Zaposlitveni portal MojeDelo.com za optimalno delovanje uporablja piškotke. Ali se strinjate z njihovo uporabo? Strinjam se Želim izvedeti več

Operater (delavec v proizvodnji)

14.1.2019
MAHLE Electric Drives Bovec d.o.o.
Bovec
m/ž
Povej naprej
Kompatibilnost
Kompatibilnost
Aktiviraj svoj karierni profil in si oglej kako se ujemaš z delovnim mestom
MAHLE Electric Drives Bovec d.o.o.
Spletna stran:

Ne odlašaj s prijavo!
Bodi med prvimi.

Opis delovnega mesta

Skupaj s sodelavci dosegamo najvišje cilje. Želite skozi izzive rasti skupaj z nami? Skupina MAHLE je vodilni mednarodni dobavitelj v avtomobilski industriji. Z našimi izdelki za motorje z notranjim zgorevanjem in njihovimi perifernimi deli kot tudi rešitvami za električna vozila naslavljamo vse ključne izzive, povezane s tehnologijo pogonskih sistemov in klimatskih naprav. Danes inovativne izdelke izdeluje okrog 75.000 zaposlenih na 170 proizvodnih lokacijah in v 16 razvojno raziskovalnih centrih. Nenehno izboljšujemo obstoječe tehnologije, razvijamo nove tehnološke koncepte in postavljamo standarde. MAHLE izdelki so vgrajeni že v vsakem drugem vozilu. Skupina MAHLE je v Sloveniji prisotna v Šempetru pri Gorici, Komnu in Bovcu.

Delite strokovno znanje, razvijajte ideje in dosegajte uspehe z odgovornimi dejanji
v MAHLE Electric Drives Bovec d.o.o. v Bovcu kot
Operater (delavec v proizvodnji) – 10 prostih delovnih mest

Ste pripravljeni sprejeti odgovornost?
- Izvajanje različnih tehnoloških operacij v proizvodnji izdelkov
- Druga dela ter naloge po naročilu vodje
- Delo poteka v treh izmenah

Kaj pričakujemo

Prepričajte nas s svojimi strokovnimi in osebnimi veščinami.
- Vestnost in redoljubnost

Kaj nudimo

Sodelavcem skozi redna srečanja in raznolike programe usposabljanja zagotavljamo številne možnosti osebne rasti in razvoja na individualni ravni. Uspešno dolgoročno sodelovanje s sodelavci je del našega poslanstva, zato cenimo učinkovitost, uspeh pa vedno primerno nagradimo in delovne naloge prilagajamo različnim obdobjem vašega življenja. Stopajte po poti uspeha. Z nami!

Z izbranim kandidatom oz. kandidatko bomo sklenili delovno razmerje za določen čas. Delovno razmerje se sklepa za polni delovni čas 40ur/tedensko.

Prijavite se zdaj.
Pisne prijave pričakujemo do 28. 01. 2019 na naslov: MAHLE Electric Drives Bovec d.o.o., Splošna služba, Industrijska cona 3, 5230 Bovec, osebno v tajništvu ali na elektronski naslov: dasa.kodric@si.mahle.com

Izberi področje dela