Namestnik vodje poslovne enote (m/ž) Celje

25.1.2023
Lidl Slovenija d.o.o. k.d.
Celje
m/ž
 Prijavi se na to delovno mesto
Povej naprej
Kompatibilnost
Kompatibilnost
Aktiviraj svoj karierni profil in si oglej kako se ujemaš z delovnim mestom
Lidl Slovenija
Pred 15 leti je Lidl v Sloveniji odprl prve trgovine, zdaj kot eden večjih slovenskih trgovcev s 64 trgovinami pozdravlja vsak dan več zadovoljnih kupcev, s svojo trajnostno zavezo Ustvarimo boljši svet pa podpira slovenske proizvajalce, družbeno odgovorne projekte in, seveda, skrbi za svoje zaposlene.

Želiš postati del stabilnega, mednarodnega podjetja, ki nenehno raste? Potem si na pravem mestu. Lidl Slovenija nudi dinamično okolje, privlačno plačilo in delo v top ekipi!

Lidl Slovenija med najboljšimi delodajalci na svetu!
V letu 2023, 2022, 2018 in 2017 smo prejeli mednarodni certifikat »Top Employer Slovenija« in »Top Employer Europe«. Certifikat podeljuje uveljavljena mednarodna neodvisna ustanova Top Employers Institute, prejmejo pa ga podjetja, ki s svojimi izjemnimi kadrovskimi praksami, razvojnimi programi za zaposlene ter skrbjo za pozitivno in prijetno delovno okolje izstopajo v svetovnem merilu.

Kultura v Lidlu Slovenija
Zavedamo se tudi, da je ena izmed ključnih sestavin za uspeh povezana ekipa, ki dobro sodeluje. Zadovoljni in motivirani sodelavci ustvarjamo delovno okolje, v katerem živimo skupne vrednote in uresničujemo cilje.
Vrednote, ki odražajo našo poslovno kulturo so:
 • uspešnost,
 • dinamičnost,
 • poštenost,
 • skrbnost in
 • povezanost.
Spodbujamo spoštljivo, redno, neposredno in konstruktivno komunikacijo med sodelavci. Skrbimo za dobre odnose, ki temeljijo na medsebojnem spoštovanju. Pomemben poudarek dajemo naši kulturi vodenja, odnosu do kupcev, sodelavcev in naših poslovnih partnerjev. Verjamemo, da je izobraževanje in usposabljanje najpomembnejša investicija, ki jo lahko ponudimo našim zaposlenim. Vsakega novega sodelavca strokovno in intenzivno uvajamo v delo in pripravljamo za njegovo vlogo v podjetju. Programi izobraževanj zaposlenim v našem podjetju omogočajo, da se razvijajo na osebnem in poklicnem področju, ponujamo pa jim tudi možnost karierne poti v tujini. Karierni razvoj zaposlenih nam je namreč zelo pomemben, zato še posebej pozdravljamo idejo internih razpisov ter kariernih premikov, ki zaposlenim omogočajo napredek, s tem pa tudi nove razsežnosti uspehov ter zadovoljstva na delovnem mestu.

Lidl
Smo trgovska veriga s prehrambnimi in neprehrambnimi izdelki, ki svojo dejavnost hitro in uspešno širi po svetu. Rezultat te izjemne širitve, ki nam je prinesla naslov najbolj dinamičnega evropskega trgovca, predstavlja največja mreža trgovin v 30 državah. Skupina Lidl je del skupine Schwarz in ima sedež v mestu Neckarsulm v nemški zvezni deželi Baden-Württemberg.
Kljub dejstvu, da smo kot del skupine Schwarz, tudi del ogromne strukture, ki mora delovati kolektivno in usklajeno, se trudimo, da znotraj posamezne enote ustvarjamo prijetno delovno okolje, ki spodbuja samoiniciativnost, zavzetost, zadovoljstvo in veselje pri delu.
LIDL Slovenija d.o.o. k.d.
Pod lipami 1
1218 Komenda
http://www.lidl.si/

