Pizzopek (m/ž)

20.9.2022
E.Leclerc, Rudnidis d.o.o.
Ljubljana
m/ž
Povej naprej
Kompatibilnost
Kompatibilnost
Aktiviraj svoj karierni profil in si oglej kako se ujemaš z delovnim mestom

 SPLOŠNO O PODJETJU

Prvi hipermarket E.Leclerc smo junija 2000 odprli v Ljubljani in sicer kot prvi trgovski center na Rudniku, okoli katerega so se nato pojavile še druge trgovine in trgovski centri. Danes se razteza na kar 10.000 m2. Osnovni ponudbi se je od takrat pridružila še zlatarna pod imenom Le Manège à bijoux, marca 2013 pa še specializirana trgovina za zdravje, lepoto in nego, Leposana. Novembra 2007 je sledilo odprtje hipermarketa v Mariboru na 5.000 m2 površine. V letu 2021 smo dočakali težko pričakovano garažno hišo, ki ponuja še več udobja pri nakupovanju.

Vse trgovine E.Leclerc v Sloveniji sledijo načelu E.Leclerc skupine v svetu, ki svoje cene prilagaja kupni moči potrošnikov. Redno zato spremljamo dogajanje na trgu in sproti oblikujemo posebne ponudbe. Kar 80 % izdelkov v naših trgovinah je lokalnega izvora, saj je podpora lokalnega gospodarstva za nas zelo pomembna.

 VIZIJA IN CILJI

Naše poslanstvo je, da se podjetje kot tudi posamezniki vsestransko ves čas razvijamo in prilagajamo potrošnikom ter jim nudimo najkakovostnejše storitve in najboljši izbor izdelkov.

Naš cilj je z različnimi pristopi zadovoljiti potrebe naših strank. To dosegamo z gostoljubnostjo,  s profesionalnimi delovnimi pristopi, z zagotavljanjem najnižje cene E.Leclerc, z dodelanim izborom kakovostnih izdelkov, ki so vedno v ponudbi bogato založenih polic, z dodatno vrednostjo raznolike ponudbe drugih storitev za stranke, s spoštovanjem pravil higiene in varnosti živil, delovnega okolja in zaposlenih.

 ORGANIZACIJSKA KULTURA IN KLIMA

Sodelavci stremimo k timskemu delu in k odprti ter iskreni komunikaciji. Z odgovornim opravljanjem svojih zadolžitev in z doslednim sledenjem delovnih procesov ohranjamo spoštljiv odnos do sodelavcev ter pozitivno vzdušje ter odnose v podjetju.

 KAJ PRIČAKUJEMO OD NOVIH SODELAVCEV?

Vsakega novega motiviranega sodelavca sprejmemo kot enakopravnega člana naše ekipe. Od vsakega posameznika pričakujemo, da odgovorno opravlja svoje naloge ter je spoštljiv do naših strank kot tudi do vseh sodelavcev.


 KAJ PONUJAMO SVOJIM SODELAVCEM?

Ker spodbujamo vsestranski osebni razvoj posameznika, lahko znotraj našega podjetja vsak motiviran in delaven posameznik, ne glede na delovno mesto, ki ga trenutno zaseda, napreduje in gradi svojo lastno kariero.

Zavedamo se, da je samo zadovoljen delavec uspešen pri svojem delu, zato skrbimo za razvoj, izobraževanje in spodbujanje. Naše zaposlene v trgovini mesečno nagrajujemo v okviru programa “Top sodelavec meseca”.

Na letni ravni organiziramo piknik za naše zaposlene in njihove družinske člane. Za otroke naših zaposlenih organiziramo tudi dogodek s prihodom Dedka Mraza, ki jih zabava in obdari. Ob priložnostih organiziramo poslovno večerjo in team buildinge.

Za vozila naših zaposlenih je poskrbljeno z brezplačnim pokritim parkiriščem.


