Strinjam se Želim izvedeti več Zavrnem

Novice

Fanfara 2014

Fanfara 2014

Študentska marketinška konferenca Fanfara

26.3.2014

Trg dela od nas zahteva vedno več znanja in uporabnih veščin. Na 7. Študentski marketinški konferenci Fanfari, ki bo 9. aprila 2014 v Festivalni dvorani v Ljubljani, boste na predavanjih in delavnicah lahko spoznali svet marketinga in nadgradili svoje znanje o njem. Neprecenljive izkušnje bodo z nami delili ljudje, ki ga ne le opazujejo, ampak tudi ustvarjajo.

Več »
12 E/MBA štipendij

12 E/MBA štipendij

COTRUGLI Business School razpisuje 12 E/MBA štipendij

26.3.2014

Vas zanima MBA program? COTRUGLI Business School razpisuje 12 E/MBA štipendij v vrednosti 115.000€ za slovenske managerje in podjetnike za leto 2014/15!

Več »
Fanfara 2014

Fanfara 2014

Brez znanja in izkušenj? Brezveze.

26.3.2014

Brez znanja se v sodobnem marketinškem svetu in na trgu dela težko znajdemo. Zato vas vabimo, da se v sredo, 9. aprila, podate v svet marketinga in se nam pridružite v Festivalni dvorani na 7. Študentski marketinški konferenci Fanfari. Za vse mlade in mlade po srcu pripravljamo edinstven dogodek in predvsem odlično priložnost za srečanje z največjimi domačimi in tujimi marketinškimi strokovnjaki.

Več »
Image

Kako spremeniti karierno pot?

28.2.2014

Izobraževalni sistem od nas zahteva, da se že v mladih letih odločimo, kaj želimo v življenju početi. Pa takrat res natančno vemo, kaj želimo? Nekateri že kmalu ugotovijo, kaj je njihova življenjska strast, spet drugi potrebujejo kar nekaj časa, da najdejo pravo usmeritev. Kakorkoli, tudi po desetletju, dveh ali več imate še vedno na voljo tako imenovano karierno preusmeritev.

Več »
Image

Kaj se lahko naučimo iz filma Pripravnika in to uporabimo pri naši karieri?

24.1.2014

MojeDelo.com ima 10 let :). Hvala vsem zvestim uporabnikom in hvala tudi vsem tistim, ki ste sodelovali v natečaju 10 let dobrih zgodb z MojeDelo.com, in si z nami ogledali film Pripravnika. Pripravili smo vam nekaj lekcij iz filma, ki jih lahko nemudoma uporabimo pri iskanju zaposlitve in/ali gradnji kariere.

Več »
Image

Naslednji teden na Sempl po znanja s področja medijskega komuniciranja

18.11.2013

Vodi ali pusti umreti je vodilo jubilejnega seminarja medijskih trendov, ki je v vseh teh letih prerasel iz dogodka, namenjenega medijskemu planiranju v dogodek, ki vsako leto predstavlja vodilne trende v komunikacijsko medijski stroki. 

Več »
Spirit Slovenija

Spirit Slovenija

URSIL na 8. Slovenskem forumu inovacij (SFI)

11.11.2013

Ljubljana - svetovanje o varstvu intelektualne lastnine

Več »
11. zaposlitveni sejem

11. zaposlitveni sejem

Prihodnji teden obiščite zaposlitveni sejem MOJE DELO

16.10.2013

Obstaja več načinov, kako priti na zaposlitveni intervju. Najlažji in najhitrejši je zagotovo obisk zaposlitvenega sejma.


Več »
Oglasno sporocilo

Oglasno sporocilo

Iščeš službo? Ne pozabi na dopolnilno zdravstveno zavarovanje.

17.10.2013

Ko zaključiš s študijem, zaključiš tudi s statusom in začne se lov na službo. Nastop na trgu delovne sile je zahteven in kot vedno, so prvi koraki najtežji. Da pa ne bo vse tako črno, ti želimo pri Asu ta prvi korak vsaj malo olajšati.

Več »
Rok Hrastnik

Rok Hrastnik

Predavanje: Naj vaša spletna stran služi svojemu namenu

7.10.2013

Kakšna je spletna stran vašega podjetja? Je prodajno naravnana ali zgolj informativno predstavi dejavnosti podjetja? Bi želeli spletno stran izboljšati in povečati  obisk? Kaj lahko naredite, da se bodo vaše stranke vračale na vašo spletno stran? 

Več »
Poglejte še

Karierne storitve
Priročnik Kako uspešno iskati zaposlitev
Selby & Mills psihometrični test
Ponudba izobraževalnih programov
Vprašaj strokovnjaka
Prijava na Zavod za zaposlovanje