Načrtovalec rešitev - razvoj programske opreme za uporabo povezljivih naprav

1.11.2022
Hisense Gorenje Europe, d.o.o.
Velenje, Ljubljana, Nova Gorica, od doma
m/ž
 Prijavi se na to delovno mesto
Povej naprej
Kompatibilnost
Kompatibilnost
Aktiviraj svoj karierni profil in si oglej kako se ujemaš z delovnim mestom
Zaposlitveni Letak

SPLOŠNO O PODJETJU

Gorenje d.o.o.
Partizanska 12
3320 Velenje

in

Hisense Gorenje Europe d.o.o.
Šmartinska cesta 152
1000 Ljubljana


Hisense Gorenje je med vodilnimi evropskimi ponudniki aparatov za dom. Kot del mednarodne skupine Hisense smo s svojimi aparati prisotni v domovih kupcev v več kot 160 državah sveta.

Dostop do najsodobnejših tehnologij in vrhunskega znanja nam omogoča, da razvijamo, proizvajamo in prodajamo vrhunsko oblikovane, energetsko učinkovite in tehnološko najbolj napredne aparate na trgu, zaposlenim pa odpira priložnosti za poklicno in osebno rast v globalnem mednarodnem okolju.

Kot odgovorno in inovativno podjetje že 70 let stremimo k ustvarjanju najboljših pogojev in odpiranju priložnosti za rast zaposlenih. Z združitvijo Hisensa in Gorenja leta 2018 smo uspeli ustvariti edinstveno kombinacijo inovativnega oblikovanja ter vrhunskih tehnoloških rešitev v segmentu zabavne elektronike in gospodinjskih aparatov.

Zaposlitveni Letak

KAJ PRIČAKUJEMO OD NOVIH SODELAVCEV?

Za naše podjetje je pomemben vsak posameznik, vendar še posebej cenimo ljudi s podjetniško miselnostjo, ki z zagnanostjo in inovativnostjo pripomorejo k boljšim izdelkom in boljši organizaciji poslovanja.
Cenimo fleksibilne, ustvarjalne, iznajdljive in vztrajne posameznike z veliko energije in entuziazma pri uresničevanju delovnih nalog. Od zaposlenega pričakujemo, da zna svoje znanje prenesti v prakso, je motiviran in samoiniciativen. Prizadeva si za uresničevanje ciljev organizacije in deluje skladno s strategijo in vrednotami podjetja.

KAJ PONUJAMO SVOJIM SODELAVCEM?

Razvoj zaposlenih

V našem podjetju vseskozi potekajo aktivnosti za izboljševanje sistema napredovanja in razvoja kariere posameznika. Uporabljamo številna orodja, kot so anketiranje o delovnih pogojih in odnosih, anketiranje o poklicnih hotenjih in zadovoljstvu pri delu, ocenjevalni postopek, ocena delovne uspešnosti, ocenjevanje delovnih in vedenjskih kompetenc, letni razgovor, individualni razvojni načrt, skrbimo za redno usposabljanje zaposlenih in skrbimo za razvoj nadaljnje kariere zaposlenega. Skozi vse naštete instrumente najbolje ocenimo za kakšno delovno mesto je nekdo primeren in kje se bo najbolje razvil v skladu z znanjem in kompetencami. 

Izobraževanje in usposabljanje

Znanje je moč - in tega se zavedamo. Nenehno si prizadevamo za izobraževanje vseh naših sodelavcev. Usmerjeno delujemo na izpopolnjevanje kadrov, ki zagotavlja odličnost pri delu in omogoči osebno rast vsakemu posamezniku. Ponosni smo tudi na Korporativno univerzo Gorenja, ki je namenjena zaposlenim, ki jih ocenjujemo kot obetavne za vodilne, vodstvene in visoko strokovne naloge. Gre za ključne kadre, nosilce sprememb in rasti. Na področjih formalnega pridobivanja izobrazbe, podiplomskega študija, štipendiranja in funkcionalnega usposabljanja in izobraževanja so našim zaposlenim vrata odprta.

