Organizator poslovnih procesov – procesni analitik (m/ž)

9.11.2021
Spar Slovenija d.o.o.
Ljubljana
m/ž
Povej naprej
Kompatibilnost
Kompatibilnost
Aktiviraj svoj karierni profil in si oglej kako se ujemaš z delovnim mestom

SPLOŠNO O PODJETJU

Zgodba podjetja SPAR Slovenija se je začela s prvo trgovino SPAR v Ljubljani – bilo je poleti leta 1991, v času osamosvajanja Republike Slovenije. Na slovenski trg smo prinesli nakupovalno izkušnjo po zgledu sodobnih evropskih trgovin in si postavili jasne smernice delovanja, ki so še danes temelj našega dela: ponuditi najboljše razmerje med kakovostjo in ceno, zagotoviti široko in pestro izbiro, poskrbeti za vedno sveže izdelke in družno delati za skupni cilj – zadovoljstvo vsakega kupca. S predanim delom in jasno strategijo smo ustvarili zgodbo o rasti z odpiranjem novih trgovin, zgodbo o razvoju z nenehnim uvajanjem novosti v ponudbi, zgodbo o zaupanju s posluhom za raznovrstne želje naših kupcev, zgodbo o partnerstvu z nešteto domačimi in tujimi dobavitelji, zgodbo o zanesljivem zaposlovalcu z več tisoč sodelavci in zgodbo o poslovnem ugledu z razvijanjem pravih vrednot. V 30 letih poslovanja so se zgodile številne tržne spremembe, spremenili so se nakupovalni trendi, povečala se je konkurenca in ne nazadnje so se spremenili tudi kupci in nakupovalne navade ter pričakovanja naših zvestih kupcev. Razvoj in inovativnost vsa ta leta vodita tudi nas, saj želimo našim kupcem ponuditi le najboljše in nekaj novega. Kako dobro nam to uspeva, lahko razberemo predvsem iz tržnih raziskav, ki nas že mnogo let zapored razveseljujejo in motivirajo vse zaposlene, saj nas kupci uvrščajo na prvo mesto med trgovci v Sloveniji.

Podjetje SPAR Slovenija temelji na kakovosti, zanesljivosti in odgovornosti do svojih kupcev, zaposlenih, družbenega in naravnega okolja. S podjetjem SPAR Slovenija se dnevno srečujete v različnih vlogah kot naši kupci, dobavitelji, poslovni partnerji in zaposleni tako v Sloveniji kot v številnih drugih državah, kjer je prisotno naše podjetje. Naše ključne vrednote so pravičnost, človeku in okolju prijazno delovanje, modernost in preprostost. Te vrednote vsakodnevno uresničujemo na vseh segmentih našega poslovanja. Odgovorno poslovanje podjetja SPAR Slovenija želimo še naprej graditi skupaj z vsemi deležniki, saj lahko le s skupnim delovanjem in vključenostjo vseh deležnikov hitreje dosežemo cilje za zmanjšanje negativnih vplivov na okolje, povečamo skupno blaginjo in živimo ter poslujemo v ravnotežju z naravnim okoljem ob hkratnem povečanju dodane vrednosti za vse naše deležnike.  

VEČ O PODJETJU SPAR

KAJ PRIČAKUJEMO OD NOVIH SODELAVCEV?

Bistveno je, da imajo naši sodelavci odgovoren in pozitiven odnos do dela. Pričakujemo, da so zavezani k uspehu in da so jim blizu vrednote, ki so del kulture podjetja SPAR: zaupanje, zanesljivost, prijaznost, pripadnost podjetju, odgovornost, strokovnost, medsebojno spoštovanje in odprta komunikacija. Ker se zavedamo, da sodelavci soustvarjajo uspeh podjetja in so ena izmed naših pomembnih konkurenčnih prednosti, želimo medse privabiti tiste, ki odražajo željo po učenju in sprejemanju izzivov.


KAJ PONUJAMO SVOJIM SODELAVCEM?

Postanite del uspešnega in rastočega podjetja
V Sparu Slovenija se zavedamo, da so ljudje pomemben del, ki predstavlja uspeh podjetja, zato ustvarjamo okolje, ki spodbuja izvirnost zaposlenih, jim omogoča napredovanje ter poslovni in osebni razvoj.
V Spar vabimo vse, ki imajo pozitiven odnos do dela, so samoiniciativni, komunikativni in ambiciozni in se veselijo izzivov, ki jih prinaša zaposlitev v uspešnem in rastočem podjetju.

Karierni razvoj

Želimo si, da se v naših trgovinah dobro počutijo tako kupci kot tudi sodelavci. Naša najpomembnejša vrednota je zaupanje, zato se nenehno trudimo, da zaposlenim nudimo  stabilno in spoštljivo delovno okolje, raznolike in zanimive naloge,  ustrezno plačilo in  možnosti za napredovanje.  
Zaposlenim nudimo široko paleto usmerjenih izobraževanj s katerimi spodbujamo njihovo učinkovitost in inovativnost. Vsak sodelavec nam je pomemben, zato vsakemu prisluhnemo ter njegovim potrebam ugodimo v okviru možnosti.