Dejavnost:
Nepremičnine; Trgovina


Smo uspešna trgovska veriga s prehrambnimi in neprehrambnimi izdelki, ki svojo dejavnost hitro in uspešno širi po vsej Evropi. Rezultat te izjemne širitve, ki nam je prinesla naslov najbolj dinamicnega evropskega trgovca, predstavlja najvecja mreža trgovin v vec kot 25 evropskih državah.
Število zaposlenih:
Nad 1000 zaposlenih

Prihodki (zadnji razpoložljivi podatek):

Spoznaj Lidlovo ekipo
Spoznaj našo ekipo, saj je prav njena predanost zaslužna, da je Lidl danes ne samo eden največjih trgovcev, temveč tudi eden najboljših delodajalcev pri nas.

Lidlovka Sabina: »Ves moj trud se vrača«
Petnajst let po odprtju prve trgovine podjetje zaposluje več kot 1900 sodelavk in sodelavcev z vseh koncev Slovenije. Med njimi je tudi Lidlovka Sabina Nikl, pomočnica poslovodje, ki dela v eni izmed Lidlovih trgovin. »Za delo v Lidlu sem se odločila zaradi fleksibilnega delovnega časa. To mi veliko pomeni zaradi moje hčerke, da se lahko poleg službe posvečam družini.« V Lidlu Slovenija je počutje zaposlenih ključnega pomena, zato se trudijo razumeti želje in potrebe zaposlenih. »Najprej sem delala kot prodajalka, nato pa so mi ponudili napredovanje v pomočnico poslovodje,« razlaga Sabina. 
Sabina je navdušena tudi nad pozitivnim vzdušjem v ekipi, ob tem pa ugotavlja: »Najbolj všeč mi je to, da se med sabo razumemo, da smo med sabo povezani.« Pri delu je ključno sodelovanje. Ob njenem pripovedovanju začutiš, da je Lidl zares zgodba o navdihu.
Leta 2017 so v Lidlu Slovenija prejeli polni certifikat Družini prijazno podjetje. Nič od omenjenega namreč ne bi bilo mogoče brez zavzetosti in truda zaposlenih. Kot prejemniki certifikata Top Employer Slovenija in Top Employer Europe za zaposlene skrbijo z različnimi aktivnostmi, programi in stimulativnim plačilom.Lidl Slovenija svojim zaposlenim ponuja številne ugodnosti. Te v njihovi kadrovski službi oblikujejo v fokusnih skupinah, kjer zaposleni povedo, kaj bi želeli, da jim podjetje ponudi. Tako že vrsto let mlajše osnovnošolce svojih zaposlenih poleti za nekaj dni brezplačno odpeljejo na slovensko obalo. Lidlova ekipa navdihuje že 15 let, ob tem Sabina dodaja: »Delo in vse moj trud se vrača. To čutim.«

Lidlovec Dragan: »Če bom lahko, bom v Lidlu do penzije«
Pomemben del ekipe je tudi Lidlovec Dragan Moćić, ki dela v centralnem logističnem skladišču v Arji vas. O svojem delu v enem izmed največjih logističnih centrov v Sloveniji pravi, da je zelo zanimivo: »Moje delo se začne ob petih zjutraj, delam v zamrzovalnici. Pripravljamo ves zamrznjeni program.« Poudarja, da je v ekipi stalno čutiti pozitivno energijo. »Z nadrejenimi imamo prijazen odnos. Vse je s prosim in hvala. Kar je najlepše pri Lidlu Slovenija, pa je to, da se vsi tikamo, in že to veliko pove.« Ob tem ponosno dodaja: »Če ne bi delal v Lidlu, danes ne bi imel svoje nepremičnine. Plača mi raste, vrhunski regres, plačuje se nam dodatna pokojnina v drugi pokojninski steber.«Del te ekipe si preprosto želiš postati. »Petnajst let Lidla pomeni, da je podjetje stabilno, da je močno. Sam mislim, da je to šele začetek,« meni skladiščnik Dragan in ob tem dodaja: »Meni je v Lidlu top, res vrhunsko. Če bom lahko, bom v Lidlu do penzije. Definitivno.«


Seznam ugodnosti za zaposlene je bogat, kljub temu pa nabor nenehno posodabljamo, in sicer na podlagi pobud, ki jih v sklopu rednih anket in tematskih fokusnih skupin predlagajo naši zaposleni. 

