Strinjam se Želim izvedeti več Zavrnem

Novice

Vesela zaposlitev

Vesela zaposlitev

Ali je res, da veseli kandidati dobijo več ponudb za zaposlitev?

17.4.2013

Pomislite na tistih nekaj srečnih in veselih ljudi, ki vas dnevno obkrožajo. S svojo pozitivno energijo velikokrat tudi vas spravijo v dobro voljo. Radi ste v njihovi družbi, saj je vedno zanimivo in precej sproščeno. Je mogoče, da taki ljudje dobivajo več ponudb za zaposlitev? Odgovor je preprost: zagotovo.

Več »
Prosta delovna mesta

Prosta delovna mesta

Novosti Zakona o urejanju trga dela

16.4.2013

Spremenjeni Zakon o urejanju trga dela (ZUTD-A), ki je del reforme trga dela, je začel veljati 12. aprila letos. Prinaša spremembe in uvaja novosti tako za delodajalca, kot tudi za iskalce zaposlitve. Glavne spremembe so pri objavi prostih delovnih mest ter pri prijavi na Zavod za zaposlovanje.

Več »
Fanfara 2013

Fanfara 2013

Fanfara, študentska marketinška konferenca

8.4.2013

10. aprila bo potekala že 6. Fanfara in za vse, še neodločene, smo poiskali 6 razlogov zakaj Fanfare res ne gre zamuditi!

Več »
Zakon o urejanju trga dela

Zakon o urejanju trga dela

Ključne spremembe zakona o urejanju trga dela (ZUTD-A)

16.4.2013

Poglavitni cilji novosti zakona o urejanju trga dela so doseganje večje fleksibilnosti na trgu dela, zmanjšanje pasti brezposelnosti za brezposelne osebe in odprava administrativnih ovir.

Več »
Fanfara 2013

Fanfara 2013

Vabljeni na Fanfaro 2013

29.3.2013

10. aprila 2013 bo svoja vrata na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani že šestič odprla Fanfara, študentska marketinška konferenca v organizaciji Študentske sekcije Društva za marketing Slovenije.

Več »
Projekt Itak Job

Projekt Itak Job

Itak Job je 1000 mladih opremil z znanji in orodji za iskanje zaposlitve

27.3.2013

Brezposelnost mladih je ena najbolj perečih tem, s katero se v trenutnih gospodarskih razmerah sooča Slovenija. Projekt Itak Job, ki je nastal v sodelovanju Telekoma Slovenije in zaposlitvenega portala MojeDelo.com, pomaga mladim po vsej Sloveniji, da se čim bolje pripravijo na iskanje prve zaposlitve. Približno 1000 mladih se je že udeležilo kariernih predavanj v Mariboru, Ljubljani, Novem mestu, Portorožu in Kranju. 

Več »
Kriza je. Pomagajmo.

Kriza je. Pomagajmo.

Kriza je. Zato podpiramo številne projekte.

22.3.2013

Zaposlitveni portal MojeDelo.com je znan tudi po tem, da rad ponudi roko pri različnih zanimivih projektih. Če nič drugega, smo vedno vsaj medijski partnerji dogodka. V marcu je takih dogodkov nekaj več. Predstavljeni so v nadaljevanju.

Več »
Nagrade Effie

Nagrade Effie

Nagrade Effie dokazujejo, da skupaj s svojimi naročniki najučinkoviteje komunicira Pristop

22.3.2013

Pristop, ki sodi med vodilna svetovalna in komunikacijska podjetja v JV Evropi, je na tekmovanju Effie 2012, ki nagrajuje dokazano učinkovitost tržnih komunikacij, med slovenskimi agencijami prejel največ nagrad. 

Več »
Marketinški semafor

Marketinški semafor

Študentska marketinška konferenca - 7. Marketinški semafor

9.12.2013

Klub za marketing Ekonomsko-poslovne fakultete v sodelovanju s Katedro za marketing letos organizira že sedmo študentsko marketinško konferenco Marketinški semafor z naslovom Marketing na virtualnem igrišču.

Več »
SOF

SOF

Jutri se v Portorožu prične 22. Slovenski oglaševalski festival, na katerem bodo nastopili vrhunski mednarodni govorci

20.3.2013

Od jutri, srede, 20. marca, do petka, 22. marca, bo v Portorožu potekal 22. Slovenski oglaševalski festival, ki bo letos namenjen navdihu. Kongresni del festivala se bo v sredo pričel ob 15. uri z Oglaševalsko letino, ki jo bosta vodila Janez Rakušček in Mitja Petrovič, nadaljeval se bo z medijsko debato, ki jo bosta vodila Franci Zavrl in Leon Magdalenc (njuni gostje bodo Denis Oštir, Jela Krečič, Melita Zajc in Tomaž Drozg), sledilo bo predavanje Josephine Green, promotorke sodobne miselnosti in novih spoznanj na področju družbenega razvoja, inovacij in sprememb. Prvi večer se bo zaključil s podelitvijo nagrad Effie 2012 za učinkovitost tržnih komunikacij.

Več »
Poglejte še

Karierne storitve
Priročnik Kako uspešno iskati zaposlitev
Selby & Mills psihometrični test
Ponudba izobraževalnih programov
Vprašaj strokovnjaka
Prijava na Zavod za zaposlovanje