Orodjar (m/ž)

22.11.2022
MAHLE Electric Drives Komen d.o.o.
Komen
m/ž
Povej naprej
Kompatibilnost
Kompatibilnost
Aktiviraj svoj karierni profil in si oglej kako se ujemaš z delovnim mestom
MAHLE Electric Drives Komen d.o.o.

Projektant kakovosti / Tehnolog kakovosti

Skupaj s sodelavci dosegamo najvišje cilje. Želite skozi izzive rasti skupaj z nami? Skupina MAHLE je vodilni mednarodni dobavitelj v avtomobilski industriji. Z našimi izdelki za motorje z notranjim zgorevanjem in njihovimi perifernimi deli kot tudi rešitvami za električna vozila naslavljamo vse ključne izzive, povezane s tehnologijo pogonskih sistemov in klimatskih naprav. Danes inovativne izdelke izdeluje okrog 79.000 zaposlenih na 170 proizvodnih lokacijah in v 16 razvojno raziskovalnih centrih. Nenehno izboljšujemo obstoječe tehnologije, razvijamo nove tehnološke koncepte in postavljamo standarde.  MAHLE izdelki so vgrajeni že v vsakem drugem vozilu. Skupina MAHLE je v Sloveniji prisotna v Šempetru pri Gorici, Komnu in Bovcu.

Delite strokovno znanje, razvijajte ideje in dosegajte uspehe z odgovornimi dejanji 
v MAHLE Electric Drives Komen d.o.o.  kot

Orodjar (m/ž)


Vaše naloge in odgovornosti

  • Vzdrževanje orodij in obsekovalnikov
  • Zamenjevanje obrabljenih ali zlomljenih delov (trni, izmetači, rezilne igle)
  • Po načrtih skicah ali drugih navodilih izdelovanje novih orodij in raznih priprav
  • Kontrola orodij pri predaji in predaja  v skladišče
  • Odpravljanje napak na orodjih na tlačnih strojih

Vaša znanja in veščine

  • Zaželjena V. ali IV. stopnja strojne smeri
  • Zaželjene izkušnje s podobnimi deli in nalogami v kovinsko-predelovalni industriji


Uspešno dolgoročno sodelovanje s sodelavci je del našega poslanstva, zato cenimo učinkovitost in zavzetost, trudimo se ustvarjati stabilno, urejeno in  primerno delovno okolje ter izvajati stalen napredek in razvoj.

Z izbranim kandidatom oz. kandidatko bomo sklenili delovno razmerje za nedoločen čas, s polnim delovnim časom in 4-mesečnim poskusnim delom ali za določen čas usposabljanja za delo z možnostjo zaposlitve za nedoločen čas.

Prijavite se zdaj.

Vabimo vas, da nam pošljete pisno vlogo z življenjepisom ter opisom dosedanjih izkušenj do 10.12.2022 na elektronski naslov: andreja.mihelic-rustja@mahle.com  s pripisom »za razpisano prosto delovno mesto »Orodjar«.

JOBS.MAHLE.COM

Ne odlašaj!
Še 4 dni za prijavo.

Opis delovnega mesta

Skupaj premikamo svet – to počnemo že več kot 100 let. Naš današnji uspeh je zrasel iz strasti do tehnologije – prav zato smo vodilni mednarodni razvojni partner in dobavitelj avtomobilske industrije. Če moči združite z nami, bodo vaše vizije o mobilnih rešitvah prihodnosti postale resničnost. Združite moči s sodelavci MAHLE po vsem svetu in postanimo #skupajmočnejši

Lokacija: Komen

Vaše naloge in odgovornosti
Vzdrževanje orodij in obsekovalnikov
Zamenjevanje obrabljenih ali zlomljenih delov (trni, izmetači, rezilne igle)
Po načrtih skicah ali drugih navodilih izdelovanje novih orodij in raznih priprav
Kontrola orodij pri predaji in predaja v skladišče
Odpravljanje napak na orodjih na tlačnih strojih

 

Kaj pričakujemo

Vaša znanja in veščine:
Zaželjena V. ali IV. stopnja strojne smeri
Zaželjene izkušnje s podobnimi deli in nalogami v kovinsko-predelovalni industriji

 

Kaj nudimo

Uspešno dolgoročno sodelovanje s sodelavci je del našega poslanstva, zato cenimo učinkovitost in zavzetost, trudimo se ustvarjati stabilno, urejeno in primerno delovno okolje ter izvajati stalen napredek in razvoj.

 

Z izbranim kandidatom oz. kandidatko bomo sklenili delovno razmerje za nedoločen čas, s polnim delovnim časom in 4-mesečnim poskusnim delom ali za določen čas usposabljanja za delo z možnostjo zaposlitve za nedoločen čas.

 

Prijavite se zdaj.

Vabimo vas, da nam pošljete pisno vlogo z življenjepisom ter opisom dosedanjih izkušenj do 10.11.2022 na elektronski naslov: andreja.mihelic-rustja@mahle.com s pripisom »za razpisano prosto delovno mesto »Orodjar«.

 

Izberi področje dela