Life-Sciences Koordinator (Oddelek Life-Sciences)

25.3.2024
Labena d.o.o.
pisarna Ljubljana, teren -Slovenija
m/ž
Povej naprej
Kompatibilnost
Kompatibilnost
Aktiviraj svoj karierni profil in si oglej kako se ujemaš z delovnim mestom
Labena d.o.o.
LABENA d.o.o.
Verovškova ulica 64
1000 Ljubljana


Dejavnost:
Medicinska in laboratorijska oprema; Trgovina; Farmacija

Število zaposlenih:
20 do 49 zaposlenih

Prihodki (zadnji razpoložljivi podatek):


Spletna stran:

Strokovni sodelavec za prodajo na področju »Life Science«

Life-Sciences Koordinator (Oddelek Life-Sciences)

Uživaš v delu z ljudmi? Te zanima razvoj vodilnih tehnologij na področju analitike, razvoja in raziskav iz področja življenskih znanosti (npr. biokemije, (mikro-, molekularne-) biologije, faramcije, biomedicine, ipd.)? Te veseli delo v dinamičnem timu, kjer izzivov in priložnosti za učenje nikoli ne zmanjka? Imaš ideje in/ali znanja o tem, kako bi lahko procese in stvari zapeljal/-a drugače in si želiš delati v okolju, kjer jih lahko preizkusiš? Te veseli delo v podjetju s povezanim kolektivom, v katerem pozdravljamo drugačnost, ter v katerem stranke obravnavamo kot dolgoročne partnerje in ne kot kupce? Če si na zgornja vprašanja odgovoril/-a z da, potem beri dalje. Spodaj se morda nahaja opis tvojega naslednjega vznemirljivega izziva.

Za kaj sploh gre?


V skupini Labena iščemo dinamično, prilagodljivo in komunikativno osebo, ki bo gradila in razvijala partnerstva s ključnimi strankami. Oseba na tej funkciji bo ključni vezni člen prodajnega tima pri nudenju aplikativne podpore, podpore pri vseh predprodajnih, medprodajnih in poprodajnih aktivnostih ter pri izobraževanju naših partnerjev in strank na področju Life Sciences in pa tudi splošne laboratorijske opreme. Iščemo posameznika oz. posameznico, željno osebne rasti in novih izzivov, ki bo v podjetju prevzela pomembno vlogo koordiniranja komercialnih aktivnosti, z obilom delovne avtonomije in podpore prodajnega tima. Ključni cilji delovnega mesta so dosegati prodajne cilje, kvalitetno aplikativno podporo, ki zadovolji potrebe naših zunanjih partnerjev in strank, ter promocijo portfelja na področju Life Sciences pri končnih uporabnikih in potencialnih odjemalcih. V tej vlogi boš tesno sodeloval/-a z Vodjem oddelka Life Sciences in z Višjim strokovnim specialistom za prodajo splošne laboratorijske opreme, in postal/-a glavni vezni člen v podporo medfunkcijskemu timu in z namenom podpore partnerjem in strankam na področju Life Sciences. Oseba bo do približno 60 % svojega delovnega časa obiskovala potencialne in obstoječe stranke oz. partnerje na terenu po Sloveniji, z namenom ustvarjanja prodajnih potencialov in zaključevanja prodaje na področju Life Sciences.

Lokacija dela: 

 • V pisarni v Ljubljani, Sloveniji
 • Na terenu po Sloveniji

Delo Life-Sciences Koordinatorja obsega:

 • Poslovni obiski obstoječih in potencialnih strank za področje Life Sciences (npr. inštituti, univerze, privatne in javne razvojno-raziskovalne ustanove na področju naravoslovnih znanosti), ki obsegajo 30% -60% delovnega časa
 • Koordinacija in priprava odzivov za partnerje in stranke, ki so potencialni kupci opreme in potrošnega materiala iz področja Life Sciences ter na področju splošne laboratorijske opreme.
 • Prodaja in aplikativna podpora kupcem, ter redno in tekoče načrtovanje poslovnih obiskov
 • Komercialno-administrativna podpora Vodji oddelka Life Sciences in Višji strokovni specialistki za prodajo splošne laboratorijske opreme  
 • Dobro poznavanje dela na analizni, procesni in laboratorijski opremi ter aplikacijah, ki se uporabljajo na področjih biokemije, biomedicine, genomike in proteomike 
 • Strokovna promocija in predstavitve proizvodov iz prodajnega programa ciljnim (potencialnim) strankam in partnerjem
 • Redna strokovna usposabljanja na področju prodaje in opreme za katero boš odgovoren/-a
 • (Medfunkcionalno) Sodelovanje s sodelavci v vseh državah in po celotni regiji skupine Labena, z namenom povečanja učinkovitosti prodaje in maksimiziranja prodajnih/promocijskih kanalov
 • Spremljanje in zbiranje podatkov glede javnih naročil na področjih Life Sciences in na področjih splošne laboratorijske opreme, ter priprava in oddaja dokumentov za javna naročila/razpise, priprava ponudb in redno spremljanje prodaje.
 • Razvoj tržišča (z razvojem dodanih priložnosti za prodajo) in poslovanja z namenom razvoja novih partnerjev in strank.

