Strinjam se Želim izvedeti več Zavrnem

Novice

Fanfara 2014

Fanfara 2014

Svet brez marketinga je kot april brez Fanfare: brezvezen!

14.4.2014

Za nami je že sedma uspešno izpeljana Študentska marketinška konferenca Fanfara v organizaciji 31 aktivnih članov Študentske sekcije Društva za marketing Slovenije. 9 aprila 2014 smo v ljubljanski Festivalni dvorani več kot 460 marketinškim navdušencem pokazali, zakaj bi bil svet brez marketinga siv, žalosten in brezvezen. Udeleženci so se poleg predavanj slovenskih in tujih strokovnjakov lahko udeležili tudi dveh delavnic in debate, ob vsem tem pa širili mrežo poznanstev, ki jim bo v prihodnosti zagotovo prišla še kako prav.

Več »
Fanfara 2014

Fanfara 2014

7. študentska marketinška konferenca Fanfara

14.4.2014

Ljubljana, 9. april 2014 – Danes je v Festivalni dvorani v Ljubljani potekala Študentska marketinška konferenca Fanfara, ki so jo že sedmo leto zapored organizirali člani Študentske sekcije Društva za marketing Slovenije (ŠSDMS). Največjega študentskega marketinškega dogodka pri nas se je udeležilo kar 460 mladih marketinških navdušencev, ki so dogodek izkoristili tako za izobraževanje kot spoznavanje novih ljudi. Domači in tuji govorci so pripravili odlična predavanja, navdušili publiko in dokazali, da bi bil svet brez marketinga popolnoma brezvezen.

Več »
Fanfara 2014

Fanfara 2014

Študentska marketinška konferenca Fanfara

26.3.2014

Trg dela od nas zahteva vedno več znanja in uporabnih veščin. Na 7. Študentski marketinški konferenci Fanfari, ki bo 9. aprila 2014 v Festivalni dvorani v Ljubljani, boste na predavanjih in delavnicah lahko spoznali svet marketinga in nadgradili svoje znanje o njem. Neprecenljive izkušnje bodo z nami delili ljudje, ki ga ne le opazujejo, ampak tudi ustvarjajo.

Več »
12 E/MBA štipendij

12 E/MBA štipendij

COTRUGLI Business School razpisuje 12 E/MBA štipendij

26.3.2014

Vas zanima MBA program? COTRUGLI Business School razpisuje 12 E/MBA štipendij v vrednosti 115.000€ za slovenske managerje in podjetnike za leto 2014/15!

Več »
Fanfara 2014

Fanfara 2014

Brez znanja in izkušenj? Brezveze.

26.3.2014

Brez znanja se v sodobnem marketinškem svetu in na trgu dela težko znajdemo. Zato vas vabimo, da se v sredo, 9. aprila, podate v svet marketinga in se nam pridružite v Festivalni dvorani na 7. Študentski marketinški konferenci Fanfari. Za vse mlade in mlade po srcu pripravljamo edinstven dogodek in predvsem odlično priložnost za srečanje z največjimi domačimi in tujimi marketinškimi strokovnjaki.

Več »
Image

Kako spremeniti karierno pot?

28.2.2014

Izobraževalni sistem od nas zahteva, da se že v mladih letih odločimo, kaj želimo v življenju početi. Pa takrat res natančno vemo, kaj želimo? Nekateri že kmalu ugotovijo, kaj je njihova življenjska strast, spet drugi potrebujejo kar nekaj časa, da najdejo pravo usmeritev. Kakorkoli, tudi po desetletju, dveh ali več imate še vedno na voljo tako imenovano karierno preusmeritev.

Več »
Image

Kaj se lahko naučimo iz filma Pripravnika in to uporabimo pri naši karieri?

24.1.2014

MojeDelo.com ima 10 let :). Hvala vsem zvestim uporabnikom in hvala tudi vsem tistim, ki ste sodelovali v natečaju 10 let dobrih zgodb z MojeDelo.com, in si z nami ogledali film Pripravnika. Pripravili smo vam nekaj lekcij iz filma, ki jih lahko nemudoma uporabimo pri iskanju zaposlitve in/ali gradnji kariere.

Več »
Image

Naslednji teden na Sempl po znanja s področja medijskega komuniciranja

18.11.2013

Vodi ali pusti umreti je vodilo jubilejnega seminarja medijskih trendov, ki je v vseh teh letih prerasel iz dogodka, namenjenega medijskemu planiranju v dogodek, ki vsako leto predstavlja vodilne trende v komunikacijsko medijski stroki. 

Več »
Spirit Slovenija

Spirit Slovenija

URSIL na 8. Slovenskem forumu inovacij (SFI)

11.11.2013

Ljubljana - svetovanje o varstvu intelektualne lastnine

Več »
11. zaposlitveni sejem

11. zaposlitveni sejem

Prihodnji teden obiščite zaposlitveni sejem MOJE DELO

16.10.2013

Obstaja več načinov, kako priti na zaposlitveni intervju. Najlažji in najhitrejši je zagotovo obisk zaposlitvenega sejma.


Več »
Poglejte še

Karierne storitve
Priročnik Kako uspešno iskati zaposlitev
Selby & Mills psihometrični test
Ponudba izobraževalnih programov
Vprašaj strokovnjaka
Prijava na Zavod za zaposlovanje