BSH Hišni aparati d.o.o. Nazarje

SPLOŠNO O PODJETJU

BSH Hausgeräte GmbH je mednarodna korporacija, s prodajo v letu 2014 več kot 10 milijard EUR. Korporacija je bila ustanovljena leta 1967. Družino BSH danes sestavlja 42 tovarn in več prodajnih predstavništev v 47 državah, skupaj pa zaposluje približno 50.000 ljudi.

Podjetje BSH Hišni aparati d. o. o. Nazarje, je postalo del te družine leta 1993. Na tej lokaciji proizvajamo male hišne aparate že več kot 42 let in smo največji delodajalec na tem območju. V podjetju BSH Hišni aparati d. o. o. Nazarje je zaposlenih več kot 1200 ljudi.

GLAVNE DEJAVNOSTI

Razvoj, proizvodnja in prodaja malih gospodinjskih aparatov na motorni pogon ter termičnih aparatov.

KAJ PRIČAKUJEMO OD NOVIH SODELAVCEV?

Ne glede na to, na katerem delovnem mestu v našem podjetju smo zaposleni, se od vsakega pričakuje, da na svojem področju prispeva najboljše, kar zmore in se aktivno in s pripadnostjo vključi v delovno okolje. Samo tako lahko dosežemo kakovost v vsaki podrobnosti. Takšna naravnanost prinaša korist vsem: kupcem naših izdelkov, našim poslovnim partnerjem, dobaviteljem in seveda vsem zaposlenim v podjetju.

KAJ PONUJAMO SVOJIM SODELAVCEM?

Izobraževanje in usposabljanje

Ponujamo zanimivo delo v prijetnem, dinamičnem in mednarodnem okolju skupaj z inovativnimi in visoko motiviranimi sodelavci, predvsem pa veliko možnosti za strokovno izpopolnjevanje tako doma, kot tudi v tujini, z naslednjimi oblikami:

  • usposabljanja preko BSH Academy
  • usposabljanja po metodi kroženja
  • izmenjave znanj znotraj podjetja
  • eksternih oblik izobraževanja
  • rednih udeležb na strokovnih konferencah
  • sodelovanj z univerzami

Ugodnosti za delojemalce

Možnost nadaljnjega šolanja: Da
Možnost opravljanja študentske prakse: Da