CCC Obutev d.o.o.

SPLOŠNO O PODJETJU

CCC je eden največjih evropskih maloprodajnih prodajalcev in proizvajalcev obutve. Je tudi eno najhitreje rastočih podjetij v tej panogi. Potem ko je podjetje leta 2011 potrdilo svoj vodilni položaj na Poljskem, se je CCC začel intenzivno širiti na druge trge in kmalu postal največja trgovska veriga obutve v Srednji Evropi. Danes ima podjetje CCC več kot 1.219 trgovin v 29 državah, ki se razprostirajo na impresivnih 725.000 kvadratnih metrih. CCC ima lastno tovarno na Poljskem v Polkowicah, kjer se proizvede večina naše usnjene obutve. Trenutno zaposlujemo več kot 15.000 ljudi in vsako leto prodamo približno 50 milijonov parov čevljev. Kazalca finančne stabilnosti in kakovosti podjetja sta njegova prisotnost na Varšavski borzi in vključitev v skupino 20 največjih podjetij.


TRG

Celotna kolekcija je narejena pod okriljem lastne ustvarjalne ekipe. Verigo CCC sestavljajo družinske trgovine čevljev velikih površin z odličnim razmerjem med ceno in kakovostjo, ter privlačno kolekcijo približno 5.000 modelov CCC ženskih, moških in otroških čevljev na sezono. CCC ponuja kakovostno modno obutev za ženske, moške in otroke po dostopnih cenah. V Sloveniji so prisotni na kar 18 lokacijah, strateško lociranih po vsej državi (Ljubljana, Maribor, Celje, Velenje, Sl. Bistrica, Murska Sobota, Domžale, Kranj, Nova Gorica, Koper, Krško, Novo Mesto, Kočevje, Kamnik).


ASORTIMAN

Paleta ponudbe CCC je raznolika in je namenjena vsem starostim in spoloma. CCC ponuja različne blagovne znamke različnih cenovnih kategorij, najbolj znana pa je lastna blagovna znamka usnjene obutve, torb in dodatkov: Lasocki. Lasocki je znan po kakovostnem materialu in dostopnih cenah. 

Prodajalne CCC poleg te blagovne znamke ponujajo tudi številne druge znamke: Fashion for Women: Jenny Fairy, DeeZee, Lasocki, Gino Rossi; moški: Lasocki, Gino Lanetti, Gino Rossi, Ottimo, Vapiano; Otroci: Nelli Blu, Lasocki Young, Lasocki Kids, Disney, Magic Lady… Vsako sezono se širi ponudba športne obutve, na voljo so svetovno znane blagovne znamke športnih obutve: Puma, Reebok, Skechers, Adidas in Converse. 

Poleg obutve lahko v prodajalnah CCC kupite tudi torbe, torbice, pasove, denarnice, šale in podobne dodatke, s katerimi dopolnite svoj slog in zasijete v edinstvenih modnih kombinacijah.  

Ugodna in moderna obutev CCC je na voljo v lastnih prodajalnah na: Poljskem, Madžarskem, Slovaškem, Češkem, Avstriji, Hrvaški, Sloveniji, Bolgariji, Srbiji, Rusiji, Romuniji in Bližnjem vzhodu ter franšize v Latviji, Litvi, Ukrajini in Estoniji.

DELO V CCC-ju

Prednosti dela prodajalca v CCC so številne. Prodajalec je najpomembnejša vez med stranko in podjetjem: mu posveča pozornost, skrbi zanj, se z njim pogovarja in mu svetuje, izdelek pozna in ga zna predstaviti stranki. Učinkovit prodajalec uspešno zaključi svoj prodajni postopek in neposredno vpliva na promet trgovine in celotnega podjetja. Človeški odnos s stranko vodi do resničnega dobička in to je razlog zakaj ima predanost delu z ljudmi tako veliko vlogo. 

Biti ali ne biti prodajalec? Če vam je všeč delo z ljudmi, imate ogromno prednost. Ne glede na razvoj tehnologije ali interneta bo človek vedno družbeno bitje. Potrebuje kontakt, nasvete in podporo drugih ljudi, ko se odloča za nakup izdelka. Naloga našega prodajalca je ustvarjanje človeškega in naravnega odnosa s stranko. 

Obseg nalog prodajalca v CCC poslovalnicah je zelo velik. Vsak dan lahko naredite nekaj drugačnega in tukaj zagotovo ne boste naleteli na rutino. Prilagodljivost je osnova. Različne naloge in različen delovni čas. Nenehno ste v gibanju - to je idealno delo za aktivne ljudi.