GRAWE zavarovalnica d.d.

Maribor
GRAWE zavarovalnica d.d.

KAJ PRIČAKUJEMO OD NOVIH SODELAVCEV?

Lastnosti, ki so za tovrstno delo izrednega pomena – sposobnost komunikacije, pošten odnos do strank, prilagodljivost glede delovnega časa, željo po dodatnih izobraževanjih.

KAJ PONUJAMO SVOJIM SODELAVCEM?

Nagrajevanje in ocenjevanje zaposlenih

Plačna politika je zelo pomemben motivacijski faktor, česar se v GRAWE zavarovalnici d.d. zavedamo, zato posameznikom zagotavljamo stimulativen in nadpovprečen zaslužek.

Odgovornost do zaposlenih

Glede na svoje bogate, skoraj 200 letne izkušnje si v GRAWE zavarovalnici d.d. prizadevamo zagotavljati zaposlenim zdravo delovno okolje, v katerem imajo možnost razvijati svoje sposobnosti. S pomočjo t.i. GRAWE KARIERE posameznikom na področju trženja, omogočamo postopen karierni razvoj. Kar nekaj med njimi je že doseglo visoko karierno stopnjo in se odločilo odpreti lastno podjetje in danes se uvrščajo med naj uspešnejše v zavarovalni panogi.

Izobraževanje in usposabljanje

Z lastno GRAWE AKADEMIJO in priznanimi mednarodnimi predavatelji omogočamo sodelavcem konstantno izobraževanje in usposabljanje na različnih področjih in s tem pripomoremo k strokovnemu napredovanju in osebni rasti posameznikov.

Ugodnosti za delojemalce

  • Možnost nadaljnjega šolanja: Da
  • Možnost opravljanja študentske prakse: Da

Druge ugodnosti:

Možnost nadalnjega šolanja obstaja, saj imamo lastno izobraževalno akademijo, kjer nudimo možnost nadgradnje znanja na vseh področjih delovanja.

   

NAŠI PRODUKTI IN STORITVE

V več kot 28 letih delovanja v Sloveniji je GRAWE zavarovalnica, d. d., postala pomemben ponudnik zavarovalnih storitev. GRAWE ponuja vse vrste zavarovanj za fizične osebe in tudi zavarovanja, ki jih potrebujejo mala in srednja podjetja.

Našim strankam ponujamo visokokakovostno storitev, ki je usmerjena k njihovim potrebam, in dolgoročno jamstvo za njihovo varnost. Skupina GRAWE dosega v razvrstitvi Standard & Poors oceno A. Osnova zanjo so močna finančna stabilnost in premišljene, varne naložbe.

GRAWE Avtomobilska zavarovanja

Iskanje ugodnega avtomobilskega zavarovanja je precej preprosto početje, nekaj povsem drugega pa je iskanje zavarovanja, ki se popolnoma prilega vašemu avtomobilu in vašim voznim navadam. Če iščete zavarovanje za svojega zvestega sovoznika, izberite zavarovanje GRAWE AVTO, saj dobite to, kar resnično potrebujete.

GRAWE Premoženjska zavarovanja

GRAWE Zavarovalnica d.d. svojom strankam nudi več vrst premoženjskih zavarovanj. Omogočajo vam zavarovanje nepremičnin, podjetniška zavarovanja, turistična zavarovanja, zavarovanje odgovornosti in ostale ostale oblike premoženskih zavarovanj.

GRAWE Nezgodna zavarovanja

Zavarovanje GRAWE NEZGODA vas 24 ur na dan spremlja, kjerkoli ste. Dodatna nezgodna kritja vam zagotavljajo ustrezno finančno varnost tudi v primeru nesreče.

GRAWE Življenjska zavarovanja

GRAWE Zavarovalnica svojim strankam nudi dve obliki življenjskega zavarovanja: klasična življenjska zavarovanja ter naložbena življenjska zavarovanja.

Klasično življenjsko zavarovanje je zajamčeno zavarovanje, ki vam in vašim najbližjim zagotavlja finančno varnost in neodvisno prihodnost.

Dober finančni načrt je verjetno ena najbolj preudarnih odločitev, ki jih lahko sprejmete za svojo prihodnost. Naredite korak k uresničitvi svojih sanj in se odločite za eno izmed naložbenih življenjskih zavarovanj.