Mednarodni program za mlade potenciale (m/ž)

28.3.2024
Spar Slovenija d.o.o.
Ljubljana
m/ž
Povej naprej
Kompatibilnost
Kompatibilnost
Aktiviraj svoj karierni profil in si oglej kako se ujemaš z delovnim mestom

SPLOŠNO O PODJETJU

SPAR Slovenija je trgovsko podjetje in z več kot 5.100 zaposlenih eden največjih zaposlovalcev v Sloveniji. 

Zgodba podjetja SPAR Slovenija se je začela s prvo trgovino SPAR v Ljubljani leta 1991. Na slovenski trg smo prinesli nakupovalno izkušnjo po zgledu sodobnih evropskih trgovin in si postavili jasne smernice delovanja, ki so še danes temelj našega dela: ponuditi najboljše razmerje med kakovostjo in ceno, zagotoviti široko in pestro izbiro, poskrbeti za vedno sveže izdelke in družno delati za skupni cilj – zadovoljstvo vsakega kupca. 

Trgovine so regionalno razpršene po celotni Sloveniji, tako da lahko kupci trgovino SPAR najdejo v skoraj vsakem kraju v Sloveniji. Poleg trgovin ima podjetje SPAR Slovenija tudi Restavracije Interspar, svojo lastno Pekarno Spar, spletno trgovino SPAR ONLINE ter distribucijski center.

S predanim delom in jasno strategijo smo ustvarili zgodbo o rasti z odpiranjem novih trgovin, zgodbo o razvoju z nenehnim uvajanjem novosti v ponudbi, zgodbo o zaupanju s posluhom za raznovrstne želje naših kupcev, zgodbo o partnerstvu z nešteto domačimi in tujimi dobavitelji, zgodbo o zanesljivem zaposlovalcu z več tisoč sodelavci in zgodbo o poslovnem ugledu z razvijanjem pravih vrednot. Razvoj in inovativnost nas vodita vsa ta leta, saj želimo kupcem ponuditi le najboljše in nekaj novega. Kako dobro nam to uspeva, lahko razberemo predvsem iz tržnih raziskav, ki nas že mnogo let zapored razveseljujejo in motivirajo vse naše zaposlene, saj nas kupci uvrščajo na prvo mesto med trgovci v Sloveniji.

Naše ključne vrednote so prijaznost, enostavnost in sodobnost. Te vrednote vsakodnevno uresničujemo na vseh segmentih poslovanja. Vse zaposlene spoštujemo in cenimo njihovo delo ne glede na starost, poreklo, spol, spolno usmerjenost, invalidnost, veroizpoved, zakonski stan, fizično ali psihično zdravje ali kakršen koli drug zaščiteni status. Odgovorno poslovanje podjetja SPAR Slovenija želimo še naprej graditi skupaj.


SPAR SLOVENIJA d.o.o.
Letališka cesta 26
1000 Ljubljana
https://www.spar.si/

Dejavnost:
Trgovina


Spar temelji na kakovosti, zanesljivosti in odgovornosti tako do svojih kupcev kot tudi do svojih zaposlenih. Tako smo zrasli v veliko in uspešno podjetje z varno prihodnostjo. Naša vizija temelji na izkušnjah in znanju, imamo jasen pogled v jutri. Iščemo sodelavce, s katerimi bo Spar tudi v prihodnje kos izzivu biti vedno najboljši.
Število zaposlenih:
Nad 1000 zaposlenih

Prihodki (zadnji razpoložljivi podatek):

KAJ PRIČAKUJEMO OD NOVIH SODELAVCEV?

Želimo si, da imajo naši sodelavci odgovoren in pozitiven odnos do dela. Pričakujemo, da so zavezani k uspehu in da so jim blizu vrednote, ki so del kulture podjetja SPAR: prijaznost, enostavnost in sodobnost.

Ker se zavedamo, da sodelavci soustvarjajo uspeh podjetja in so ena izmed naših pomembnih konkurenčnih prednosti, želimo privabiti tiste, ki odražajo željo po učenju in sprejemanju izzivov ter odgovorno opravljajo svoje delo.

KAJ PONUJAMO SVOJIM SODELAVCEM?

