Strinjam se Želim izvedeti več Zavrnem

Novice

Fanfara 2013

Fanfara 2013

Fanfara 2013: Ne spreglej bistva

14.3.2013

Študentska sekcija Društva za marketing Slovenije vabi vse marketinške navdušence in tiste, ki boste to še postali, na Fanfaro, študentsko marketinško konferenco, ki letos poteka že šesto leto zapored. S pomočjo priznanih domačih in tujih govorcev bomo 10. aprila 2013 na Gspodarskem razstavišču odkrivali bistvo marketinga.

Več »
SOF

SOF

Na Slovenskem oglaševalskem festivalu bodo nastopili vrhunski mednarodni govorci

7.3.2013

V tekmovalni del festivala je pripravljenih 11 odstotkov več del kot minulo leto.

Več »
Image

Dan za spremembe

7.3.2013

Dan za spremembe, ki ga Slovenska filantropija v letu 2013 organizira četrtič, bo potekal v petek, 5. aprila in v soboto, 6. aprila.

Več »
CEED Finance

CEED Finance

Kako s finančnim znanjem do dobrih poslovnih odločitev?

5.3.2013

Marsikateri izkušeni podjetniki in managerji priznavajo, da je znanje financ eno od ključnih znanj, ki ga je treba pridobiti čim prej in ne šele takrat, ko plačaš »davek« zaradi finančne neučinkovitosti. 

Več »
»Job« je boj!

»Job« je boj!

Brezplačno predavanje o učinkovitem iskanju zaposlitve na Obali

20.2.2013

Razmere na trgu dela niso nič kaj rožnate, mladi, ki še nimajo dovolj delovnih izkušenj, še posebej težko najdejo prvo zaposlitev. Konkurenca med iskalci na trgu dela in vse manj prostih delovnih mest od vsakega posameznika zahtevata, da postane (naj)boljši in (naj)bolj pripravljen iskalec zaposlitve. 

Več »
Brezplacno predavanje

Brezplacno predavanje

Brezplačno predavanje: Kako uspešno iskati zaposlitev?

19.2.2013

Konkurenca med iskalci na trgu dela in vse manj prostih delovnih mest od kandidata zahtevata, da je boljši in bolj pripravljen iskalec zaposlitve, zato smo pripravili serijo brezplačnih predavanj po večjih slovenskih mestih, na katerih bomo delili vse skrivnosti uspešnega iskanja zaposlitev. Peto predavanje bo v Portorožu (dvorana Tartini v Grand Hotelu Metropol), v četrtek, 28. februarja ob 11:00.

Več »
Postanite najboljši tržnik

Postanite najboljši tržnik

Brezplačno predavanje in predstavitev programa

11.2.2013

Štiri generacije slušateljev programa 100 top tržnikov so pokazale, da je program pravi odgovor za tiste, ki želijo povečati prodajo in imeti bolj zveste kupce. To nam potrjujejo zgodbe tržnikov, podjetnikov in delodajalcev. 

Več »
Iskanje zaposlitve

Iskanje zaposlitve

Vse, kar morate vedeti o iskanju zaposlitve

31.1.2013

Iskanje zaposlitve ni mačji kašelj. Poleg finančne pismenosti, je to še ena znanost, ki bi jo morali učiti že v šoli. Pa je na žalost ne in zato smo praktično prepuščeni sami sebi. Vsak se prej ko slej sreča z iskanjem zaposlitve, zato je dobro, da na enem mestu zberemo vse informacije, ki vam lahko koristijo pri iskanju službe.

Več »
Zaposlovanje

Zaposlovanje

Kdo ima korist od zaposlovanja?

24.1.2013

To je eno od vprašanj, ki si jih ne zastavljamo pogosto, zato tudi odgovor nanj ni preprost in samoumeven. A moramo se zavedati, da je zaposlovanje dogovor, v katerem pridobita obe strani – delavec in delodajalec. Precej jasno je, kaj pridobi delavec (plačo, pravico do dopusta, bolniške odsotnosti ipd.) in mnogim se zdi, da je popolnoma nepotrebno, da bi se ukvarjali s koristmi, ki jih ima delodajalec od zaposlovanja. 

Več »
Kriza tudi na trgu dela

Kriza tudi na trgu dela

Katere spremembe na trgu dela niso posledica finančne krize?

23.1.2013

Finančna oz. gospodarska kriza je pojem, s katerim smo se po nekaj letih že navadili živeti. Ker ga vsak dan nekajkrat slišimo, nam hitro pride v navado, da bi za vse spremembe krivili krizo. A zavedati se moramo, da zaradi krize pogosto ne opazimo drugih gibanj in sprememb, ki bi se dogajale tudi, če bi gospodarstvo še vedno delovalo tako kot v času »debelih krav«. Kaj mislimo s tem in kje se odpirajo priložnosti za delo? 

Več »
Poglejte še

Karierne storitve
Priročnik Kako uspešno iskati zaposlitev
Strokovna priprava vašega življenjepisa
Selby & Mills psihometrični test
Ponudba izobraževalnih programov
Vprašaj strokovnjaka
Prijava na Zavod za zaposlovanje