O podjetju Labena:

Labena je družinsko podjetje, ustanovljeno leta 1993, s sedežem v Sloveniji in izpostavami na Hrvaškem, v Srbiji, Bosni in Hercegovini, Severni Makedoniji in Črni gori. Podjetje je pričelo s prodajo in servisno podporo visoko specializirane laboratorijske, proizvodne in procesne opreme, ki se uporablja v farmacevtski in živilski industriji ter industriji materialov, raziskovalnih inštitutih in akademski sferi. Do danes se je skupina Labena razvila v hitro rastočo in agilno organizacijo s štirimi glavnimi poslovnimi stebri: (1) oddelek za distribucijo, servisiranje in podporo pri uporabi laboratorijske in procesne opreme; (2) organizacija za razvoj, projektiranje, izdelavo in montažo laboratorijskega pohištva; (3) organizacija za storitve raziskav in razvoja za (bio)farmacevtsko in biotehnološko industrijo; (4) pospeševalnik Labena Ventures za razvoj zagonskih podjetij in inovacij na področju biotehnologije v srednji in vzhodni Evropi.

Od leta 2016 smo v skupini Labena poslovanje dodatno diverzificirali z nakupom in prevzemom laboratorija za raziskovalne, razvojne in analitične storitve BIA Separations CRO (ang. Contract Research Organisation), certificiranega za dobro proizvodno prakso GMP (ang. Good Manufacturing Practice), ki je akreditiran tudi s strani Javne Agencije za Zdravila in Medicinske Pripomočke (JAZMP) oz. Evropske agencije za zdravila EMA (ang. European Medicines Agency) in pa ameriške agencija za prehrano in zdravila FDA (ang. Food and Drug Administration). Ob prevzemu je CRO zaposloval skupaj 12 ljudi in je obsegal "analitični laboratorij", ki se je osredotočal na oblikovanje in razvoj protokolov za proizvodnjo zdravil ter na analitično testiranje aktivnih farmacevtskih sestavin in generičnih zdravil ter njihovo skladnost z Evropsko in Ameriško farmakopejo.

Danes je v Labenini enoti BIA Separations CRO zaposlenih več kot 55 kolegov. V skupini Labena pa ima več kot 20 naših sodelavcev doktorat znanosti.
Leta 2017 je podjetje investiralo v širitev enote BIA Separations CRO s postavitvijo laboratorijev za molekularno biologijo, leta 2019 pa tudi laboratorijev za proteinsko biokemijo, ki se danes osredotoča na razvoj procesov za proizvodnjo bioloških zdravil (kot so na primer monoklonska protitelesa) ter na splošno na pogodbene razvojno-raziskovalne projekte za farmacevtsko industrijo ter analizno preskušanje zdravil. Dejavnosti in storitve v CRO enoti smo podkrepili tudi z izgradnjo in krepitvijo kapacitet in storitev na področjih bioinformatike in mikrobiologije. Širitev pojetja Labena na področja raziskovalnih, razvojnih in analitičnih storitev v okviru enote BIA Separations CRO ter naložbe v rast nabora storitev sta spodbudila širitev podjetja Labena iz področij prodaje, aplikativne podpore in servisiranja opreme v raziskovalne in razvojne projekte s srednje velikimi in velikimi (bio)farmacevtskimi podjetji po vsem svetu.