Zavedamo se, da so ljudje pomemben del uspeha podjetja, zato ustvarjamo okolje, ki spodbuja izvirnost zaposlenih, jim omogoča napredovanje in poslovni ter osebni razvoj.

Ponujamo odlične karierne priložnosti za delo v mednarodnem podjetju, strokovno in osebno rast v urejenem delovnem okolju in odlični ekipi in sodobno delovno okolje ter delo v sodobno opremljeni poslovalnicah.

KARIERNI RAZVOJ

Želimo si, da se v naših trgovinah dobro počutijo tako kupci kot tudi sodelavci. Nenehno se trudimo, da zaposlenim nudimo  stabilno in spoštljivo delovno okolje, raznolike in zanimive naloge, ustrezno plačilo in možnosti za napredovanje. Zaposlenim nudimo široko paleto usmerjenih izobraževanj s katerimi spodbujamo njihovo učinkovitost in inovativnost.
Naš cilj delovanja in ponudbe je ponuditi najboljše razmerje med kakovostjo in ceno, zagotoviti široko in pestro izbiro, poskrbeti za vedno sveže izdelke in družno delati za skupni cilj – zadovoljstvo vsakega kupca.

Trgovine SPAR so regionalno razpršene po celotni Sloveniji, tako da lahko kupci trgovino SPAR najdejo v skoraj vsakem kraju v Sloveniji. Poleg trgovin ima podjetje SPAR Slovenija tudi Restavracije Interspar, svojo lastno Pekarno Spar, spletno trgovino SPAR ONLINE ter distribucijski center.

Dober delodajalec je podjetje, ki nudi stabilno zaposlitev, primerno plačilo in normalne delovne razmere. Še boljši pa je tisti, ki poleg tega razmišlja o zaposlenih in jim nudi še več. V Sparu zaposlenim nudimo številne ugodnosti, ki jih s pridom izkoriščajo in v njih uživajo. Tudi tako se zaposlenim zahvalimo za njihovo dobro delo.


DRUŽINI PRIJAZNO PODJETJE

V okviru polnega certifikata Družini prijazno podjetje skrbimo za kakovostno delovno okolje in usklajevanje poklicnega ter zasebnega življenja, saj so zaposleni in njihovo zadovoljstvo za nas izjemnega pomena.

DRUŽBENO ODGOVOREN DELODAJALEC

Spar je prvi med trgovci v Sloveniji prejel certifikat Družbeno odgovoren delodajalec in sicer za področje zdravja in varnosti pri delu. Osredotoča se na aktivnosti za ozaveščanje delodajalcev, zaposlenih in širše javnosti o pomenu zdravja na delovnem mestu ter spodbujanje promocije zdravju prijaznih izboljšav delovnega in organizacijskega okolja.

ZA VARNO PRIHODNOST

Naše misli so vedno usmerjene na jutri. Za vse naše sodelavce vplačujemo dodatno pokojninsko zavarovanje, zaradi česar bodo ob upokojitvi upravičeni do višje pokojnine.

PONUJAMO NEPOZABNE IZKUŠNJE

Kot sponzor in partner mnogih športnih dogodkov svojim zaposlenim omogočamo, da so del teh nepozabnih izkušenj.

RAZVESELJUJEMO DRUŽINE NAŠIH ZAPOSLENIH

Prvošolčke naših zaposlenih na prvi šolski dan razveselimo s paketom šolskih potrebščin, ob rojstvu otroka naše zaposlene obdarimo s paketom uporabnih izdelkov, v decembru pa vsi otroci zaposlenih v starosti od 1 do 9 let prejmejo darilni Miklavžev paket.

SPODBUJAMO NEFORMALNO DRUŽENJE

Skrbimo za dober timski duh, saj omogočamo organizacijo druženj in zabav, na katerih lahko zaposleni ustvarijo skupne spomine.

NUDIMO DODATNA IZOBRAŽEVANJA

Dodatna izobraževanja so temelj odlične kakovosti naših storitev, zato jih organiziramo za najrazličnejše profile zaposlenih, hkrati pa so tudi odskočna deska za napredovanja pri delu.

NUDIMO UGODNOSTI NAŠIH PARTNERJEV

V sklopu našega SPAR plus kluba so za naše zaposlene na voljo številne dodatne ugodnosti, ki jih lahko preverjajo preko posebnega portala za zaposlene.


