Partnerji

POGODBENI OBDELOVALCI OSEBNIH PODATKOV, UPORABNIKI PODATKOV IN SOUPRAVLJALCI


Naše preverjene partnerje, katerim so podatki razkriti, smo razdelili v kategorije. Podatke vedno razkrivamo v minimalnem obsegu, potrebnem za izpolnitev namena ter v skladu s podanim soglasjem in Politiko zasebnosti in varovanja osebnih podatkov.


Pogodbeni obdelovalci


Pogodbeni obdelovalci vaših podatkov so naši partnerji, s pomočjo katerih vam zagotavljamo delovanje spletnega mesta MojeDelo.com in kakovostno izvedbo vseh povezanih storitev. S tem namenom boste med našimi partnerji odkrili podjetja z različnih področij, ki imajo pomembno vlogo pri:

  • zagotavljanju nemotenega delovanje portala in celotne uporabniške izkušnje,
  • pridobivanju ustreznih delovnih mest, ki jih dnevno objavljamo na spletnem mestu MojeDelo.com,
  • pošiljanju elektronskih sporočil (v kolikor to želite) ipd.Uporabniki podatkov in soupravljavci 


MojeDelo.com omogoča registriranim uporabnikom iskanje relevantnih delovnih mestih tudi na podlagi vnesenega življenjepisa. Ob kreiranju življenjepisa v vašem profilu MojeDelo.com (v kolikor ta ni zaprt) bodo do vašega življenjepisa lahko dostopali tudi naši partnerji ter jih dalje upravljali z namenom iskanja ustreznega kadra.
S podatki bodo soupravljali le tisti partnerji, ki zagotavljajo zadostno varstvo vaših podatkov, se odločijo za skupno upravljanje podatkov ter zgolj za namene kadrovanja.
Partnerji, ki ne pristopijo k skupnemu upravljanju podatkov (uporabniki), pa bodo z enako mero varnosti s podatki upravljali samostojno.MEDIJSKI IN DRUGI PARTNERJI


TS media

Bizi.si

Finance.si

Racunalniske-novice.com

bolha.com

Marketing Magazin

Slovenska kadrovska zveza

E-študentski servis

Žurnal24.si

Med.Over.Net

Domžalsko-kamniške Nov!ce

Dolenjski list

Primorske novice

Novi tednik

TECES

ZRSZ

Advantage Austria

GZDBK

Universum Global

ChooseMyCompany

Koroške novice


Kaj je prednost partnerstev?

S pomočjo parnerskih spletnih strani zagotavljamo visoko vidnost oglasov in dvigamo karierno ozaveščenost Slovencev. Tudi najbolj ozko usmerjene spletne strani lahko svojim obiskovalcem zagotovijo dnevno sveže karierne priložnosti popolnoma brezplačno! S partnerstvom z nami pa spletne strani pridobijo večjo vidnost in dodatni obisk.


Tedensko zagotavljamo karierno-zaposlitvene vsebine, ki jih bodo obiskovalci vaše spletne strani z veseljem prebirali. Prav tako nudimo samodejni izvoz zaposlitvenih oglasov, ki je slogovno prilagojen vaši spletni strani. Prikazujete lahko vse aktualne zaposlitvene oglase ali jih za vas filtriramo glede na področje in/ali regijo dela. Vse tehnične zadeve bomo uredili pri nas popolnoma brezplačno.

Izberi področje dela