Danes nas je v skupini Labena že več kot 130 zaposlenih in se še naprej širimo na področjih raziskovalnih in razvojnih storitev z odprtjem laboratorijev, ki se specilizirajo na poročju okoljske DNK (ang. eDNA) ter z odprtjem kliničnega diagnostičnega laboratorija BIA Genetics v Zagrebu, na Hrvaškem.
Z lansiranjem projekta Labena's Grant Challenge leta 2017 je Labena začela intenzivno vlagati v spodbujanje sodelovanja z institucijami, fakultetami, podjetji in zagonskimi podjetji na področjih znanosti o življenju, in sicer z dodeljevanjem raziskovalnih nepovratnih sredstev, pri čemer je svoje znanje, vire, prostore in opremo namenila raziskovalnim in razvojnim idejam z največjim potencialom za nadaljno trženje. Vendar se pri tem ne bomo ustavili: februarja 2023 je Labena lanisarala Labena Ventures, pospeševalni program, ki se osredotoča na globalni v razvoj prelomnih inovacij na področju biotehnologije, zdravstvene tehnologije in farmacije z izvorom v Srednji in Vzhodni Evropi.
Naša misija je transformirati inovacije in ideje, da lahko skupaj ustvarimo boljšo, bolj zdravo in trajnostno prihodnost.
V skupini Labena smo zavezani spodbujanju inovacij in omogočanju novih odkritij.

Labena. Driving Innovation, Enabling Discoveries.

Kaj lahko pričakuješ?

 • Delo v hitro rastočem podjetju z izjemno dinamičnim timom, ki zajema eno izmed najbolj prodornih  razvojno-raziskovalnih dejavnosti na področju biotehnologije, molekularne biologije, biokemije in analitike;
 • Delo v tesno povezanem timu, kjer boš sodeloval-a z Vodjo za Life Sciences in Višjim prodajnim specialistom za Splošno Laboratorijsko Opremo, pod vodstvom Vodje za področje Life Sciences;
 • Delo s prebojnimi raziskovalno-razvojnimi metodami (npr. single-cell analysis, in situ spacial transcriptomics, digital droplet PCR, New Generation Sequencing, etc.), s svetovno priznanimi proizvajalci vodilne razvojno-raziskovalne in analitične laboratorijske opreme BIO-RAD, 10X Genomics, CytoCell, Molecuar Devices, ASI,  Eppendorf, Elga, Olympus ter  opreme drugih ključnih proizvajalcev;
 • Nadgrajevanje znanja v Labeninih razvojno-raziskovalnih laboratorijih BIA Separations Contract Research Organisation;
 • Delovanje v okolju, kjer komunikacijo s strankami in aplikativno podporo učimo skozi uporabo aparatov na aplikacijah;
 • Delo v dinamičnem in mednarodnem okolju, možnosti strokovnih šolanj in izpopolnjevanja v tujini ter v Sloveniji;
 • Odgovornosti pri zanimivih, strokovnih in  poslovnih izzivih na področju Life Sciences;
 • Dostop do službenega avtomobila za potrebe obiskov kupcev po Sloveniji in tujini;
 • Mobilni telefon za službene namene;
 • Službeni računalnik;
 • Konkurenčen paket, prijazno in prilagodljivo delovno okolje.

Koga iščemo?

Izobrazba in znanja (minimalne zahteve):

 • Do- ali podiplomska izobrazba s področji kot so biokemija, mikrobiologija, biologija, mlekularna biologija, biomedicina in farmacija;
 • Prednost imajo kandidati s preteklimi delovnimi izkušnjami iz laboratorija ali pa na delovnih mestih strokovnega sodelavca ali prodajnega sodelavca na terenu;
 • Odlične komunikacijske, vodstvene in medosebne spretnosti;
 • Dobro znanje slovenskega in angleškega jezika;
 • Veljavno vozniško dovoljenje kategorije B;
 • Obvladovanje dela na računalniku, posebno v paketu MS Office.

Ključne kompetence:

 • Odlične sposobnosti aktivnega poslušanja, pogajanja in predstavitve;
 • Visoka sposobnost samoorganizacije, ter samoiniciative s pozitivno, delovno naravnano etiko;
 • Oseba, ki se je sposobna organizirati in pristopa k delu na pozitiven način;
 • Sposobnost učinkovitega in uspešnega zaključevanja dodeljenih nalog, sprejemanje izzivov, tako na strokovnem kot aplikativnem področju
 • Sposobnost priprave analiz svojega dela;
 • Točnost, natančnost in vestnost;
 • Pro-aktivnost, osredotočenost in vztrajnost.

