Zaposlitveni portal MojeDelo.com za optimalno delovanje uporablja piškotke. Ali se strinjate z njihovo uporabo? Strinjam se Želim izvedeti več

Belimed d.o.o.

Grosuplje
Belimed d.o.o.
Spletna stran:PLANIRANO ŠTEVILO ZAPOSLENIH PO PODROČJU DELA

PROIZVODNJA 5
STROJNIŠTVO, METALURGIJA, RUDARSTVO 3
TRANSPORT, NABAVA, LOGISTIKA 4

KAJ PRIČAKUJEMO OD NOVIH SODELAVCEV?

Naši bodoči sodelavci imajo predvsem strokovno znanje in ustrezne izkušnje, vedno so prednost izkušnje v proizvodnih podjetjih. Posebej smo ponosni, da omogočamo pridobivanje delovnih izkušenj in tudi prve zaposlitve mladim, dijakom in študentom, ki prvič vstopajo na trg dela. Želja po pridobivanju znanja v industriji medicinske tehnike, radovednost, spoznavanje novih kultur in pripravljenost na vseživljenjsko učenje so tisto, kar nas prepriča. Glavne potrebe po novih kadrih imamo predvsem v proizvodnji, iščemo varilce, ki obvladajo varjenje po TIG postopku in elektromonterje. Vedno z veseljem sprejmemo tudi prijave tehnologov in CNC operaterjev.

KAJ PONUJAMO SVOJIM SODELAVCEM?

Ponujamo zaposlitev v mednarodnem podjetju, stimulativno plačilo, razgibano delo v urejenem in prijetnem okolju z veliko priložnostmi za druženje s sodelavci (smučanje, maratoni, obiski fitnesa, obdaritev otrok ob koncu leta…) in okolje kjer ima zaposleni ravnovesje med delom in zasebnim življenjem. Nove sodelavce v podjetje vpeljemo preko programa usposabljanja. Novim sodelavcem zagotovimo, da dodobra spoznajo svoje delovno okolje in zahteve delovnega mesta, uspeha novega zaposlenega pa ne prepuščamo naključju niti v nadaljevanju poklicne poti. Rast naših sodelavcev temelji tako na strokovni kot osebni rasti, kar omogočamo z izobraževanji v Sloveniji in tujini. Pri tem sodelujemo s strokovnjaki z različnih področij ter uporabljamo najnovejše metode in tehnike za pridobivanja znanja in kompetenc, z različnimi projekti pa podpiramo tudi inovativnost naših zaposlenih. Vsako leto z zaposlenimi postavljamo cilje in s tem ponudimo možnosti za osebni in karierni razvoj ter dodatno izobraževanje. Ob izpolnitvi letnih ciljev so zaposleni tudi finančno nagrajeni.

Svojim zaposlenim želimo predvsem ponuditi okolje, kjer lahko dosežejo najboljše rezultate in uresničijo svoj potencial.NAŠI PRODUKTI IN STORITVE

V podjetju Belimed načrtujemo in proizvajamo vrhunske, tehnološko dovršene pomivalne, dezinfekcijske in sterilizacijske naprave. Nabor proizvodov pokriva potrebe tako manjših klinik in laboratorijev, kot največjih bolnišnic in farmacevtskih podjetij. Več informacij lahko najdete na naši spletni strani http://www.belimed.com/en/ .

Monter m/ž

Idealen kandidat je motiviran, zanesljiv, natančen in zna postavljati prioritete tudi, ko vodja ni neposredno prisoten. Je sposoben neodvisnega dela a hkrati zna delovati v ekipi.

Belimed d.o.o.
15.2.2019
Belimed d.o.o.
Grosuplje
m/ž

Category Manager / Vodja nabavne kategorije (m/ž)

Vaše naloge obsegajo: upravljanje portfelja dobaviteljev (razvoj obstoječih in iskanje novih dobaviteljev), samostojna analiza trga, izvedba povpraševanj in pogajanj z dobavitelji, oblikovanje in uveljavljanje pogodb z dobavitelji v mednarodnem okolju...

Belimed d.o.o.
11.2.2019
Belimed d.o.o.
Grosuplje
m/ž

Tehnolog (m/ž)

Iščemo sodelavca, ki ima izkušnje na področju tehnologije varjenja, predvsem pa veliko veselja do varjenja in želje, da v prakso uvede nove pristope in tehnologije na področju varjenja nerjavnega jekla. Novi sodelavec ima 3 leta delovnih izkušenj na področju tehnologije varjenja ter certifikat mednarodni varilski tehnolog (IWT) ali mednarodni varilski inženir (IWE).

Belimed d.o.o.
30.1.2019
Belimed d.o.o.
Grosuplje
m/ž

Operativni nabavnik - Supply Chain Specialist (m/ž)

Idealen kandidat je posameznik z izkušnjami s področja nabave, samoiniciativen, proaktiven, ima odlične pogajalske sposobnosti in je ciljno naravnan. Pričakujemo vsaj srednješolsko izobrazbo, za zasedbo delovnega mesta pa je ključno dobro poznavanje področja nabave ter vsaj 2 leti delovnih izkušenj v oddelku nabave v proizvodnem podjetju.

Belimed d.o.o.
30.1.2019
Belimed d.o.o.
Grosuplje
m/ž