove tehnologije v nove produkte. 

Naš cilj je ponuditi rešitve razsvetljave, ki se odlikujejo z visoko uporabnostjo strank. Ustvarjamo izdelke, ki so odlični na področju osvetljevanja, energetske učinkovitosti, kakovosti, oblike, montaže in vzdrževanja.

Naše vrednote:

 • Usmerjenost k strankam – prilagajmo se našim strankam
 • Osebna zavezanost – motivirano in usposobljeno osebje kot osnova za uspeh
 • Odprtost – pogovarjamo se med seboj
 • Prilagodljivost – odprti smo in pripravljeni na spremembe
 • Zanesljivost – držimo svojo obljubo
 • Poslovni uspeh – zagotavlja trajnostno blaginjo in razvoj
 • Odgovornost – ni nam vseeno!

ORGANIZACIJSKA KULTURA IN KLIMA

Uspeh podjetja je vsota uspehov zaposlenih. Tisti, ki se strinjajo s to idejo, vedo, kako pomembno je spodbujati kulturo podjetja, ki zaposlenim omogoča ne le doseganje trajnega uspeha, ampak jih tudi aktivno spodbuja. V podjetju XAL smo si zastavili prav ta cilj.

Zahteva spoštovanje do dela vsakega posameznika, pa tudi široko paleto razvojnih priložnosti, odprto komunikacijo in sprejemanje odgovornosti. “Stavimo” na organizacijsko strukturo z malo hierarhičnimi ravnmi in na zaupanje v naše zaposlene. Na ta način optimalno spodbujamo samostojnost in ustvarjalnost pri delu. 


KAJ PRIČAKUJEMO OD NOVIH SODELAVCEV?

V podjetju XAL svetila d.o.o se zavedamo, da so vloge, ki jih imamo v delovnem procesu različne, vendar enako pomembne. Uspehe dosegamo skupaj, s trdim delom, odgovornostjo, vztrajnostjo in nadpovprečno predanostjo.

Iščemo sodelavce, ki so usmerjeni k iskanju novih rešitev, pri svojem delu so proaktivni – ne čakajo zgolj navodila nadrejenih, pač pa z velikim pogumom predlagajo tudi svoje rešitve. Želimo, da se odlikujejo z veliko prožnostjo pri prilagajanju spremembam, da izpolnjujejo dane obljube in sprejemajo posledice svojih dejanj. 

Pričakujemo, da pri svojem delu vlagajo dodatno energijo, ki ustvarja navdušenje, pripadnost skupini in medsebojno zaupanje.


KAJ PONUJAMO SVOJIM SODELAVCEM?

 • Smo uspešno podjetje. Nudimo zanesljivo delovno okolje – varno zaposlitev!
 • Skrbimo za pozitivno in prijetno delovno okolje
 • Sprejemamo in izvajamo ukrepe, ki so usmerjeni v promocijo zdravega in aktivnega življenja 
o za vse zaposlene imamo na voljo vsak dan sveže sadje, 
o v prostorih obrata smo na različnih lokacijah postavili »vodne kotičke«, kjer zaposleni lažje dostopajo do sveže vode 
o svojim zaposlenim nudimo kakovostno in  raznoliko prehrano v novi, moderno opremljeni jedilnici 
 • Redno organiziramo in pripravljamo različne dogodke za sodelavce in njihove družine
o »Sommerfest« – poletni piknik za zaposlene in njihove družinske člane. Ob dobri pogostitvi in živi glasbi se udeleženci preizkusijo v športnih aktivnostih, igrah spretnosti, zaposleni pa tekmujejo v vlečenju vrvi  in se pri tem potegujejo za praktično nagrado ter prehodni pokal »XAL Sommerfest«.
o Sladoledni dan – poletna osvežitev za vse zaposlene v poletnih, vročih mesecih
o Vsako leto organiziramo zabavno prednovoletno srečanje, kjer ob prijetni glasbi in dobri hrani zaključimo koledarsko leto ob sproščenem kramljanju in zabavi s sodelavci
 • Našim sodelavcem omogočamo možnosti  za strokovno in karierno rast – vključujemo jih v interna in eksterna usposabljanja, izobraževanja
 • Svoje zaposlene pošteno plačujemo in nagrajujemo za uspešno opravljeno delo

NAŠI PRODUKTI IN STORITVE

Sodobna zasnova razsvetljave zahteva maksimalno prilagodljivost - točno to, kar ponujamo z našimi inovativnimi novimi izdelki. Ne glede na to, ali je univerzalno uporabna ali prilagojena posameznim zahtevam: XAL razvija inteligentne svetlobne rešitve, ki vam omogočajo izjemno svobodo oblikovanja za izvajanje vaših projektov. 

