Delavec v lakirnici

Oblikovalec procesov (Process Designer) – za področje planiranja in upravljanja materiala (m/ž)

Več kot 3,5 milijona proizvedenih vozil in več kot 100 let izkušenj na področju avtomobilske industrije, ter obsežen spekter storitev zagotavljata Magni Steyr vlogo vodilnega svetovnega razvojnega in proizvodnega partnerja za proizvajalce avtomobilov. Kot del mednarodne družbe Magna International s skoraj 450 lokacijami po vsem svetu ponujamo raznoliko delovno okolje z razvojnimi možnostmi po vsem svetu.

Iščemo zavzetega sodelavca z visoko afiniteto do tehnologije in dobrim razumevanjem tehničnih povezav v avtomobilski industriji.
Za delo na tem položaju prednostno iščemo kandidata s strukturiranim načinom dela, visoko ravnijo organizacijskih sposobnosti, z odličnimi komunikacijskimi sposobnosti in veseljem do skupinskega dela.

Vaše naloge: 

  • Kot oblikovalec procesov boste sooblikovali informacijske procese v podporo področju planiranja in upravljanja materiala.
  • Razvijali boste koncepte rešitev za potrebno informacijsko podporo na podlagi oddelčnih zahtev. Odgovorni boste za implementacijo procesov prenosa informacij v pripadajočih informacijskih sistemih.
  • Samostojno in odgovorno boste izvajali vodenje oz. management projektov.
  • Poglobljeno boste poznavali »vaše« procese in sistem, ter boste sogovornik za vsa IT vprašanja s področja obdelave naročil.

Vaš profil

  • Zaključena vsaj VI. stopnja izobrazbe tehnične smeri (elektrotehnika, računalništvo, poslovna informatika ali strojna)
  • Potrebno znanje s področja razvijanja programske opreme in zbirk podatkov (relacijske podatkovne baze, poizvedbe po bazah)
  • Metodološke kompetence v zvezi z upravljanjem projektov, upravljanjem procesov in optimizacijo izdelkov / procesov (Six Sigma, FMEA,..)
  • Zaželeno poznavanje sistemov ERP in sistemov upravljanja materialov
  • Zaželeno poznavanje logističnih procesov, procesov planiranja in upravljanja materiala
  • Visoka raven znanja nemščine in/ali angleščine (pisno in ustno)  


Nudimo: 

Zaposlitev za nedoločen čas v podjetju MAGNA STEYR d.o.o. na lokaciji Maribor/Hoče/Slovenija, ki je del poslovnega okolja Magne Steyr. 

Z vami bomo sklenili pogodbo za nedoločen čas s poskusno dobo 6 mesecev.
 
V kolikor smo vzbudili vaše zanimanje, se veselimo spletne prijave, ki naj vključuje življenjepis v slovenskem in nemškem jeziku, spremno pismo in spričevala, najkasneje do 31.1.2021. 

Zaradi boljše razumljivosti, se v razpisu ne uporablja ločevanje po spolih. Ustrezni izrazi veljajo za oba spola v smislu Zakona o enakih možnostih žensk in moških (ZEMŽM).