VEČ O ZAPOSLOVANJU

Dober delodajalec je podjetje, ki nudi stabilno zaposlitev, primerno plačilo in normalne delovne razmere. Še boljši pa je tisti, ki poleg tega razmišlja o zaposlenih in jim nudi še več. V Sparu našim zaposlenim nudimo številne ugodnosti, ki jih s pridom izkoriščajo in v njih uživajo. Tudi tako se zaposlenim zahvalimo za njihovo dobro delo.SKRBIMO ZA VARNO PRIHODNOST
Naše misli so vedno usmerjene na jutri. Za vse naše sodelavce vplačujemo dodatno pokojninsko zavarovanje, zaradi česar bodo ob upokojitvi upravičeni do višje pokojnine.
PONUJAMO NEPOZABNE IZKUŠNJE
Kot sponzor in partner mnogih športnih dogodkov svojim zaposlenim omogočamo, da so del teh nepozabnih izkušenj.
RAZVESELJUJEMO DRUŽINE NAŠIH ZAPOSLENIH
Prvošolčke naših zaposlenih na prvi šolski dan razveselimo s paketom šolskih potrebščin, ob rojstvu otroka naše zaposlene obdarimo s paketom uporabnih izdelkov, v decembru pa vsi otroci zaposlenih v starosti od 1 do 9 let prejmejo darilni Miklavžev paket.
SPODBUJAMO NEFORMALNO DRUŽENJE
Skrbimo za dober kolektivni duh, saj omogočamo organizacijo kolektivnih druženj in zabav, na katerih lahko zaposleni ustvarijo skupne spomine.
NUDIMO DODATNA IZOBRAŽEVANJA
Dodatna izobraževanja so temelj odlične kakovosti naših storitev, zato jih organiziramo za najrazličnejše profile zaposlenih, hkrati pa so tudi odskočna deska za napredovanja pri delu.
NUDIMO UGODNOSTI NAŠIH PARTNERJEV
V sklopu našega SPAR plus kluba so za naše zaposlene na voljo številne dodatne ugodnosti, ki jih lahko preverjajo preko posebnega portala za zaposlene.

Kuhar - Interspar Vič

Organizator poslovnih procesov – procesni analitik (m/ž)

Spar temelji na kakovosti, zanesljivosti in odgovornosti tako do svojih kupcev kot tudi do svojih zaposlenih. Tako smo zrasli v veliko in uspešno podjetje z varno prihodnostjo. Naša vizija temelji na izkušnjah in znanju, imamo jasen pogled v jutri. Iščemo sodelavce, s katerimi bo Spar tudi v prihodnje kos izzivu biti vedno najboljši.

Kot ekipa za upravljanje poslovnih procesov živimo in oblikujemo spremembe! V dinamični interakciji med projekti in procesi sodelujemo z  vsemi oddelki podjetja in IT -jem ter ustvarjamo nove procese in sisteme skladno s strategijo in cilji podjetja. 

Za delo na upravi družbe Spar Slovenija d.o.o. v Ljubljani iščemo: Organizatorja poslovnih procesov – procesnega analitika (m/ž)

VAŠE NALOGE BODO OBSEGALE:

 • analiziranje in aktivno soudeležbo pri prenovi poslovnih procesov,
 • sodelovanje z internimi naročniki ter drugimi vsebinskimi sogovorniki pri zasnovi poslovnih rešitev ter pri reševanju poslovnih in procesnih izzivov,
 • priprava poslovnih in funkcionalnih zahtev pri razvoju programskih rešitev, testiranje novih rešitev in sodelovanje pri njihovi uvedbi,
 • sodelovanje pri uvajanju in upravljanju sprememb ter usposabljanju uporabnikov,
 • sodelovanje pri projektih in vodenje projektov,
 • sodelovanje z zunanjimi partnerji,
 • izdelava prezentacij in dokumentacije,
 • povezovalno vlogo med uporabniki programskih rešitev in razvijalci,
 • podporo uporabnikom.

PRIČAKUJEMO:

 • strokovno ali univerzitetno izobrazbo organizacijske smeri (FOV), poslovne informatike (EF) ali druge ustrezne smeri,
 • znanje upravljanja procesov in projektno vodenje,
 • znanje nemškega jezika je prednost,
 • vozniški izpit B kategorije.

Kompetence/izkušnje:

 • dobre komunikacijske sposobnosti v odnosu s sodelavci in poslovnimi partnerji,
 • izkušnje pri pripravi dokumentacije o poteku in popisu procesov in priprave vsebinskih specifikacij za razvoj programskih rešitev,
 • poznavanje trgovinskega poslovanja je prednost,
 • dobro poznavanje dela s programskimi orodji MS Office,
 • osnovno poznavanje ERP sistemov,
 • iznajdljivost na IT področju.

