Strinjam se Želim izvedeti več Zavrnem

Novice

Image

Kako spremeniti karierno pot?

28.2.2014

Izobraževalni sistem od nas zahteva, da se že v mladih letih odločimo, kaj želimo v življenju početi. Pa takrat res natančno vemo, kaj želimo? Nekateri že kmalu ugotovijo, kaj je njihova življenjska strast, spet drugi potrebujejo kar nekaj časa, da najdejo pravo usmeritev. Kakorkoli, tudi po desetletju, dveh ali več imate še vedno na voljo tako imenovano karierno preusmeritev.

Več »
Image

Kaj se lahko naučimo iz filma Pripravnika in to uporabimo pri naši karieri?

24.1.2014

MojeDelo.com ima 10 let :). Hvala vsem zvestim uporabnikom in hvala tudi vsem tistim, ki ste sodelovali v natečaju 10 let dobrih zgodb z MojeDelo.com, in si z nami ogledali film Pripravnika. Pripravili smo vam nekaj lekcij iz filma, ki jih lahko nemudoma uporabimo pri iskanju zaposlitve in/ali gradnji kariere.

Več »
Image

Naslednji teden na Sempl po znanja s področja medijskega komuniciranja

18.11.2013

Vodi ali pusti umreti je vodilo jubilejnega seminarja medijskih trendov, ki je v vseh teh letih prerasel iz dogodka, namenjenega medijskemu planiranju v dogodek, ki vsako leto predstavlja vodilne trende v komunikacijsko medijski stroki. 

Več »
Spirit Slovenija

Spirit Slovenija

URSIL na 8. Slovenskem forumu inovacij (SFI)

11.11.2013

Ljubljana - svetovanje o varstvu intelektualne lastnine

Več »
11. zaposlitveni sejem

11. zaposlitveni sejem

Prihodnji teden obiščite zaposlitveni sejem MOJE DELO

16.10.2013

Obstaja več načinov, kako priti na zaposlitveni intervju. Najlažji in najhitrejši je zagotovo obisk zaposlitvenega sejma.


Več »
Oglasno sporocilo

Oglasno sporocilo

Iščeš službo? Ne pozabi na dopolnilno zdravstveno zavarovanje.

17.10.2013

Ko zaključiš s študijem, zaključiš tudi s statusom in začne se lov na službo. Nastop na trgu delovne sile je zahteven in kot vedno, so prvi koraki najtežji. Da pa ne bo vse tako črno, ti želimo pri Asu ta prvi korak vsaj malo olajšati.

Več »
Rok Hrastnik

Rok Hrastnik

Predavanje: Naj vaša spletna stran služi svojemu namenu

7.10.2013

Kakšna je spletna stran vašega podjetja? Je prodajno naravnana ali zgolj informativno predstavi dejavnosti podjetja? Bi želeli spletno stran izboljšati in povečati  obisk? Kaj lahko naredite, da se bodo vaše stranke vračale na vašo spletno stran? 

Več »
Zaposlitveni sejem

Zaposlitveni sejem

Kako v dveh dneh opraviti več zaposlitvenih intervjujev, kot bi jih sicer v celem letu?

4.10.2013

Enostavno, obiščite zaposlitveni sejem! Največji tovrstni dogodek, ki ga zaposlitveni portal MojeDelo.com organizira že enajstič, bo letos potekal 23. in 24. oktobra (sreda in četrtek) v hali C Gospodarskega razstavišča v Ljubljani.

Več »
Prosta delovna mesta

Prosta delovna mesta

Prosta delovna mesta na portalu MojeDelo.com

17.9.2013

Imamo dobre novice! Zadnji mesec se je namreč močno povečalo število objavljenih prostih delovnih mest na zaposlitvenem portalu MojeDelo.com. Kar smo na hitro preverili, smo med tistimi portali, ki imajo največ zaposlitvenih oglasov. In kar je najboljše – pri nas prostih delovnih mest ne prepisujemo, tako kot to počnejo nekatere druge spletne strani.

Več »
Postanite najboljši tržnik

Postanite najboljši tržnik

Zadnja priložnost

2.9.2013

Prodajne veščine so zelo cenjene - podjetja v Sloveniji se danes borijo za preživetje, preživijo lahko samo, če uspejo prodati dovolj svojih produktov in storitev (strankam, ki dejansko plačajo). Kdo v podjetje prinaša denar? Dobri tržniki. Ti so postali hudo cenjeni in zelo iskani v večini slovenskih podjetij.

Več »
Poglejte še

Karierne storitve
Priročnik Kako uspešno iskati zaposlitev
Selby & Mills psihometrični test
Ponudba izobraževalnih programov
Vprašaj strokovnjaka
Prijava na Zavod za zaposlovanje