Strinjam se Želim izvedeti več Zavrnem

Zaposlitveni portal MojeDelo.com sponzor študentskega dneva projektnega managementa

objavljeno 19.12.2013
Image

Zaposlitveni portal MojeDelo.com ponovno podpira študentske aktivnosti. Tokrat nastopamo kot partner pri jubilejni 10. tradicionalni študentski konferenci z naslovom Dan projektnega managementa.

Dogodek, ki ga pripravlja sekcija Mladih projektnih managerjev,  je v prvi vrsti namenjen seznanjanju študentov z izvajanjem projektov v praksi, ponuja pa tudi priložnost, da se osebno spoznajo z izkušenimi strokovnjaki in praktiki, ki jim v nadaljevanju poklicne poti lahko pomagajo z nasveti. Poleg tega se lahko z njimi dogovorijo za sodelovanje na projektih, za opravljanje prakse ali pomoč pri izdelavi diplome.

Študentske konferenca bo potekala v četrtek, 19. aprila 2012, od desete ure dalje v Lila dvorani na Ekonomski fakulteti v Ljubljani. Vstop je prost. Teoretična predavanja bosta vodila dr. Aljaž Stare in doc. dr. Rok Rupnik, praktična predavanja pa so predstavili predstavniki podjetij Litostroj Power, Mercator, Agito in Eurobasket 2013. Za konec boste lahko prisluhnili okrogli mizi, za katero bodo sedeli dr. Aljaž Stare, Marko Nemec Pečjak in Renato Golob.

Več o konferenci in samem društvu si poglejte na njihovi spletni strani.Poglejte še

Elementi celostne podobe (.ai, .eps, .jpg)