Zaposlitveni portal MojeDelo.com za optimalno delovanje uporablja piškotke. Ali se strinjate z njihovo uporabo? Strinjam se Želim izvedeti več

.Net razvijalec / Java razvijalec

10.5.2018
Dinit d.o.o.
Izola
m/ž
Povej naprej
Kompatibilnost
Kompatibilnost
Aktiviraj svoj karierni profil in si oglej kako se ujemaš z delovnim mestom
Dinit d.o.o.
Spletna stran:

Razvijalec programske opreme

Dinit Card Services je podjetje, ki nudi celovite in napredne storitve v kartičnem poslovanju. Temeljna dejavnost podjetja je procesiranje kartičnih transakcij in smo usmerjeni na procesiranje kartic Diners Club International in Discover Card na trgih Slovenije, Italije, Anglije, Irske, Francije in Beneluxa. Dinit Card Services je v lasti švicarske bančne skupine Corner banca, ki je eden pomembnejših izdajateljev Visa in Mastercard kartic v Švici in lastnik Diners Club Italije.  

Certificirani smo po standardu PCI DSS v3.2 in tako zagotavljamo varnost in regulatorno skladnost po najsodobnejših branžnih standardih. Skupaj s svojimi partnerji razvijamo in ponujamo inovativne informacijske rešitve, ki so sodobne, enostavne za integracijo ter stroškovno učinkovite.  

Smo mlado a drzno podjetje, ki je v 10 letih od ustanovitve zraslo v okvire z več kot 60 zaposlenih, prisotnostjo na mnogih zahodno evropskih trgih in močno strateško pozicijo znotraj globalne kartične sheme Diners Club International.  
V okviru mednarodne korporacijske kulture razvijamo sodobne kadrovske pristope ter rast in uspešnost našega poslovanja zagotavljamo s kolektivnim in osebnostnim razvojem naših sodelavcev. V svoje vrste vabimo preudarne kadre, željne osebnostnega razvoja in predane kolektivnemu duhu podjetja.  

 .Net razvijalec / Java razvijalec m/ž

Opis delovnega mesta:

Zaradi večanja obsega dela širimo ekipo razvijalcev. V našo ekipo vabimo več .Net ter Java razvijalcev, ki bodo skrbeli za načrtovanje, razvoj in vzdrževanje aplikacij za kartično poslovanje ter sodelovali z našimi poslovnimi analitiki pri analizi in pripravi aplikativnih rešitev, ki jih Dinit Card Services razvija in vzdržuje za potrebe svojih strank. 

Pričakujemo:

 • poznavanje programskih jezikov Java ali Microsoft .NET (C#);
 • poznavanje spletnih tehnologij (CSS, HTML,..);
 • poznavanje podatkovnih modelov in SQL;
 • znanje angleškega jezika. 

Nudimo: 

 • teamsko delo v pozitivnem kolektivu, mentorstvo pri zahtevnejših projektih in fleksibilen delovni čas;
 • strokovni in karierni razvoj z razvojem vaših potencialov in nadgradnjo kompetenc;
 • priložnost uveljavitve v mednarodnem, tehnološko naprednem podjetju;
 • konkurenčno plačilo in letna stimulacija na podlagi uspešnosti;
 • možnost vključitve v sistem dodatnega pokojninskega zavarovanja, financiranim s strani podjetja;
 • delovno razmerje za nedoločen čas;
 • druženje, zabavo in raznolikost z organiziranimi izleti, pohodi v naravi, ekipnimi športi, volonterskimi dnevi, pikniki, različnimi izobraževanji in delavnicami. 

V kolikor imate veselje in strast do iskanja rešitev in programiranja ter si želite pridružiti zagnani ekipi kartičnih in IT strokovnjakov, pošljite vaš CV z opisom delovnih izkušenj na zaposlitev@dinitcs.com. Prijave sprejemamo do 15.06.2018. 
 
Delovno mesto je v Izoli.  

Ne odlašaj s prijavo!
Bodi med prvimi.

Opis delovnega mestaOpis delovnega mesta: Zaradi večanja obsega dela širimo ekipo razvijalcev. V našo ekipo vabimo več .Net ter Java razvijalcev, ki bodo skrbeli za načrtovanje, razvoj in vzdrževanje aplikacij za kartično poslovanje ter sodelovali z našimi poslovnimi analitiki pri analizi in pripravi aplikativnih rešitev, ki jih Dinit Card Services razvija in vzdržuje za potrebe svojih strank.

Kaj pričakujemo

- poznavanje programskih jezikov Java ali Microsoft .NET (C#); 
- poznavanje spletnih tehnologij (CSS, HTML,..);
- poznavanje podatkovnih modelov in SQL;
- znanje angleškega jezika.

Kaj nudimo

- teamsko delo v pozitivnem kolektivu, mentorstvo pri zahtevnejših projektih in fleksibilen delovni čas;
- strokovni in karierni razvoj z razvojem vaših potencialov in nadgradnjo kompetenc;
- priložnost uveljavitve v mednarodnem, tehnološko naprednem podjetju;
- konkurenčno plačilo in letna stimulacija na podlagi uspešnosti;
- možnost vključitve v sistem dodatnega pokojninskega zavarovanja, financiranim s strani podjetja;
- delovno razmerje za nedoločen čas;
- druženje, zabavo in raznolikost z organiziranimi izleti, pohodi v naravi, ekipnimi športi, volonterskimi dnevi, pikniki, različnimi izobraževanji in delavnicami.

V kolikor imate veselje in strast do iskanja rešitev in programiranja ter si želite pridružiti zagnani ekipi kartičnih in IT strokovnjakov, pošljite vaš CV z opisom delovnih izkušenj na zaposlitev@dinitcs.com. Prijave sprejemamo do 08.06.2018.

Delovno mesto je v Izoli.

Izberi področje dela