Osebne kompetence:

 • samostojnost, samoiniciativnost in komunikativnost,
 • smisel za red, organiziranost in sistematičnost pri delu,
 • sposobnost logičnega razmišljanja, sklepanja in povezovanja,
 • sposobnost timskega dela,
 • hitro prilagodljivost v različnih komunikacijskih situacijah.

Ponujamo in zagotavljamo:

 • delovno mesto v uspešnem podjetju v oddelku organizacije (organizacija poslovnih procesov),
 • zanimivo in dinamično delo, 
 • temeljito uvajanje, 
 • prijetno delovno okolje,
 • z izbranimi kandidati bomo sklenili delovno razmerje za nedoločen čas s poskusnim delom do 6 mesecev


Če menite, da za objavljeno delovno mesto izpolnjujete pogoje vas vabimo, da nam
pošljete pisno ponudbo s kratkim življenjepisom, opisom znanj in izkušenj ter ustrezna
dokazila.

Prijave sprejemamo do 30.11.2021 na elektronski naslov: zaposlitev@spar.si

Ne odlašaj!
Še 1 dan za prijavo.

Opis delovnega mesta

Spar temelji na kakovosti, zanesljivosti in odgovornosti tako do svojih kupcev kot tudi do svojih zaposlenih. Tako smo zrasli v veliko in uspešno podjetje z varno prihodnostjo. Naša vizija temelji na izkušnjah in znanju, imamo jasen pogled v jutri. Iščemo sodelavce, s katerimi bo Spar tudi v prihodnje kos izzivu biti vedno najboljši.

Kot ekipa za upravljanje poslovnih procesov živimo in oblikujemo spremembe! V dinamični interakciji med projekti in procesi sodelujemo z vsemi oddelki podjetja in IT -jem ter ustvarjamo nove procese in sisteme skladno s strategijo in cilji podjetja.


Za delo na upravi družbe Spar Slovenija d.o.o. v Ljubljani iščemo:


Organizatorja poslovnih procesov – procesnega analitika (m/ž)


Vaše naloge bodo obsegale:
- analiziranje in aktivno soudeležbo pri prenovi poslovnih procesov,
- sodelovanje z internimi naročniki ter drugimi vsebinskimi sogovorniki pri zasnovi poslovnih rešitev ter pri reševanju poslovnih in procesnih izzivov,
- priprava poslovnih in funkcionalnih zahtev pri razvoju programskih rešitev, testiranje novih rešitev in sodelovanje pri njihovi uvedbi,
- sodelovanje pri uvajanju in upravljanju sprememb ter usposabljanju uporabnikov,
- sodelovanje pri projektih in vodenje projektov,
- sodelovanje z zunanjimi partnerji,
- izdelava prezentacij in dokumentacije,
- povezovalno vlogo med uporabniki programskih rešitev in razvijalci,
- podporo uporabnikom.

Kaj pričakujemo

- strokovno ali univerzitetno izobrazbo organizacijske smeri (FOV), poslovne informatike (EF) ali druge ustrezne smeri,
- znanje upravljanja procesov in projektno vodenje,
- znanje nemškega jezika je prednost,
- vozniški izpit B kategorije.


Kompetence/izkušnje:
- dobre komunikacijske sposobnosti v odnosu s sodelavci in poslovnimi partnerji,
- izkušnje pri pripravi dokumentacije o poteku in popisu procesov in priprave vsebinskih specifikacij za razvoj programskih rešitev,
- poznavanje trgovinskega poslovanja je prednost,
- dobro poznavanje dela s programskimi orodji MS Office,
- osnovno poznavanje ERP sistemov,
- iznajdljivost na IT področju.Osebne kompetence:
- samostojnost, samoiniciativnost in komunikativnost,
- smisel za red, organiziranost in sistematičnost pri delu,
- sposobnost logičnega razmišljanja, sklepanja in povezovanja,
- sposobnost timskega dela,
- hitro prilagodljivost v različnih komunikacijskih situacijah.

Kaj nudimo

Ponujamo in zagotavljamo:
- delovno mesto v uspešnem podjetju v oddelku organizacije (organizacija poslovnih procesov),
- zanimivo in dinamično delo,
- temeljito uvajanje,
- prijetno delovno okolje,
- z izbranimi kandidati bomo sklenili delovno razmerje za nedoločen čas s poskusnim delom do 6 mesecev

Če menite, da za objavljeno delovno mesto izpolnjujete pogoje vas vabimo, da nam
pošljete pisno ponudbo s kratkim življenjepisom, opisom znanj in izkušenj ter ustrezna
dokazila.

Prijave sprejemamo do 30.11.2021 na elektronski naslov: zaposlitev@spar.si


Izberi področje dela