Mesar prodajalec

Mednarodni program za mlade potenciale (m/ž)

Zaključuješ študij in bi se želel zaposliti?

Si želiš biti del hitro rastočega, uspešnega podjetja?

Si želiš dinamične karierne poti z možnostjo hitrega napredovanja?

Te zanima, kako je delati v trgovinski dejavnosti?

Se sprašuješ, kako najdemo dobavitelje in kakšne količine živil naročamo pri njih?

Kako se naši kupci razlikujejo in kako komuniciramo z njimi?

V Sparu ti pomagamo poiskati odgovore na ta in mnoga druga vprašanja!

Začni svojo poslovno pot v svetu trgovine Spar Slovenija. Iščemo radovedne mlade talente z malo ali še nič delovnih izkušenj, ki so pripravljeni oblikovati prihodnost trgovine.

Kaj pričakujemo:

 • zaključeno vsaj 1. bolonjsko stopnjo izobrazbe različnih smeri
 • znanje angleškega jezika, dobrodošlo je tudi znanje nemškega jezika
 • samoiniciativnost, prožnost, inovativnost, timsko delo, usmerjenost v rešitve
 • zanimanje za trgovinsko poslovanje
 • radovednost in željo po učenju
 • napredno uporabo MS Office programov
 • vozniški izpit B kategorije
 • željo po kariernem in osebnem razvoju

Nudimo:

 • spoznavanje trgovinske dejavnosti na način kroženja »training on the job«
 • osebni in profesionalni razvoj s pomočjo mentorstva in neprestanega učenja
 • možnost dela pri različnih projektih in kroženje po različnih oddelkih podjetja
 • spremljevalna izobraževanja v Sloveniji in tujini
 • zanimivo in dinamično delo, sodelovanje pri projektih in možnosti za karierni razvoj
 • priložnost za dolgoročno kariero in napredovanje znotraj podjetja
 • sodelovanje z našimi strokovnjaki iz različnih oddelkov v upravi in poslovalnicah
 • zaposlitev za polni delovni čas za obdobje 18 mesecev, po poteku programa z možnostjo sklenitve pogodbe za nedoločen čas
 • podporno delovno okolje in možnost občasnega dela od doma
 • udeležba na športnih dogodkih in druge ugodnosti za zaposlene
 • delovno mesto v Ljubljani na centrali podjetja Spar


Si pripravljen/a na izziv?

Prijavi se zdaj in začni svojo karierno pot v Sparu.
Pošlji nam svoj življenjepis do 28. 4. 2024 na elektronski naslov zaposlitev@spar.si.

Opomba:

Diplomanti prejšnjih let so povedali:

Lea, udeleženka programa 2023: »V času kroženja po različnih oddelkih sem se ogromno naučila o delovanju podjetja in o delu posameznega oddelka. Proces kroženja mi je omogočil tako osebni kot tudi karierni razvoj na različnih področjih. Program bi priporočila vsakemu, ki si želi novih izzivov ter vpogled v proces delovanja celotnega podjetja. Odličen program za mlade, ki želimo nekaj več.«

Anja, mlada diplomantka 2022: »V okviru kroženja sem imela priložnost spoznati delovanje različnih oddelkov v podjetju, od nabave in prodaje do marketinga. To mi je omogočilo širši pogled v celotno poslovanje in mi predstavljalo dragoceno izkušnjo. Čeprav sem se sprva videla v popolnoma drugem oddelku sem do konca kroženja ugotovila, da mi je delo v nabavi veliko bolj pisano na kožo. Sedaj sem redno zaposlena v nabavi, kjer se z veseljem spopadam z novimi izzivi in odgovornostjo.«

Miha, mladi diplomant 2022: »Kroženje po različnih oddelkih je bila odlična priložnost za spoznavanje delovanja podjetja kot celote. MBA v malem. Po končanem kroženju sem se odločil za redno zaposlitev za nedoločen čas v oddelku Napredna analitika.«

Ne odlašaj s prijavo!
Bodi med prvimi.

Opis delovnega mesta

O nas:
Zaključuješ študij in bi se želel zaposliti?

Si želiš biti del hitro rastočega, uspešnega podjetja?

Si želiš dinamične karierne poti z možnostjo hitrega napredovanja?

Te zanima, kako je delati v trgovinski dejavnosti?

