Mesar v prodaji (m/ž)

20.9.2022
E.Leclerc, Rudnidis d.o.o.
Ljubljana
m/ž
Povej naprej
Kompatibilnost
Kompatibilnost
Aktiviraj svoj karierni profil in si oglej kako se ujemaš z delovnim mestom

 SPLOŠNO O PODJETJU

Prvi hipermarket E.Leclerc smo junija 2000 odprli v Ljubljani in sicer kot prvi trgovski center na Rudniku, okoli katerega so se nato pojavile še druge trgovine in trgovski centri. Danes se razteza na kar 10.000 m2. Osnovni ponudbi se je od takrat pridružila še zlatarna pod imenom Le Manège à bijoux, marca 2013 pa še specializirana trgovina za zdravje, lepoto in nego, Leposana. Novembra 2007 je sledilo odprtje hipermarketa v Mariboru na 5.000 m2 površine. V letu 2021 smo dočakali težko pričakovano garažno hišo, ki ponuja še več udobja pri nakupovanju.

Vse trgovine E.Leclerc v Sloveniji sledijo načelu E.Leclerc skupine v svetu, ki svoje cene prilagaja kupni moči potrošnikov. Redno zato spremljamo dogajanje na trgu in sproti oblikujemo posebne ponudbe. Kar 80 % izdelkov v naših trgovinah je lokalnega izvora, saj je podpora lokalnega gospodarstva za nas zelo pomembna.

 VIZIJA IN CILJI

Naše poslanstvo je, da se podjetje kot tudi posamezniki vsestransko ves čas razvijamo in prilagajamo potrošnikom ter jim nudimo najkakovostnejše storitve in najboljši izbor izdelkov.

Naš cilj je z različnimi pristopi zadovoljiti potrebe naših strank. To dosegamo z gostoljubnostjo,  s profesionalnimi delovnimi pristopi, z zagotavljanjem najnižje cene E.Leclerc, z dodelanim izborom kakovostnih izdelkov, ki so vedno v ponudbi bogato založenih polic, z dodatno vrednostjo raznolike ponudbe drugih storitev za stranke, s spoštovanjem pravil higiene in varnosti živil, delovnega okolja in zaposlenih.

 ORGANIZACIJSKA KULTURA IN KLIMA

Sodelavci stremimo k timskemu delu in k odprti ter iskreni komunikaciji. Z odgovornim opravljanjem svojih zadolžitev in z doslednim sledenjem delovnih procesov ohranjamo spoštljiv odnos do sodelavcev ter pozitivno vzdušje ter odnose v podjetju.

 KAJ PRIČAKUJEMO OD NOVIH SODELAVCEV?

Vsakega novega motiviranega sodelavca sprejmemo kot enakopravnega člana naše ekipe. Od vsakega posameznika pričakujemo, da odgovorno opravlja svoje naloge ter je spoštljiv do naših strank kot tudi do vseh sodelavcev.


 KAJ PONUJAMO SVOJIM SODELAVCEM?

Ker spodbujamo vsestranski osebni razvoj posameznika, lahko znotraj našega podjetja vsak motiviran in delaven posameznik, ne glede na delovno mesto, ki ga trenutno zaseda, napreduje in gradi svojo lastno kariero.

Zavedamo se, da je samo zadovoljen delavec uspešen pri svojem delu, zato skrbimo za razvoj, izobraževanje in spodbujanje. Naše zaposlene v trgovini mesečno nagrajujemo v okviru programa “Top sodelavec meseca”.

Na letni ravni organiziramo piknik za naše zaposlene in njihove družinske člane. Za otroke naših zaposlenih organiziramo tudi dogodek s prihodom Dedka Mraza, ki jih zabava in obdari. Ob priložnostih organiziramo poslovno večerjo in team buildinge.

Za vozila naših zaposlenih je poskrbljeno z brezplačnim pokritim parkiriščem.