Prijave z življenjepisom pošljite najkasneje do 15.4.2024 preko e-sistema portala Mojedelo.com. Za dodatne informacije nam pišite na: info@labena.si

Ne odlašaj!
Še 2 dni za prijavo.

Opis delovnega mesta


Life-Sciences Koordinator (Oddelek Life-Sciences)
Uživaš v delu z ljudmi? Te zanima razvoj vodilnih tehnologij na področju analitike, razvoja in raziskav iz področja življenskih znanosti (npr. biokemije, (mikro-, molekularne-) biologije, faramcije, biomedicine, ipd.)? Te veseli delo v dinamičnem timu, kjer izzivov in priložnosti za učenje nikoli ne zmanjka? Imaš ideje in/ali znanja o tem, kako bi lahko procese in stvari zapeljal/-a drugače in si želiš delati v okolju, kjer jih lahko preizkusiš? Te veseli delo v podjetju s povezanim kolektivom, v katerem pozdravljamo drugačnost, ter v katerem stranke obravnavamo kot dolgoročne partnerje in ne kot kupce? Če si na zgornja vprašanja odgovoril/-a z da, potem beri dalje. Spodaj se morda nahaja opis tvojega naslednjega vznemirljivega izziva.
Za kaj sploh gre?
V skupini Labena iščemo dinamično, prilagodljivo in komunikativno osebo, ki bo gradila in razvijala partnerstva s ključnimi strankami. Oseba na tej funkciji bo ključni vezni člen prodajnega tima pri nudenju aplikativne podpore, podpore pri vseh predprodajnih, medprodajnih in poprodajnih aktivnostih ter pri izobraževanju naših partnerjev in strank na področju Life Sciences in pa tudi splošne laboratorijske opreme. Iščemo posameznika oz. posameznico, željno osebne rasti in novih izzivov, ki bo v podjetju prevzela pomembno vlogo koordiniranja komercialnih aktivnosti, z obilom delovne avtonomije in podpore prodajnega tima. Ključni cilji delovnega mesta so dosegati prodajne cilje, kvalitetno aplikativno podporo, ki zadovolji potrebe naših zunanjih partnerjev in strank, ter promocijo portfelja na področju Life Sciences pri končnih uporabnikih in potencialnih odjemalcih. V tej vlogi boš tesno sodeloval/-a z Vodjem oddelka Life Sciences in z Višjim strokovnim specialistom za prodajo splošne laboratorijske opreme, in postal/-a glavni vezni člen v podporo medfunkcijskemu timu in z namenom podpore partnerjem in strankam na področju Life Sciences. Oseba bo do približno 60 % svojega delovnega časa obiskovala potencialne in obstoječe stranke oz. partnerje na terenu po Sloveniji, z namenom ustvarjanja prodajnih potencialov in zaključevanja prodaje na področju Life Sciences.
Lokacija dela:
• V pisarni v Ljubljani, Sloveniji
• Na terenu po Sloveniji
Delo Life-Sciences Koordinatorja obsega:
• Poslovni obiski obstoječih in potencialnih strank za področje Life Sciences (npr. inštituti, univerze, privatne in javne razvojno-raziskovalne ustanove na področju naravoslovnih znanosti), ki obsegajo 30% -60% delovnega časa
• Koordinacija in priprava odzivov za partnerje in stranke, ki so potencialni kupci opreme in potrošnega materiala iz področja Life Sciences ter na področju splošne laboratorijske opreme.
• Prodaja in aplikativna podpora kupcem, ter redno in tekoče načrtovanje poslovnih obiskov
• Komercialno-administrativna podpora Vodji oddelka Life Sciences in Višji strokovni specialistki za prodajo splošne laboratorijske opreme
• Dobro poznavanje dela na analizni, procesni in laboratorijski opremi ter aplikacijah, ki se uporabljajo na področjih biokemije, biomedicine, genomike in proteomike
• Strokovna promocija in predstavitve proizvodov iz prodajnega programa ciljnim (potencialnim) strankam in partnerjem
• Redna strokovna usposabljanja na področju prodaje in opreme za katero boš odgovoren/-a
• (Medfunkcionalno) Sodelovanje s sodelavci v vseh državah in po celotni regiji skupine Labena, z namenom povečanja učinkovitosti prodaje in maksimiziranja prodajnih/promocijskih kanalov
• Spremljanje in zbiranje podatkov glede javnih naročil na področjih Life Sciences in na področjih splošne laboratorijske opreme, ter priprava in oddaja dokumentov za javna naročila/razpise, priprava ponudb in redno spremljanje prodaje.
• Razvoj tržišča (z razvojem dodanih priložnosti za prodajo) in poslovanja z namenom razvoja novih partnerjev in strank.