Pizzopek (m/ž)

Smo francosko podjetje, ki deluje samostojno na področju široke potrošnje in je številka 1 na tem področju v Franciji.Poleg Slovenije in Francije delujemo tudi v Italiji, Španiji, na Portugalskem in Poljskem. V Sloveniji smo odprli prvo trgovino leta 2000, drugo trgovino leta 2007, v prihodnje pa nameravamo odpreti še nove trgovine.

Zagovarjati kupno moč, delovati v smeri pravičnejšega, jasnejšega in okolju prijaznega potrošništva, za vse to se zavzema evropsko gibanje E.Leclerc, del katerega je tudi skupina E.Leclerc Slovenija.
Pridružite se nam in skupaj z nami delite drugačno vizijo distribucije. Čut za odgovornost in samostojnost je vir naše motivacije in našega razvoja. V krogu prvega gibanja neodvisnih trgovcev v Evropi doživite široko distribucijo na drugačen način!

Več na: www.e-leclerc.si

Pizzopek
(m/ž)

Mednarodna trgovska veriga E.Leclerc v Ljubljani (https://www.e-leclerc.si/)  vabi nove sodelavce, da se nam pridružijo v naši družbi. 

V naše vrste vabimo pizzopeka ( m/ž).

Opis delovnega mesta:

Delo zajema pripravo in peko pizz, svetovanje strankam, skrb za urejenost delovnega mesta.

Pričakujemo:

Od kandidatov pričakujemo ustrezno izobrazbo, vsaj 1 leto izkušenj na področju kuhanja ter priprave in peke pizz, poznavanje dela v živilski maloprodaji, odgovornost in samostojnost po delu, ročno spretnost, urnost, veselje do dela z ljudmi, komunikativnost in osebno urejenost, znanje slovenskega jezika.

Ponujamo:

  • delovno mesto v Ljubljani,
  • delo v mladem, a izkušenem kolektivu,
  • delovno mesto je na voljo takoj,
  • zaposlitev za polni delovnik (40 ur) zaposlitev za določen čas z možnostjo podaljšanja za nedoločen čas,
  • redno plačilo iz možnostjo pridobitve stimulativne nagrade socialna varnost in izplačilo letnega regresa delo omogoča samostojnost pri delu in priložnost za napredovanje na vodilna mesta.

Vsem sodelavcem je na voljo hitro dostopno in brezplačno parikrno mesto v garažni hiši.

Prijave z življenjepisom sprejemamo preko portala Mojedelo.com.

Ne odlašaj s prijavo!
Bodi med prvimi.

Opis delovnega mesta


V naše vrste vabimo pizzopeka ( m/ž).

Delo zajema pripravo in peko pizz, svetovanje strankam, skrb za urejenost delovnega mesta.

Kaj pričakujemo


Od kandidatov pričakujemo ustrezno izobrazbo, vsaj 1 leto izkušenj na področju kuhanja ter priprave in peke pizz, poznavanje dela v živilski maloprodaji, odgovornost in samostojnost po delu, ročno spretnost, urnost, veselje do dela z ljudmi, komunikativnost in osebno urejenost, znanje slovenskega jezika.

Kaj nudimo


• delovno mesto v Ljubljani,
• delo v mladem, a izkušenem kolektivu,
• delovno mesto je na voljo takoj,
• zaposlitev za določen čas z možnostjo podaljšanja za nedoločen čas.
• redno plačilo iz možnostjo pridobitve stimulativne nagrade socialna varnost in izplačilo letnega regresa delo omogoča samostojnost pri delu in priložnost za napredovanje na vodilna mesta

Vsem sodelavcem je na voljo hitro dostopno in brezplačno parikrno mesto v garažni hiši.

Pričakujemo vašo prošnjo za zaposlitev z življenjepisom.

Vaše prijave sprejemamo izključno preko portala MojeDelo.com

Izberi področje dela