Avto Triglav d.o.o.

SPLOŠNO O PODJETJU

Avto Triglav d.o.o., Ljubljana je generalni zastopnik in distributer vozil FiatFiat ProfessionalAlfa Romeo, Jeep in Abarth za Slovenijo ter pooblaščeni distributer rezervnih delov za te znamke.

Podjetje je na slovenskem trgu avtomobilov prisotno od leta 1996. Skupaj z zaposlenimi in s pooblaščenimi prodajno-servisnimi centri dosega visoko mesto med glavnimi akterji na slovenskem trgu avtomobilov. Prodajna in servisna mreža deluje v skladu z zahtevami, standardi in tradicionalnimi vrednotami skupine Stellantis ter s tem zagotavlja visoko kakovost storitev in najboljšo obravnavo strank.

Leta 2020 je Avto Triglav d.o.o., Ljubljana postal del mednarodnega trgovskega podjetja, ki se ukvarja s trgovino in servisiranjem vozil – Emil Frey Holding AG s sedežem v Švici in v Sloveniji deluje pod okriljem družbe Emil Frey Automobil Holding Ljubljana. Emil Frey je švicarsko podjetje, ki je v avtomobilskem poslu prisotno že več kot 90 let in je danes največji zasebni trgovec z avtomobili v Evropi.

Družba Avto Triglav se nenehno trudi izboljševati procese poslovanja, tako notranje kot zunanje. Kakovost dela se odraža v dobri organizaciji, povezanosti vseh poslovnih procesov, odnosih do kupcev in poslovnih partnerjev, dostopnosti storitev, odgovornosti za kakovost blaga in storitev ter v odzivanju na zahteve trga in posameznikov. V našem delu in odnosu do poslovnih partnerjev in strank sledimo načelu, ki ga je ustanovitelj Emil Frey leta 1935 v svojem pismu poslal vsem svojim strankam, v njem pa obljubil le vrhunsko strokovno storitev po ugodnih cenah.

AVTO TRIGLAV d.o.o., Ljubljana
Baragova ulica 7D
1000 Ljubljana

Dejavnost:
Avtodeli; Avtohiša in gospodarska vozila


Na slovenskem trgu je družba Avto Triglav d.o.o. prisotna od leta 1996. Lahko se pohvali z dobro dinamiko prodaje, saj skupaj s 86 zaposlenimi ter pooblaščeno prodajno in servisno mrežo, dosegajo visoko mesto med desetimi glavnimi akterji na slovenskem trgu avtomobilov.
Število zaposlenih:
50 do 99 zaposlenih

Prihodki (zadnji razpoložljivi podatek):