O podjetju Labena:
Labena je družinsko podjetje, ustanovljeno leta 1993, s sedežem v Sloveniji in izpostavami na Hrvaškem, v Srbiji, Bosni in Hercegovini, Severni Makedoniji in Črni gori. Podjetje je pričelo s prodajo in servisno podporo visoko specializirane laboratorijske, proizvodne in procesne opreme, ki se uporablja v farmacevtski in živilski industriji ter industriji materialov, raziskovalnih inštitutih in akademski sferi. Do danes se je skupina Labena razvila v hitro rastočo in agilno organizacijo s štirimi glavnimi poslovnimi stebri: (1) oddelek za distribucijo, servisiranje in podporo pri uporabi laboratorijske in procesne opreme; (2) organizacija za razvoj, projektiranje, izdelavo in montažo laboratorijskega pohištva; (3) organizacija za storitve raziskav in razvoja za (bio)farmacevtsko in biotehnološko industrijo; (4) pospeševalnik Labena Ventures za razvoj zagonskih podjetij in inovacij na področju biotehnologije v srednji in vzhodni Evropi.
Od leta 2016 smo v skupini Labena poslovanje dodatno diverzificirali z nakupom in prevzemom laboratorija za raziskovalne, razvojne in analitične storitve BIA Separations CRO (ang. Contract Research Organisation), certificiranega za dobro proizvodno prakso GMP (ang. Good Manufacturing Practice), ki je akreditiran tudi s strani Javne Agencije za Zdravila in Medicinske Pripomočke (JAZMP) oz. Evropske agencije za zdravila EMA (ang. European Medicines Agency) in pa ameriške agencija za prehrano in zdravila FDA (ang. Food and Drug Administration). Ob prevzemu je CRO zaposloval skupaj 12 ljudi in je obsegal "analitični laboratorij", ki se je osredotočal na oblikovanje in razvoj protokolov za proizvodnjo zdravil ter na analitično testiranje aktivnih farmacevtskih sestavin in generičnih zdravil ter njihovo skladnost z Evropsko in Ameriško farmakopejo.
Danes je v Labenini enoti BIA Separations CRO zaposlenih več kot 55 kolegov. V skupini Labena pa ima več kot 20 naših sodelavcev doktorat znanosti.
Leta 2017 je podjetje investiralo v širitev enote BIA Separations CRO s postavitvijo laboratorijev za molekularno biologijo, leta 2019 pa tudi laboratorijev za proteinsko biokemijo, ki se danes osredotoča na razvoj procesov za proizvodnjo bioloških zdravil (kot so na primer monoklonska protitelesa) ter na splošno na pogodbene razvojno-raziskovalne projekte za farmacevtsko industrijo ter analizno preskušanje zdravil. Dejavnosti in storitve v CRO enoti smo podkrepili tudi z izgradnjo in krepitvijo kapacitet in storitev na področjih bioinformatike in mikrobiologije. Širitev pojetja Labena na področja raziskovalnih, razvojnih in analitičnih storitev v okviru enote BIA Separations CRO ter naložbe v rast nabora storitev sta spodbudila širitev podjetja Labena iz področij prodaje, aplikativne podpore in servisiranja opreme v raziskovalne in razvojne projekte s srednje velikimi in velikimi (bio)farmacevtskimi podjetji po vsem svetu.
Danes nas je v skupini Labena že več kot 130 zaposlenih in se še naprej širimo na področjih raziskovalnih in razvojnih storitev z odprtjem laboratorijev, ki se specilizirajo na poročju okoljske DNK (ang. eDNA) ter z odprtjem kliničnega diagnostičnega laboratorija BIA Genetics v Zagrebu, na Hrvaškem.
Z lansiranjem projekta Labena's Grant Challenge leta 2017 je Labena začela intenzivno vlagati v spodbujanje sodelovanja z institucijami, fakultetami, podjetji in zagonskimi podjetji na področjih znanosti o življenju, in sicer z dodeljevanjem raziskovalnih nepovratnih sredstev, pri čemer je svoje znanje, vire, prostore in opremo namenila raziskovalnim in razvojnim idejam z največjim potencialom za nadaljno trženje. Vendar se pri tem ne bomo ustavili: februarja 2023 je Labena lanisarala Labena Ventures, pospeševalni program, ki se osredotoča na globalni v razvoj prelomnih inovacij na področju biotehnologije, zdravstvene tehnologije in farmacije z izvorom v Srednji in Vzhodni Evropi.
Naša misija je transformirati inovacije in ideje, da lahko skupaj ustvarimo boljšo, bolj zdravo in trajnostno prihodnost.
V skupini Labena smo zavezani spodbujanju inovacij in omogočanju novih odkritij.