Lakirec kovinskih izdelkov

Logo:IventaDružba XAL je svojo zgodbo začela pisati pred več kot 30 leti. Zanjo so značilne hitra rast, dinamika in tehnične inovacije. Danes je skupina XAL mednarodno delujoča skupina podjetij s 1.300 zaposlenimi, prisotna pa je na 30 mednarodnih lokacijah. XAL je strokovnjak za tehnične rešitve razsvetljave, osvetljuje trgovine znanih blagovnih znamk, moderne poslovne stavbe, ekskluzivne hotele, restavracije in zasebne hiše po vsem svetu. Vsak dan dvomimo v meje tega, kar je tehnično izvedljivo, da bi ustvarili izjemne svetlobne rešitve. Zaposlenim ponujamo veliko kreativne svobode in razvojnih priložnosti. Skupaj z vami bi radi nadaljevali našo zgodbo o uspehu.

Širimo ekipo – pridruži se nam na delovnem mestu: 

Lakirec kovinskih izdelkov (m/ž)

 • Vaše delo bo obsegalo predvsem:

  • Izvajanje priprave ohišij svetil za lakiranje;
  • površinska obdelava kovinskih ohišij (čiščenje, luženje, razmaščevanje in sušenje komponent za lakiranje);
  • mešanje lužil in lakov po navodilih;
  • nastavitev vseh potrebnih parametrov pred površinsko obdelavo;
  • lakiranje ohišij svetil na lakirni liniji in v lakirni kabini;
  • kontrola kvalitete površinske obdelave glede na vzorec;
  • opozarjanje na morebitne napake in nepravilnosti v materialu;
  • upoštevanje nalog in navodil nadrejenega.
 • Od kandidatov pričakujemo:

  • Vsaj srednja poklicna izobrazba tehnične smeri oz. alternativa: vsaj srednja poklicna izobrazba druge smeri in najmanj 3 leta delovnih izkušenj z lakiranjem;
  • pripravljenost na dvoizmensko delo;
  • izražen čut za estetiko in površinsko kvaliteto;
  • zaželene so delovne izkušnje z mokrim lakiranjem.

  Iščemo sodelavce, ki so usmerjeni k iskanju novih rešitev, pri svojem delu so proaktivni – ne čakajo zgolj navodila nadrejenih, pač pa z velikim pogumom predlagajo tudi svoje rešitve. Želimo, da se odlikujejo z veliko prožnostjo pri prilagajanju spremembam, da izpolnjujejo dane obljube in sprejemajo posledice svojih dejanj.

  Ponujamo:

  • Možnost takojšnje zaposlitve v mladem in hitrorastočem podjetju;
  • urejen, dvoizmenski delovni čas;
  • redno in stimulativno plačilo;
  • varno in urejeno delovno okolje.

  Podjetje deluje po zahtevah mednarodnih standardov kakovosti (ISO 9001), okolja (ISO 14001) ter varnosti in zdravja pri delu (ISO 45001).

Vaše prijave sprejemamo do 25.9.2022 na el. naslovu kadri@xal.com s pripisom »Prijava – Lakirec kovinskih izdelkov« (v selekcijski postopek bomo uvrstili kandidate, ki bodo v prijavi navedli za katero delovno mesto kandidirajo).

*Izrazi, zapisani v moški slovnični obliki, se v tem oglasu uporabljajo nevtralno za moški in ženski spol.

Ne odlašaj!
Še 1 dan za prijavo.

Opis delovnega mesta

- Izvajanje priprave ohišij svetil za lakiranje;
- površinska obdelava kovinskih ohišij (čiščenje, luženje, razmaščevanje in sušenje komponent za lakiranje);
- mešanje lužil in lakov po navodilih;
- nastavitev vseh potrebnih parametrov pred površinsko obdelavo;
- lakiranje ohišij svetil na lakirni liniji in v lakirni kabini;
- kontrola kvalitete površinske obdelave glede na vzorec;
- opozarjanje na morebitne napake in nepravilnosti v materialu;
- upoštevanje nalog in navodil nadrejenega.

Kaj pričakujemo

- Vsaj srednja poklicna izobrazba tehnične smeri oz. alternativa: vsaj srednja poklicna izobrazba druge smeri in najmanj 3 leta delovnih izkušenj z lakiranjem;
- pripravljenost na dvoizmensko delo;
- izražen čut za estetiko in površinsko kvaliteto;
- zaželene so delovne izkušnje z mokrim lakiranjem.

Iščemo sodelavce, ki so usmerjeni k iskanju novih rešitev, pri svojem delu so proaktivni – ne čakajo zgolj navodila nadrejenih, pač pa z velikim pogumom predlagajo tudi svoje rešitve. Želimo, da se odlikujejo z veliko prožnostjo pri prilagajanju spremembam, da izpolnjujejo dane obljube in sprejemajo posledice svojih dejanj.

Kaj nudimo

- Možnost takojšnje zaposlitve v mladem in hitrorastočem podjetju
- urejen, dvoizmenski delovni čas;
- redno in stimulativno plačilo;
- varno in urejeno delovno okolje.

Podjetje deluje po zahtevah mednarodnih standardov kakovosti (ISO 9001), okolja (ISO 14001) ter varnosti in zdravja pri delu (ISO 45001).

Izberi področje dela