Partnerji

Naše preverjene partnerje, katerim so podatki razkriti, smo razdelili v kategorije. Podatke vedno razkrivamo v minimalnem obsegu, potrebnem za izpolnitev namena ter v skladu s podanim soglasjem in Politiko zasebnosti in varovanja osebnih podatkov.POGODBENI OBDELOVALCI


Pogodbeni obdelovalci vaših podatkov so naši partnerji, s pomočjo katerih vam zagotavljamo delovanje spletnega mesta MojeDelo.com in kakovostno izvedbo vseh povezanih storitev. S tem namenom boste med našimi partnerji odkrili podjetja z različnih področij, ki imajo pomembno vlogo pri:

  • zagotavljanju nemotenega delovanje portala in celotne uporabniške izkušnje,
  • pridobivanju ustreznih delovnih mest, ki jih dnevno objavljamo na spletnem mestu MojeDelo.com,
  • pošiljanju elektronskih sporočil (v kolikor to želite) ipd.


Seznam pogodbenih obdelovalcev, s katerimi sodelujemo


UPORABNIKI PODATKOV IN SOUPRAVLJALCI


MojeDelo.com omogoča registriranim uporabnikom iskanje relevantnih delovnih mestih tudi na podlagi vnesenega življenjepisa. Ob kreiranju življenjepisa v vašem profilu MojeDelo.com (v kolikor ta ni zaprt) bodo do vašega življenjepisa lahko dostopali tudi naši partnerji ter jih dalje upravljali z namenom iskanja ustreznega kadra.
S podatki bodo soupravljali le tisti partnerji, ki zagotavljajo zadostno varstvo vaših podatkov, se odločijo za skupno upravljanje podatkov ter zgolj za namene kadrovanja.
Partnerji, ki ne pristopijo k skupnemu upravljanju podatkov (uporabniki), pa bodo z enako mero varnosti s podatki upravljali samostojno.


Seznam soupravljavcev, ki iščejo kader za lastne potrebe

Seznam soupravljavcev, ki iščejo kader za lastne potrebe in potrebe svojih strank


Izberi področje dela