Glavne prednosti, ki jih ponujamo zaposlenim: 
 • Top ekipa
 • Dodatno kolektivno pokojninsko zavarovanje 
 • Stalni razvoj in osebna rast 
 • Zaposlitev za nedoločen čas
 • Fleksibilen delovni čas
 • Možnost dela od doma, kjer je, glede na delovno mesto to mogoče
Lidlova 36-ka
Za Lidlove prodajalce in skladiščnike lahko 36 urni delovni teden predstavljal polni delovni čas. Tako je njihov delovni teden krajši od siceršnje prakse zaposlovanja za polni delovni čas, pokojninska doba pa bo priznana enako kot pri 40 urnem delovnem tednu.

Smo družini prijazno podjetje 
Ponosni smo na certifikat Družini prijazno podjetje, ki smo ga prvič prejeli že leta 2014. V sklopu tega certifikata izvajamo številne aktivnosti, ki v fokus postavljajo naše zaposlene in njihove družine ter jim omogočajo večjo fleksibilnost pri delu in lažje usklajevanje delovnih in zasebnih obveznosti. Veliko pozornost namenjamo otrokom naših Lidlovk in Lidlovcev ter jih razveseljujemo s številnimi aktivnostmi.
 • Lidlov družinski piknik
 • Družinski dan
 • Poletne počitnice za otroke 
 • Jezikovni tabor za najstnike
 • Božična predstava in obdarovanje
 • Pozornost za prvošolčke
 • Darilce za novorojenčke
 • Paketek za noseče sodelavke 
 • Lidlova družinska kartica ugodnosti s ponudbo različnih storitev
 • Službeni odklop
Skrb za dobro počutje
Dobro počutje Lidlovk in Lidlovcev je eno izmed naših ključnih strateških načel. Koncept promocije zdravja v Lidlu Slovenija živi že 10 let in je namenjen dolgoročnemu ohranjanju ter krepitvi zdravja naših sodelavk in sodelavcev. 
 • Sadni dan
 • Udeležba na športnih dogodkih
 • Brezplačna psihološka pomoč 24/7
 • Aktivnosti z Lidlovo Vitalnico
 • Roza oktober
 • Brkati november
 • Lidlov tradicionalni zajtrk
 • Brezplačna kava in čaj
Lidl Slovenija med najboljšimi delodajalci na svetu!
V letu 2023, 2022, 2018 in 2017 smo prejeli mednarodni certifikat »Top Employer Slovenija« in »Top Employer Europe«. Certifikat podeljuje uveljavljena mednarodna neodvisna ustanova Top Employers Institute, prejmejo pa ga podjetja, ki s svojimi izjemnimi kadrovskimi praksami, razvojnimi programi za zaposlene ter skrbjo za pozitivno in prijetno delovno okolje izstopajo v svetovnem merilu.

Zgodbe naših zaposlenih


Postani Lidlov skladiščnik, skladiščnica


Postani Lidlov prodajalec, prodajalka


Pridruži se nam že kot študent, študentka

Ne odlašaj!
Še 7 dni za prijavo.
 Prijavi se zdaj

Opis delovnega mesta

Je prevzemanje odgovornosti izziv, ki si si ga vedno želel/-a?

Želiš postati cenjen/-a član/-ica enega vodilnih in najhitreje rastočih evropskih trgovcev? Kot namestnica ali namestnik vodje poslovne enote (m/ž) boš zagotavljal/-a nemoteno delovanje naših poslovalnic. Nadzoroval/-a boš vse procese dnevnega poslovanja in samoiniciativno reševal/-a vsakodnevne izzive. Vsakodnevno boš vpet/-a v vse prodajne procese in aktivnosti v poslovalnici.

Odgovorno boš vodil/-a skupino sodelavcev in skrbel/-a za to, da boste skupaj dosegali zastavljene cilje. Za dosego maksimalne učinkovitosti boš motiviral/-a svoj tim in jim predajal/-a svoje znanje ter izkušnje.