Labena. Driving Innovation, Enabling Discoveries.
Kaj lahko pričakuješ?
• Delo v hitro rastočem podjetju z izjemno dinamičnim timom, ki zajema eno izmed najbolj prodornih razvojno-raziskovalnih dejavnosti na področju biotehnologije, molekularne biologije, biokemije in analitike;
• Delo v tesno povezanem timu, kjer boš sodeloval-a z Vodjo za Life Sciences in Višjim prodajnim specialistom za Splošno Laboratorijsko Opremo, pod vodstvom Vodje za področje Life Sciences;
• Delo s prebojnimi raziskovalno-razvojnimi metodami (npr. single-cell analysis, in situ spacial transcriptomics, digital droplet PCR, New Generation Sequencing, etc.), s svetovno priznanimi proizvajalci vodilne razvojno-raziskovalne in analitične laboratorijske opreme BIO-RAD, 10X Genomics, CytoCell, Molecuar Devices, ASI, Eppendorf, Elga, Olympus ter opreme drugih ključnih proizvajalcev;
• Nadgrajevanje znanja v Labeninih razvojno-raziskovalnih laboratorijih BIA Separations Contract Research Organisation;
• Delovanje v okolju, kjer komunikacijo s strankami in aplikativno podporo učimo skozi uporabo aparatov na aplikacijah;
• Delo v dinamičnem in mednarodnem okolju, možnosti strokovnih šolanj in izpopolnjevanja v tujini ter v Sloveniji;
• Odgovornosti pri zanimivih, strokovnih in poslovnih izzivih na področju Life Sciences;
• Dostop do službenega avtomobila za potrebe obiskov kupcev po Sloveniji in tujini;
• Mobilni telefon za službene namene;
• Službeni računalnik;
• Konkurenčen paket, prijazno in prilagodljivo delovno okolje.
Kaj pričakujemo

Koga iščemo?
Izobrazba in znanja (minimalne zahteve):
• Do- ali podiplomska izobrazba s področji kot so biokemija, mikrobiologija, biologija, mlekularna biologija, biomedicina in farmacija;
• Prednost imajo kandidati s preteklimi delovnimi izkušnjami iz laboratorija ali pa na delovnih mestih strokovnega sodelavca ali prodajnega sodelavca na terenu;
• Odlične komunikacijske, vodstvene in medosebne spretnosti;
• Dobro znanje slovenskega in angleškega jezika;
• Veljavno vozniško dovoljenje kategorije B;
• Obvladovanje dela na računalniku, posebno v paketu MS Office.
Ključne kompetence:
• Odlične sposobnosti aktivnega poslušanja, pogajanja in predstavitve;
• Visoka sposobnost samoorganizacije, ter samoiniciative s pozitivno, delovno naravnano etiko;
• Oseba, ki se je sposobna organizirati in pristopa k delu na pozitiven način;
• Sposobnost učinkovitega in uspešnega zaključevanja dodeljenih nalog, sprejemanje izzivov, tako na strokovnem kot aplikativnem področju
• Sposobnost priprave analiz svojega dela;
• Točnost, natančnost in vestnost;
• Pro-aktivnost, osredotočenost in vztrajnost.

Kaj nudimo


Prijave z življenjepisom pošljite najkasneje do 15.4.2024 preko e-sistema portala Mojedelo.com. Za dodatne informacije nam pišite na: info@labena.si

LABENA d.o.o.
Verovškova ulica 64
1000 Ljubljana
http://www.labena.si/

Dejavnost:
Medicinska in laboratorijska oprema; Trgovina; Farmacija
Število zaposlenih:
20 do 49 zaposlenih

Prihodki (zadnji razpoložljivi podatek):

Izberi področje dela