Odgovornost do zaposlenih

Poleg dela in usposabljanj so za nas pomembna tudi delovanja v širšem okolju, ki tudi v delo vnašajo kreativnost in inovativnost. Zato visoko vrednotimo delež lastnih kulturnih dejavnosti, ki se odvijajo predvsem v Društvu za kulturo “Gorenje”. Za koristno preživljanje prostega časa naših zaposlenih in njihovih družinskih članov skrbi Društvo za športno rekreacijo Gorenje, ki omogoča številne ugodnosti in udeležbe na različnih tečajih.
Obenem pa z vsakoletnim sponzoriranjem in donacijami Gorenje podpira nekatere vseslovenske projekte v sferi kulture, športa, znanosti in zdravstva.

Druge ugodnosti

Sodelujemo pri več projektih za povezovanje šole in gospodarstva z namenom vplivati na oblikovanje študijskih programov. Naše podjetje nudi možnosti za opravljanje strokovne prakse na vseh področjih svojega delovanja, kjer se praktikanti pod strokovnim vodstvom izkušenega mentorja naučijo svoje znanje pridobljeno v šolah in fakultetah dejansko uporabiti tudi v praksi. Spremljanje posameznika, ki je na strokovni praksi nam predstavlja tudi vir bodočih kadrov, ki jih bomo potrebovali. S tem ustvarjamo bazo potencialnih kandidatov za zaposlitev v našem podjetju. Predvsem so dobrodošli praktikanti iz univerzitetnih študijev strojnega in elektrotehničnega profila.
Zaposlenim načrtno razvijamo kariero. Tukaj se velik sistem izkaže kot velika prednost, saj so priložnosti in področja za razvoj kariere praktično neomejena. Nudimo še druge ugodnosti, kot so preventivni zdravstveni pregledi, polovični popusti v kopališčih, športnih klubih in ostalih aktivnostih, popuste pri nakupu kart za kulturne prireditve, smučarske vozovnice,… Naši zaposleni imajo tudi možnost sklenitve dodatnega pokojninskega zavarovanja.

Z združitvijo podjetja Hisense in Gorenje je nastal velik proizvajalec, ki ponuja tako zabavno elektroniko kot belo tehniko, kar je redkost v panogi. 

Naša prodajna ekipa v Evropi postaja zmagovalna kombinacija lokalne prisotnosti in globalnega znanja in izkušenj tehnološkega vodje. Predstavljamo inovativno oblikovanje in tehnološki napredek. 

Vodilni inženir za področje gradbeništva

Hisense Europe je del velikega mednarodnega podjetja Hisense z 80.000 zaposlenimi in več kot 50-letno tradicijo. Delujemo v 4 industrijskih panogah in smo prisotni v 160 državah sveta. Med redkimi se lahko pohvalimo s celovito ponudbo gospodinjskih aparatov in zabavne elektronike. Imamo močno evropsko proizvodnjo in lasten razvoj izdelkov – 3 proizvodni in 4 R&D centri ter 27 poslovnih enot.
S 4 prepoznavnimi globalnimi znamkami: Hisense, Gorenje, Asko in Toshiba, ter številnimi lokalnimi nagovarjamo različne segmente uporabnikov. Razvijamo tehnološko napredne inovacije za izboljšanje kakovosti življenja.Podjetje Hisense je nosilec številnih nagrad za design, inovacije in tehnološke rešitve.  
Vabimo vas, da postanete del RAZVOJNEGA ODDELKA Hisense Europe.

NAZIV DELOVNEGA MESTA: NAČRTOVALEC REŠITEV – RAZVOJ PROGRAMSKE OPREME ZA UPORABO
POVEZLJIVIH NAPRAV

KAJ OBSEGA DELO

 • sodelovanje pri pripravi poslovnih zahtev
  in oblikovanja uporabniške izkušnje
 • načrtovanje arhitekture rešitve,
 • pripravo pripadajoče tehnične
  dokumentacije,
 • usklajevanje tehničnih rešitev in
  specifikacij,
 • spremljanje novih tehnologij in pristopov
  razvoja programske opreme,
 • aktivno sodelovanje pri razvojnih
  projektih.