Se sprašuješ, kako najdemo dobavitelje in kakšne količine živil naročamo pri njih?

Kako se naši kupci razlikujejo in kako komuniciramo z njimi?

V Sparu ti pomagamo poiskati odgovore na ta in mnoga druga vprašanja!


Začni svojo poslovno pot v svetu trgovine Spar Slovenija. Iščemo radovedne mlade talente z malo ali še nič delovnih izkušenj, ki so pripravljeni oblikovati prihodnost trgovine

Kaj pričakujemo

• zaključeno vsaj 1. bolonjsko stopnjo izobrazbe različnih smeri
• znanje angleškega jezika, dobrodošlo je tudi znanje nemškega jezika
• samoiniciativnost, prožnost, inovativnost, timsko delo, usmerjenost v rešitve
• zanimanje za trgovinsko poslovanje
• radovednost in željo po učenju
• napredno uporabo MS Office programov
• vozniški izpit B kategorije
• željo po kariernem in osebnem razvoju

Kaj nudimo

• spoznavanje trgovinske dejavnosti na način kroženja »training on the job«
• osebni in profesionalni razvoj s pomočjo mentorstva in neprestanega učenja
• možnost dela pri različnih projektih in kroženje po različnih oddelkih podjetja
• spremljevalna izobraževanja v Sloveniji in tujini
• zanimivo in dinamično delo, sodelovanje pri projektih in možnosti za karierni razvoj
• priložnost za dolgoročno kariero in napredovanje znotraj podjetja
• sodelovanje z našimi strokovnjaki iz različnih oddelkov v upravi in poslovalnicah
• zaposlitev za polni delovni čas za obdobje 18 mesecev, po poteku programa z možnostjo sklenitve pogodbe za nedoločen čas
• podporno delovno okolje in možnost občasnega dela od doma
• udeležba na športnih dogodkih in druge ugodnosti za zaposlene
• delovno mesto v Ljubljani na centrali podjetja Spar
Si pripravljen/a na izziv?
Prijavi se zdaj in začni svojo karierno pot v Sparu. Pošlji nam svoj življenjepis do 28. 4. 2024 na elektronski naslov zaposlitev@spar.si.
Opomba:
Diplomanti prejšnjih let so povedali:


Lea, udeleženka programa 2023: »V času kroženja po različnih oddelkih sem se ogromno naučila o delovanju podjetja in o delu posameznega oddelka. Proces kroženja mi je omogočil tako osebni kot tudi karierni razvoj na različnih področjih. Program bi priporočila vsakemu, ki si želi novih izzivov ter vpogled v proces delovanja celotnega podjetja. Odličen program za mlade, ki želimo nekaj več.«


Anja, mlada diplomantka 2022: »V okviru kroženja sem imela priložnost spoznati delovanje različnih oddelkov v podjetju, od nabave in prodaje do marketinga. To mi je omogočilo širši pogled v celotno poslovanje in mi predstavljalo dragoceno izkušnjo. Čeprav sem se sprva videla v popolnoma drugem oddelku sem do konca kroženja ugotovila, da mi je delo v nabavi veliko bolj pisano na kožo. Sedaj sem redno zaposlena v nabavi, kjer se z veseljem spopadam z novimi izzivi in odgovornostjo.«


Miha, mladi diplomant 2022: »Kroženje po različnih oddelkih je bila odlična priložnost za spoznavanje delovanja podjetja kot celote. MBA v malem. Po končanem kroženju sem se odločil za redno zaposlitev za nedoločen čas v oddelku Napredna analitika.«

SPAR SLOVENIJA d.o.o.
Letališka cesta 26
1000 Ljubljana
https://www.spar.si/

Dejavnost:
Trgovina


Spar temelji na kakovosti, zanesljivosti in odgovornosti tako do svojih kupcev kot tudi do svojih zaposlenih. Tako smo zrasli v veliko in uspešno podjetje z varno prihodnostjo. Naša vizija temelji na izkušnjah in znanju, imamo jasen pogled v jutri. Iščemo sodelavce, s katerimi bo Spar tudi v prihodnje kos izzivu biti vedno najboljši.
Število zaposlenih:
Nad 1000 zaposlenih

Prihodki (zadnji razpoložljivi podatek):

Izberi področje dela