Strinjam se Želim izvedeti več Zavrnem

Novice

Projekt Itak Job

Projekt Itak Job

Itak Job je 1000 mladih opremil z znanji in orodji za iskanje zaposlitve

27.3.2013

Brezposelnost mladih je ena najbolj perečih tem, s katero se v trenutnih gospodarskih razmerah sooča Slovenija. Projekt Itak Job, ki je nastal v sodelovanju Telekoma Slovenije in zaposlitvenega portala MojeDelo.com, pomaga mladim po vsej Sloveniji, da se čim bolje pripravijo na iskanje prve zaposlitve. Približno 1000 mladih se je že udeležilo kariernih predavanj v Mariboru, Ljubljani, Novem mestu, Portorožu in Kranju. 

Več »
Kriza je. Pomagajmo.

Kriza je. Pomagajmo.

Kriza je. Zato podpiramo številne projekte.

22.3.2013

Zaposlitveni portal MojeDelo.com je znan tudi po tem, da rad ponudi roko pri različnih zanimivih projektih. Če nič drugega, smo vedno vsaj medijski partnerji dogodka. V marcu je takih dogodkov nekaj več. Predstavljeni so v nadaljevanju.

Več »
Nagrade Effie

Nagrade Effie

Nagrade Effie dokazujejo, da skupaj s svojimi naročniki najučinkoviteje komunicira Pristop

22.3.2013

Pristop, ki sodi med vodilna svetovalna in komunikacijska podjetja v JV Evropi, je na tekmovanju Effie 2012, ki nagrajuje dokazano učinkovitost tržnih komunikacij, med slovenskimi agencijami prejel največ nagrad. 

Več »
Marketinški semafor

Marketinški semafor

Študentska marketinška konferenca - 7. Marketinški semafor

9.12.2013

Klub za marketing Ekonomsko-poslovne fakultete v sodelovanju s Katedro za marketing letos organizira že sedmo študentsko marketinško konferenco Marketinški semafor z naslovom Marketing na virtualnem igrišču.

Več »
SOF

SOF

Jutri se v Portorožu prične 22. Slovenski oglaševalski festival, na katerem bodo nastopili vrhunski mednarodni govorci

20.3.2013

Od jutri, srede, 20. marca, do petka, 22. marca, bo v Portorožu potekal 22. Slovenski oglaševalski festival, ki bo letos namenjen navdihu. Kongresni del festivala se bo v sredo pričel ob 15. uri z Oglaševalsko letino, ki jo bosta vodila Janez Rakušček in Mitja Petrovič, nadaljeval se bo z medijsko debato, ki jo bosta vodila Franci Zavrl in Leon Magdalenc (njuni gostje bodo Denis Oštir, Jela Krečič, Melita Zajc in Tomaž Drozg), sledilo bo predavanje Josephine Green, promotorke sodobne miselnosti in novih spoznanj na področju družbenega razvoja, inovacij in sprememb. Prvi večer se bo zaključil s podelitvijo nagrad Effie 2012 za učinkovitost tržnih komunikacij.

Več »
Fanfara 2013

Fanfara 2013

Fanfara 2013: Ne spreglej bistva

14.3.2013

Študentska sekcija Društva za marketing Slovenije vabi vse marketinške navdušence in tiste, ki boste to še postali, na Fanfaro, študentsko marketinško konferenco, ki letos poteka že šesto leto zapored. S pomočjo priznanih domačih in tujih govorcev bomo 10. aprila 2013 na Gspodarskem razstavišču odkrivali bistvo marketinga.

Več »
SOF

SOF

Na Slovenskem oglaševalskem festivalu bodo nastopili vrhunski mednarodni govorci

7.3.2013

V tekmovalni del festivala je pripravljenih 11 odstotkov več del kot minulo leto.

Več »
Image

Dan za spremembe

7.3.2013

Dan za spremembe, ki ga Slovenska filantropija v letu 2013 organizira četrtič, bo potekal v petek, 5. aprila in v soboto, 6. aprila.

Več »
CEED Finance

CEED Finance

Kako s finančnim znanjem do dobrih poslovnih odločitev?

5.3.2013

Marsikateri izkušeni podjetniki in managerji priznavajo, da je znanje financ eno od ključnih znanj, ki ga je treba pridobiti čim prej in ne šele takrat, ko plačaš »davek« zaradi finančne neučinkovitosti. 

Več »
»Job« je boj!

»Job« je boj!

Brezplačno predavanje o učinkovitem iskanju zaposlitve na Obali

20.2.2013

Razmere na trgu dela niso nič kaj rožnate, mladi, ki še nimajo dovolj delovnih izkušenj, še posebej težko najdejo prvo zaposlitev. Konkurenca med iskalci na trgu dela in vse manj prostih delovnih mest od vsakega posameznika zahtevata, da postane (naj)boljši in (naj)bolj pripravljen iskalec zaposlitve. 

Več »
Poglejte še

Karierne storitve
Priročnik Kako uspešno iskati zaposlitev
Selby & Mills psihometrični test
Ponudba izobraževalnih programov
Vprašaj strokovnjaka
Prijava na Zavod za zaposlovanje