Mesar (40h, dopoldanski delovnik), m/ž

Smo francosko podjetje, ki deluje samostojno na področju široke potrošnje in je številka 1 na tem področju v Franciji.Poleg Slovenije in Francije delujemo tudi v Italiji, Španiji, na Portugalskem in Poljskem. V Sloveniji smo odprli prvo trgovino leta 2000, drugo trgovino leta 2007, v prihodnje pa nameravamo odpreti še nove trgovine.

Zagovarjati kupno moč, delovati v smeri pravičnejšega, jasnejšega in okolju prijaznega potrošništva, za vse to se zavzema evropsko gibanje E.Leclerc, del katerega je tudi skupina E.Leclerc Slovenija.
Pridružite se nam in skupaj z nami delite drugačno vizijo distribucije. Čut za odgovornost in samostojnost je vir naše motivacije in našega razvoja. V krogu prvega gibanja neodvisnih trgovcev v Evropi doživite široko distribucijo na drugačen način!

Več na: www.e-leclerc.si

E. Leclerc mesnica v Ljubljani Vas vabi, da se nam pridružite v strokovni in utečeni ekipi prodajalcev in svetovalcev.
Vabimo tudi neizkušene mesarje, kandidate z izkušnjami v živilstvu in kandidate, ki se želijo priučiti in pridobiti izkušnje.
Če imate veselje do dela v mesnici, nam pošljite svoj življenjepis in z veseljem Vas povabimo na razgovor.

Mesar v prodaji m/ž

Opis delovnega mesta:

 • razrez mesa in priprava mesnih izdelkov za prodajo,
 • pripravljanje prodajnega prostora za prodajo,
 • pakiranje, deklariranje in prodaja mesa in mesnih izdelkov,
 • svetovanje kupcem,
 • izvajanje sanitarno higienskih predpisov,
 • opravljanje drugih del in nalog po navodilih vodje.

Od kandidata pričakujemo:

 • kakovostno storitev,
 • primerno komunikacijo, 
 • skrb za urejeno, čisto in varno delovno okolje,
 • odgovornost in zanesljivost.

Ponujamo:

 • takojšnji pričetek,
 • polni delovni čas (40),
 • zaposlitev za določen čas z možnostjo zaposlitve za nedoločen čas,
 • redno plačilo z možnostjo pridobitve dodatne nagrade,
 • varno zaposlitev,
 • socialno varnost, 
 • priložnost razvoja osebnih kompetenc.
 • Dodatno: našim zaposlenim je omogočeno brezplačno parkirišče v garažni hiši.

Prijave z življenjepisom sprejemamo preko portala Mojedelo.com.

Ne odlašaj s prijavo!
Bodi med prvimi.

Opis delovnega mesta

E. Leclerc mesnica v Ljubljani Vas vabi, da se nam pridružite v strokovni in utečeni ekipi prodajalcev in svetovalcev. Vabimo tudi neizkušene mesarje, kandidate z izkušnjami v živilstvu in kandidate, ki se želijo priučiti in pridobiti izkušnje. Če imate veselje do dela v mesnici, nam pošljite svoj življenjepis in z veseljem Vas povabimo na razgovor.

Opis delovnega mesta:
- razrez mesa in priprava mesnih izdelkov za prodajo,
- pripravljanje prodajnega prostora za prodajo,
- pakiranje, deklariranje in prodaja mesa in mesnih izdelkov,
- svetovanje kupcem,
- izvajanje sanitarno higienskih predpisov,
- opravljanje drugih del in nalog po navodilih vodje.

Kaj pričakujemo

- kakovostno storitev,
- primerno komunikacijo,
- skrb za urejeno, čisto in varno delovno okolje,
- odgovornost in zanesljivost.

Kaj nudimo

- takojšnji pričetek,
- polni delovni čas (40),
- zaposlitev za določen čas z možnostjo zaposlitve za nedoločen čas,
- redno plačilo z možnostjo pridobitve dodatne nagrade,
- varno zaposlitev,
- socialno varnost,
- priložnost razvoja osebnih kompetenc.
- Dodatno: našim zaposlenim je omogočeno brezplačno parkirišče v garažni hiši.

Izberi področje dela