Da smo na pravi poti, dokazuje visoka stopnja zadovoljstva zaposlenih in pridobljena certifikata Družini prijazno podjetje ter Top zaposlovalec leta 2022.

Tvoje naloge
- samostojno vodenje poslovalnice v primeru odsotnosti vodje poslovne enote,
- poznavanje vseh nalog in odgovornosti, ki sodijo v sklop delovnega mesta prodajalec (m/ž),
- vsakodnevna vpetost v prodajne procese in aktivnosti v poslovalnici,
- opravljanje vseh nalog in odgovornosti, ki sodijo v sklop delovnega mesta prodajalec (m/ž),
- omogočanje prijetnih in enostavnih nakupov za kupce,
- zagotavljanje uspešne in vzpodbudne delovne klime,
- vodenje in razvoj svojih sodelavk in sodelavcev,
- odgovornost za prodajne kazalnike, pripravo delovnega načrta in izvedbo inventur,
- uspešno organiziranje optimalne količine zalog,
- zagotavljanje higienskih standardov,
- dosledno izvajanje dela v skladu s prodajnimi načeli podjetja.

Kaj pričakujemo

- najmanj IV. stopnja izobrazbe,
- spoštljiv odnos do kupcev in sodelavcev,
- vodstvene in organizacijske izkušnje ali kompetence,
- dobre komunikacijske sposobnosti,
- samozavesten nastop in usmerjenost k ciljem,
-samoiniciativnost in odgovornost pri delu,
- zmožnost uspešnega samostojnega in timskega dela,
- vozniški izpit B kategorije,
- potrdilo o nekaznovanosti.

Kaj nudimo

- ustrezno strokovno podporo pri opravljanju nalog že od samega začetka,
- sodobno in varno delovno okolje v mednarodno uspešnem podjetju,
- odgovorno in raznoliko delo,
- delo za polni delovni čas (40 ur tedensko),
- možnost kariernega napredka,
- zaposlitev za nedoločen čas s poskusno dobo 6 mesecev,
- mesečno plačilo, ki je nad slovenskim povprečjem v trgovinski dejavnosti:
v 1.letu zaposlitve osnovna bruto plača za 40 ur tedensko znaša 1.800 EUR bruto/mesec;
vsako nadaljnje leto zaposlitve se plača samodejno zviša vse do zadnje, 5. stopnje, kjer osnovno plačilo za 40 ur tedensko znaša najmanj 2.200 EUR bruto/mesec
- 7,96 EUR povračila stroškov za prehrano na delovni dan in povračilo stroškov prevoza na delo v skladu s KP dejavnosti trgovine Slovenije,
- neenakomerno razporejen delovni čas (s pričetki v dopoldanskih in popoldanskih terminih), 14 dni vnaprej znan urnik dela,
- vplačilo v 2. pokojninski steber (po 6 mesecih zaposlitve),
- družabne aktivnosti in ugodnosti za zaposlene (kartica ugodnosti, letni piknik zaposlenih, novoletna zabava, - vsakoletno brezplačno letovanje za otroke v Pacugu, družinski dan,...).


Verjamemo vate, zato se prijavi in pokaži svoj karierni potencial.

*v primeru tehničnih težav, nam piši na mail zaposlitev@lidl.si in ti z veseljem priskočimo na pomoč.

LIDL Slovenija d.o.o. k.d.
Pod lipami 1
1218 Komenda
http://www.lidl.si/

Dejavnost:
Nepremičnine; Trgovina


Smo uspešna trgovska veriga s prehrambnimi in neprehrambnimi izdelki, ki svojo dejavnost hitro in uspešno širi po vsej Evropi. Rezultat te izjemne širitve, ki nam je prinesla naslov najbolj dinamicnega evropskega trgovca, predstavlja najvecja mreža trgovin v vec kot 25 evropskih državah.
Število zaposlenih:
Nad 1000 zaposlenih

Prihodki (zadnji razpoložljivi podatek):

Izberi področje dela