Plakaterji in zunanji sodelavci


Amicus d.o.o. je nacionalni ponudnik zunanjega oglaševanja, ki že 29 let pokriva več različnih vrst reklamnih panojev po celotni Sloveniji. V svojo ekipo vabimo več oseb, ki bodo opravljale delo

PLAKATERJA vzdrževalca reklamnih panojev

  • (redna zaposlitev) na področju celotne Slovenije ter sodelavce, ki bi delo plakaterja opravljali kot ZUNANJI SODELAVCI na področju celotne Slovenije

Glavne naloge delovnega mesta so:


  • Nameščanje oz. lepljenje in odstranjevanje plakatov na panoje
  • Montaže in demontaže objektov
  • Vzdrževanje reklamnih objektov
  • Odgovorno in samostojno delo plakatiranja

Od kandidata za delovno mesto PLAKATERJA pričakujemo sposobnost odgovornega in timskega dela, natančnost in marljivost, znanje slovenskega jezika in izpit B kategorije, (izpit C kategorije je zaželen). Z izbranim kandidatom bomo sklenili pogodbo za določen čas z možnostjo podaljšanja za nedoločen čas.

Od kandidata za delovno mesto ZUNANJEGA SODELAVCA (s.p. ali d.o.o.) pričakujemo odgovorno in marljivo delo, znanje slovenskega jezika, izpit B kategorije, lasten prevoz ter lastno opremo za plakatiranje. Zaželene so izkušnje z delom plakatiranja, niso pa obvezne.

CV in motivacijsko pismo z izkušnjami pošljite na mali: zaposlitev@amicus.si s pripisom "Prijava na delovno mesto PLAKATER" ali "Prijava na delovno mesto ZUNANJI SODELAVEC".

Sprejemali bomo tudi prijave prejete po pošti na naslov:
Amicus d.o.o.,
Verovškova ulica 64a
1000 Ljubljana