KAJ PRIČAKUJEMO

 • VI/2 oz. VII. stopnjo strokovne izobrazbe s
  področja računalništva in informatike,
  elektrotehnike oz. druge ustrezne smeri,
 • osnovno poznavaje programiranja ter
  tehnoloških konceptov in standardov.
 • Delo zahteva dobre komunikacijske
  sposobnosti. Zaželene so izkušnje s
  področja programiranja in načrtovanja
  rešitev, tehnološkega svetovanja in
  projektnega vodenja.
 • Zaradi dela v mednarodnem okolju je
  potrebno aktivno znanje angleškega jezika,

KAJ NUDIMO

 • Delo v tehnološko naprednem podjetju in mednarodnem okolju, v visoko motiviranem timu.
 • Zaposlitev za nedoločen čas
  in konkurenčno plačilo, kjer delovno okolje spodbuja nadaljnjo izobraževanje in karierno napredovanje.
 • Možnost dela v Velenju, ali v Ljubljani, ali v Novi Gorici ter od doma.
 • Možnost pridobitve poglobljenega znanja tudi za manj izkušene kandidate, ki želijo nadgraditi svoje znanje pri načrtovanju in/ali razvoju programske opreme za uporabo povezljivih naprav, stimulativno plačilo vezano na delovno uspešnost, sodelovanje z globalnimi razvojnimi ekipami.

Ne odlašaj!
Še 1 dan za prijavo.
 Prijavi se zdaj

Opis delovnega mesta

Hisense Europe je del velikega mednarodnega podjetja Hisense, z 80.000 zaposlenimi in več kot 50 – letno tradicijo.
Delujemo v 4 industrijskih panogah in smo prisotni v 160 državah sveta. Med redkimi se lahko pohvalimo s celovito
ponudbo gospodinjskih aparatov in zabavne elektronike. Imamo močno evropsko proizvodnjo in lasten razvoj izdelkov – 3 proizvodnji in 4 R&D centri ter 27 poslovnih enot.
S 4 prepoznavnimi globalnimi znamkami: Hisense, Gorenje, Asko in Toshiba ter številnimi lokalnimi produkti,
nagovarjamo različne segmente uporabnikov. Razvijamo tehnološko napredne inovacije za izboljšanje kakovosti življenja z uporabo najnovejših inivativnih tehnologij. Podjetje Hisense je nosilec številnih nagrad za design, inovacije in tehnološke rešitve. Vabimo vas, da postanete del RAZVOJNEGA ODDELKA Hisense Europe.

KAJ OBSEGA DELO

• sodelovanje pri pripravi poslovnih zahtev
in oblikovanja uporabniške izkušnje
• načrtovanje arhitekture rešitve,
• pripravo pripadajoče tehnične
dokumentacije,
• usklajevanje tehničnih rešitev in
specifikacij,
• spremljanje novih tehnologij in pristopov
razvoja programske opreme,
• aktivno sodelovanje pri razvojnih
projektih.

Kaj pričakujemo

• VI/2 oz. VII. stopnjo strokovne izobrazbe s
področja računalništva in informatike,
elektrotehnike oz. druge ustrezne smeri,
• osnovno poznavaje programiranja ter
tehnoloških konceptov in standardov.
• Delo zahteva dobre komunikacijske
sposobnosti. Zaželene so izkušnje s
področja programiranja in načrtovanja
rešitev, tehnološkega svetovanja in
projektnega vodenja.
• Zaradi dela v mednarodnem okolju je
potrebno aktivno znanje angleškega jezika

Kaj nudimo

Delo v tehnološko naprednem podjetju in mednarodnem okolju, v visoko motiviranem timu. Zaposlitev za nedoločen čas in konkurenčno plačilo, kjer delovno okolje spodbuja nadaljnjo izobraževanje in karierno napredovanje.
Možnost dela v Velenju, ali v Ljubljani, ali v Novi Gorici ter od doma. Možnost pridobitve poglobljenega znanja tudi za manj izkušene kandidate, ki želijo nadgraditi svoje znanje pri načrtovanju in/ali razvoju programske opreme za uporabo povezljivih naprav, stimulativno plačilo vezano na delovno uspešnost, sodelovanje z globalnimi razvojnimi ekipami.

PRIJAVITE SE

Izberi področje dela